- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gigike
csendes tag
végül is egy genius home theatert hoztam 27k volt...nem tudom, de az ozaki alaphangjára azt mondták, hogy az természetes...az alaphang lehet, hogy természetes, de azért a mértéke nem mindegy, hogy mekkora, és ami nekem volt, annak egyszerűen kiábrándítóan nagy volt a hangja...azért nem hinném, hogy azt természetesnek lehet nevezni, mert annyira zavaró volt. a geniusnak semmi hangja, nekem elsőre ment mindegyik, ahogy kell, ráadásul az egész fából van, igaz a világos fa szín nekem annyira nem tetszik, de ez legyen a legnagyobb baja...
távírányíthatóságában messze elmarad az ozakitól, amin ugye majdnem mindent lehet távvezérelni, míg itt csak a master volume-otde mégegyszer mondom, hogy ezek azért messze nem jelentenek akkora problémát, mint az ozaki tulajdonságai...összefoglalásképpen annyit tudnék elmondani az ozaki b5-ről, hogy amilyen szép (nekem mondjuk nagyon tetszett a kivitelezése) olyan hátrányokat rejt magában a mindennapi működés és a használhatóság területén...teszem hozzá, sajnos...
-
gigike
csendes tag
válasz
John J. Ati #6 üzenetére
miután vettem egy ozaki b5-öt visszatértem a fórumra....reméltem, hogy csak te fogtál ki egy rosszat, de ennek is olyan alaphangja van, hogy a gépet nem is hallom mellette
... ráadásul a jobb első nem is szól...már cserélgettem is, szóval az kimenet lehet rossz...
nem vagyok egy villamosmérnök, de a magas alaphang következményének tudom be azt is, hogyha lekapcsolok a környéken egy lámpát, vagy föl, akkor ugye azt is hallani lehet, belekattan az éjszakába akkor is, ha a rendszer ki van kapcsolva...szóval megy vissza a bluefishbe, aztán meglátjuk...de nekem akkor tetszik a kivitelezése, és, hogy a távirányítóról sok minden vezérelhető, de ettől függetlenül, lehet, hogy genius home theater lesz belőle...ami annyira nem tetszik, de elvileg legalább működik... -
gigike
csendes tag
köszi a hozzászólásokat, mivel zene nem annyira számít, akkor marad az 5.1, amin mostanában gondolkodom, az egy logitech z640 vagy x620, ozaki b5hm050, vagy egy genius 5.1 home theater...nekem az ozaki a legszimpatikusabb, van valakinek valamilyen más érve is mellette, én őszintén szólva még nem nagyon hallottam ezt a márkát, csak mióta jobban beleástam magam a témába...szóval ez lenne a költői kérdés..előre is köszi
-
gigike
csendes tag
Az lenne a kérdésem a nálam jobban hozzáértőkhöz, hogy vajon egy hétköznapi felhasználó számára van-e számottevő különbség egy natúr 5.1es vagy esetleg egy 2.1es thx rendszerek között? vagy az alsóbb kategóriában (20k huf) körül mindegy...
köszi
:R
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest