- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Aktív témák
-
A Tölgy
tag
Ja, felfogtam!!! :) :C
-
A Tölgy
tag
Mármint keitaro levele volt az! )
-
A Tölgy
tag
Na ez egy szép korrekt levél volt! :)
legyen ez a zárószó!
Tényleg a végén kirpbban a harmadik világháború, mert megnyitottam ezt a topicot.
Köszönöm a segítséget mindenkitől, már kezd összeállni a kép mi lesz!
Csááááááááásztok! -
A Tölgy
tag
válasz
Alvin_ti4200 #236 üzenetére
Mert az anyámnak kell a mostani gép, és akkor meg veszek egy újat, hogy nekem is legyen gépem.
-
A Tölgy
tag
válasz
Alvin_ti4200 #236 üzenetére
Szted, az, hogy vki itt újonc, (nem én,mert én tudom, hogy nem értek hozzá), de mondjuk más, attól, hogy újonc, mert nem szokott is fórumozni, lehet, hogy mindannyiotoknál többet ért hozzá! Nem csak itt lehet tudást szerezni!
-
A Tölgy
tag
Reppkopp: te milyen alaplapot ill. memóriát ill. ventit javasolnál?
Kíváncsi vagyok a te véleményedre is!! -
A Tölgy
tag
válasz
REPPKOPP #228 üzenetére
Tényleg hogy vett az év elején? Mondjuk ott már hamarabb lehetett kapni, de nem annyira? :)
Különben nem veszek a64-et, de még egy ember van aki meg tudna győzni, de vele majd csak a hét végefele fogok beszélni.
Különben Repkopp: van valaki a családban (te vagy a testvéred), aki informatikus?
Amúgy meg nem hiszem, hogy kb 1-1,5 év az olyan sok lenne, hogy ne legyen elég a 3,2-es P4, pláne egy R9800pro-val, főleg, hogy én nem fps-ezek. Mert ha így van, akkor mindenkinek le kell cserélni a gépet 1-1,5éven belül és ezekszerint minimum egy A64-re! :) -
A Tölgy
tag
ezt szépen elküldtem kétszer!
nem baj, legalább látszik, hogy ennyire nem akarom, hogy meggyőzzetek. :) -
A Tölgy
tag
Az a kérésem, hogy aki meg akar győzni, hogy a64-et vegyek, kérem, hogy hozzon létre egy másik topicot és ne fárasszon ebben tovább, mert nem érdekel.
Ha vki ennyire meg akarja tudni, hogy milyen az a64, akkor vegyen egyet magának, de ne akarjon rábeszélni. a P4 egy bevált, tesztelt, proci és jó is, gyors is, az a64-ről meg egyenlőre csak tesztek vannak, amiben azt írnak amit akarnak.
Úgyhogy légyszíves NE AKARJATOK RÁBESZÉLNI AZ A-64-RE, mert úgysem fog sikerülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm. -
A Tölgy
tag
Az a kérésem, hogy aki meg akar győzni, hogy a64-et vegyek, kérem, hogy hozzon létre egy másik topicot és ne fárasszon ebben tovább, mert nem érdekel.
Ha vki ennyire meg akarja tudni, hogy milyen az a64, akkor vegyen egyet magának, de ne akarjon rábeszélni. a P4 egy bevált, tesztelt, proci és jó is, gyors is, az a64-ről meg egyenlőre csak tesztek vannak, amiben azt írnak amit akarnak.
Úgyhogy légyszíves NE AKARJATOK RÁBESZÉLNI AZ A-64-RE -
A Tölgy
tag
Azt kell, hogy jó-e!!!!
Pl ha arra gondolunk, hogy amikor kijöttek ez első P4-ek, (asszem Willemate magos), az elég tré volt. Aztán dolgoztak kicsit rajta és jött a Northwood. Vagy a t-bred A/B meg az ilyesmi.
Ez még nagyon új dolog. -
A Tölgy
tag
Nem vmi nagyon sikerül belépni a chatre!!!!!!!!!!
-
A Tölgy
tag
Az volt, csak most itt ragadtam! :)
-
A Tölgy
tag
válasz
Alvin_ti4200 #199 üzenetére
Háááááááááááá elkéstél!! :)
-
A Tölgy
tag
Engem nem érdekel az UT2003 mert nem szeretem az fps-t.
Különben erDOKe köszönöm a választ, végre kaptam vmi olyat, amit meg is indokoltak. Na jó, HyperG is megindokolta, de akkor is, nem vagyok én olyan gazdag, hogy kísérletezzek egy teljesen új procival, olyannal amilyet még nem gyártottak pc-re. Ezt vegyék csak meg a gazdag gyerekek és azok akik fanatikus amd-sek és teszteljék le. És kb 1-2 év múlva, ha aktuális lesz a 64 bites proci (gyakorlati haszna lesz úgyértem), majd akkor veszek azt.
Addig meg majd ''elgörcsölök'' a ''szaros'' kis 2,8/3/3,2-es P4-gyel. Valahogy majdcsak elleszek vele! :) -
A Tölgy
tag
Köszönöm a segítséget! Sikerült eldöntenem, hogy mi lesz. Csak még azt az egyet nem tudom, hogy milyen alaplap lesz a p4 alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
-
A Tölgy
tag
Na, még úgyis alhatok rá egyet-kettőt!
Vagy A64 3200+ vagy 3,2-es P4!!
Ha az előbbi, akkor ABITH kv8 max3, ha meg az intel, akkor nem tudom még! :)
De sztem akkor asus p4c800.
Ja és ki hol venné a gépet?? -
A Tölgy
tag
Én azt mondom már, hogy ha kell, akkor tuningolok is, csak azért, hogy +néhány megaherzet nyerjek nem fogok pl vízhűtést alkalmazni. :)
Ha P4-ez veszek, akkor 3 vagy 3,2-es C-set és akkor ha majd később kell, akkor húzok rajta. Remélem 3,5-3,6-ig megy és az már elég jó egy 1,5 évig. Főleg a videókarival.
Ha amd, akkor csakis A64 3200+, de azzal meg az a baj, hogy egyrészt nincs rendesen letesztelve (főleg 64 biten), másrészt pedig, hogy nincs hozzá megfelelő alaplap. -
A Tölgy
tag
Az előző hozzászólásom HiperG-nek ment, csak megint nem a válasz gombot nyomtam meg!
-
A Tölgy
tag
Én azt a konfigot szépen leírtam magamnak és nem fogom kihagyni a számításból, ha eljön az idő!! (kb jövő hét végén)
-
A Tölgy
tag
Különben tényleg jól összezavarodtam!!! Mindjárt megyek és nézek egy kis south parkot, hogy ne kattogjon az agyam! Reggel óta a fórumot olvasom meg kémiát tanulok felváltva, de a kémiában biztosabb vagyok, mint ebben, hogy milyen gépet vegyek akkor!!! :)
-
A Tölgy
tag
Jó, csak meglepődtem, mert nem ez a tapsztalat. De amúgy milyen gépekről van szó??
-
A Tölgy
tag
Tényleg?? Akkor ezt miért nem mutatja ki egy teszt sem? Mondjuk a tesztekről megvan a véleményem! :)
-
A Tölgy
tag
Akkor lett volna egy ilyen topic. De annak a gyakorlati haszan kevesebb lett volna.
-
A Tölgy
tag
HiperG. Még annyit elárulhatnál, hogy te hol vennéd a dolgokat. Nagyker és ha igen akkor melyik? Illetve ha kisker, akkor melyik? Köszi
-
A Tölgy
tag
Köszönjük szépen Zsoltee10, hogy jelenléteddel emeled a fórum színvonalát!!!!!
:C -
A Tölgy
tag
Kérdés, hogy mi az a nemsokára??? És 64 bites alkalmazásban nem tudok róla, hogy tesztelték volna!!!
-
A Tölgy
tag
Hát itt már nem ilyen egyszerű a helyzet!!! Itt sokkal inkább az van már, hogy Athlon 64 vagy 3/3,2-es P4!!!
-
A Tölgy
tag
Pont,hogy nem!! A játékban jobb az amd, és alkalmazásban az intel. Pontosabban ahogy elnéztem kb 3 ghz körül jobb az intel, de az athlon 64 mindenben veri a 3 v 3,2-es p4-et, sztem még húzva is!!!
-
A Tölgy
tag
És ami az a64 mellett szól, hogy azért 1,5-2 évre kellene és azért az eléggé elveri a P4-et.
-
A Tölgy
tag
De tényleg, most még szépen menne vele minden, főleg egy 9800pro-val, de mi lesz egy év múlva? Legközelebb kb 1,5-2 év múlva tudok újra fejleszteni sztem.
Mondjuk fps-sel nem nagyon játszom, de a szimulátorok meg az ilyen mafia, gta típusú játékok alá is kell gép. Mondjuk a stratégiához meg mindegy szinte. De ami nagyon gépigényes az fps, olyannal úgysem játszom, mert nem szeretem a stílust. -
A Tölgy
tag
Ha intel, akkor lehet, hogy szükség lesz rá előbb-utóbb!!! :D
-
A Tölgy
tag
Azért az elég putris. Akkor inkább egy ABITH vagy egy ASUS P4C800.
Különben csak az amd-kkel vagyk ilyen peches.
És még azt sem mondhatom, hogy én rontottam el, mert nem nagyon babráltam. Úgy gondoltam biztos jobban tudják akik összerakták. Hát, lehet, hogy mégsem. :) -
A Tölgy
tag
azok tuti jók,mert már cseréltem egyszer ramot és ugyanaz a helyzet.
Különben Alvin_Ti4200-nak is pont ugyanilyen lapja van és neki tök jó. Bár tényleg volt vmi leégés neki csak nem emlékszem, hogy hogyis volt, de az nem a lap hibája úgy tudom. -
A Tölgy
tag
Hát lehet, bár én samsungot nem vennék semmiben az biztos (wincester). Bár azt mondják jó, csendes, nem melegszik és 3 év gari van rá.
-
A Tölgy
tag
Rájöttem, hogy elég rosszkor akarok gépet venni!!! De ezzel a múlkor is így voltam.
Különben nekem 2200+-os T-bredem van, egy gigabyte ga7vax-es lapban, 256mb Kingston Hyper-x, asszem 400-as.
És hát elég nagy szar van vele. Állandó fagyás meg minden. Pedig aki összerakta biztos nem cseszte el, mert ért hozzá és ráadásul azóta már más is (szervíz) szétszedte meg összerakta többször is, hátha működik jól. Hát, nem sikerült. Különben egy 9700pro kártya volt benne, csak eladtam, de akinek eladtam, nincs vele semmi baja, szal nem azzal van a gond.
Előtte 1700+-os palomino volt, asus a7v133-as lapban és az is szar volt. Mindössze ez a bajom nekem, amiért nem tudom könnyen elhatározni magam. -
A Tölgy
tag
Miért mit kell azon belőni??? Normálisan összerakod és megy nem???
-
A Tölgy
tag
paviloon: azért nem egészen így van sztem. De minegy.
Különben majd elgondolkodom, hogy hogy legyen. Berakom egy kalapba és kihúzok egyet és amelyiket húzom az lesz.
Mondjuk FX-re nincs pénzem az tuti!! -
A Tölgy
tag
Jól van, most megint sikerült összezavarni. :)
De azért még nem egészen. -
A Tölgy
tag
Én sem tenném bele jó érzéssel!! Különben honnan tudod,hogy alvinnak mi volt?
Ismered? Nekem osztálytársam volt. -
A Tölgy
tag
Azért változtatok gyakran véleményt, mert nem akarom elbaszni a pénzt olyanra, ami esetleg nem jó. A mostani gépemet le kell cserélni, mert csak baj van vele. Eddig a két AMD-s gépből egyik sem volt jó. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem jó az AMD, hanem, hogy nekem nem volt vele szerencsém és nem merem bevállalni az újabb bukás lehetőségét, mert akkor meg szopika van. Ennyi. Lesz egy 3 gigás P4 meg még nem tudom milyen alaplap, meg egy videókari.
Csak most meg olvasom itt a fórumokon, hogy pár embernek baja volt a 9800-zal.
Ja, amúgy hogyan lehet válogatott példányú procit venni?? Bemegyek a bolzba és azt mondom, hogy egy válogatott példányú Intel processzort kérek?? -
A Tölgy
tag
Én értem, amit írsz, de mi van akkor, ha nem tudom húzni????? akkor szívás van, mert a 2,4 nem biztos, hogy elég. És amúgy a 3ghz-es c-t mennyire lehet húzni?
És most az a helyzet, hogy nem annyira számít a pénz, mert így alakult a dolog, hogy most lehet venni és ki akarom használni a lehetőséget. Szal most az ár csak másodlagos. A lényeg: legyen, gyors, megbízható és esetleg nem árt, hogy húzható! -
A Tölgy
tag
Én nagyon örülök, hogy ilyen sokan írnak, és rájöttem, hogy vagy ASUS P4C800 vagy ABITH IC7 lesz. De azért jó lenne, ha vki oda is írná, hogy miért pont az, amelyiket javasolja????????????
-
A Tölgy
tag
Sztem egy idő után, kb 1 év múlva, szükség lesz a tuningra, hogy jól menjen vele minden.
-
A Tölgy
tag
Azért még arra az egyre kíváncsi lennék, hogy aki az ASUS-t ajánlja az miért pont azt ill. aki az ABITH-ot az miért azt??
-
A Tölgy
tag
És az ic7-nek is több változata van. Mi a különbség és melyiket érdemes venni?
-
A Tölgy
tag
Jajj, de jó!! :) Most aztán végképp nem tudom mi legyen!!
Miért vette ki az ASUS-t?? -
A Tölgy
tag
Mármint ASUS v. Gigabyte. A gigabyte mindigis jó volt.
-
A Tölgy
tag
Gyakorlatilag most ott tartok, mint amikor feltettem a kérdést!! ASUS v. ABITH??
Alvin mesélhetne az ABITH-os élményeiről, amit személyesen is láthattam, úgyhogy nem tudom, de sztem inkább az ASUS lesz, csak melyik? Én a i875P-s chipsetről jókat olvastam, de elég drága is ahogy nézem. Viszont inkább legyen kicsit drágább, csak működjön rendesen!!!!!!!! -
A Tölgy
tag
Ez mondjuk egyértelmű. Én az 1700+-os palominoval jártam úgy, hogy tettem alá egy asus7v133-at, és hát hadnemondjam, ''kisebb'' gondok akadtak vele!
-
A Tölgy
tag
Az milyen chipsetes?
-
A Tölgy
tag
De ha többet húzunk rajta, az nem tudom mennyire tesz jót, másrészt pedig több esélye van a 2,4-esnek, hogy nem tudok rajta annyit húzni. De amúgy ha minden stimmel, akkor igazad van!!
-
A Tölgy
tag
Hmm, a 2,4-eset jobban lehet húzni? Egy rokonom vett 2,4-eset és piszkosul felhúzta: 2,53-ig azt hiszem. mondjuk mérgelődött ő is, hogy milyen faszság.
Nekem kb 1-1,5 éveg kellene, hogy kibírja a proci, hogy menjen vele minden élvezhetően (egy R9800-al) és ha kijön a prescott és jó lesz a teljesítménye és később az ára is, akkor majd csere lesz! -
A Tölgy
tag
Tudom, hogy van már egy hasonló téma, de engem kifejezetten az érdekel, hogy melyik gyártót ajánljátok és milyen chipsettel???
Végülis nincs max ár, de ha nem a legdrágább azért nem sértődöm meg,mert nem végtelen a keret és kell még ram is hozzá!
Ja és a 2,8 C-sre gondoltam, szerintem még ez a legjobb ár/értékben az intelnél!
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest