Aktív témák
-
Tibisz
aktív tag
válasz
hobizoli #294 üzenetére
A frekit azt, hittem másra érted. Melegedés a nagyobb feszből adódó áram miatt lép fel, de ezt mikor írtam, hogy nincs így?
Innentől megint olyan dolgon nyomom a számat amit, már kitárgyaltunk. Már leírtam egyszer, hogy ésszel kell tuningolni! Nekem eddig mindig tunning gépeim voltak, és egyik se ment tönkre. Nem értelek miért kéne törődni, azzal ha valaki az 1,5V helyett 1,75V-al esetleg 1,85V-al hajt egy procit! A normális tuningokról beszélek amikor max 10% fesztőblettel, és vízhűtéssel elér valamit. Esetleg egy Zalman Cu esetleg AlCu-val. Most nem értem min vitázol, kicsit is ért az elektronikához az nem használ ekkora feszeket. Magyarul ne nekem írogasd ezeket, mert köszönöm szépen de pár éve már ezt tanulom, hanem annak akinek elégett a procija! :P -
I_Am
veterán
válasz
hobizoli #288 üzenetére
Érdekesen elfogult vagy nem?
Égett el AMD is Intel is és akkor mi van., Rekordok rekordok után jöhetnek, de azzal nincs nagyon értelme érvelned, mert nem Te érted el. Ja és legvégül nagyon elkanyarodott a topic a címben megfogalmazott kérdéstől.
Azt az egyet mindíg bírtam, mikor vki nyit vhol egy topic-ot Intel vagy AMD szócskával a címében és az ellentábor azonnal lerohanja, teleflémeli :)) -
Tibisz
aktív tag
válasz
hobizoli #276 üzenetére
Arra még azért kíváncsi lennék, hogy miért is dolgozom a saját pénztárcám ellen?
Tovább konkrétna hány agyonhúzott elszállt P4-ről van is szó, mert nagyon nem akarózól tényeket felsorakoztatni irományod mellé, így nincs ami gáz lenen, mert össze-vissza én is tudok beszélni órákig! :) -
Tibisz
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest