- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
A Tölgy
tag
Engem nem érdekel az UT2003 mert nem szeretem az fps-t.
Különben erDOKe köszönöm a választ, végre kaptam vmi olyat, amit meg is indokoltak. Na jó, HyperG is megindokolta, de akkor is, nem vagyok én olyan gazdag, hogy kísérletezzek egy teljesen új procival, olyannal amilyet még nem gyártottak pc-re. Ezt vegyék csak meg a gazdag gyerekek és azok akik fanatikus amd-sek és teszteljék le. És kb 1-2 év múlva, ha aktuális lesz a 64 bites proci (gyakorlati haszna lesz úgyértem), majd akkor veszek azt.
Addig meg majd ''elgörcsölök'' a ''szaros'' kis 2,8/3/3,2-es P4-gyel. Valahogy majdcsak elleszek vele! :) -
engusz
veterán
Tényleg! Abit IC7-MAX3-at kihagytam! Vááá! Lehet itthon már kapni?
Még kiegészítésként írnék pár dolgot.
Abit IS7(-G), Asus P4P800 - i865PE chipszet
Abit IC7(-G vagy -MAX3), Asus P4C800 - i875P chipszet
Csak a PAT-ban különböznek. Illetve esetlegesen felszereltésgbe. De kétség kívül az Abit IC7-MAX3 az egyik legfullosabb alaplap!
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged