- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigike
csendes tag
válasz
John J. Ati #6 üzenetére
miután vettem egy ozaki b5-öt visszatértem a fórumra....reméltem, hogy csak te fogtál ki egy rosszat, de ennek is olyan alaphangja van, hogy a gépet nem is hallom mellette
... ráadásul a jobb első nem is szól...már cserélgettem is, szóval az kimenet lehet rossz...
nem vagyok egy villamosmérnök, de a magas alaphang következményének tudom be azt is, hogyha lekapcsolok a környéken egy lámpát, vagy föl, akkor ugye azt is hallani lehet, belekattan az éjszakába akkor is, ha a rendszer ki van kapcsolva...szóval megy vissza a bluefishbe, aztán meglátjuk...de nekem akkor tetszik a kivitelezése, és, hogy a távirányítóról sok minden vezérelhető, de ettől függetlenül, lehet, hogy genius home theater lesz belőle...ami annyira nem tetszik, de elvileg legalább működik...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest