Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hali érdeklődnék hogy hangfalvásárlás előtt állok, 10k környékén szeretnék venni egy jobbat mint a mostani Logitech 210.
Amit tudok talán olcsón, újonnan valszeg az egy Z523 lenne , ennél jobbat vagy hasonló teljesítményűt kaphatok vajon 10-12k-ért?Előre is köszi a segítséget!
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz GaborGh #10597 üzenetére
,ami némi infó kimaradt 2.1-et szeretnék ha lehetne.
Erre esetleg valami konkrét bestbuy hangfal?Volt szerencsém hallani egy SW-HF 2.1 1200-at ami első hallásra nem is tűnt olyan rossznak, de kérdés Z523-hoz képest jobb vagy rosszabb?
-
stigma
addikt
Hali, egyszer már körbenéztem/kérdeztem de kíváncsi vagyok megéri e az alábbi 2.1-et venni, ami itthon kapható közel 12k-ért=>MODECOM MC-2110 (Microlab FC-330)
Állítólag elég megbízható és majdnem ugyanolyan jó mint egy Microlab FC-330-as kinézetre is és tudásügyileg is.
Részemről átlagfelhasználásra lenne, sok zene/film ,kisebb játékra, de szeretnék azért 2-3évre beruházni egy jó 2.1-re és max 12-13k-s ár kategóiában.Tudom visszaolvastam és írtátok is ebben a kategóriában bestbuy a Genius 1255A, ami 2.0, de akkor számottevő különbség nincs köztük (2.0 vs 2.1).
-
stigma
addikt
Hát pár száz hsz-el ezelőtt volt egy válasz, mikor egy genius 1255A és egy Genius valami 5.1 volt a kérdés kisebb koliszobába melyiket ajánljátok.Erre jött a válasz hogy akkor hatalmas nagy különbség nincs, habár én lajikus ember vagyok másik szobába épp egy genius 2.0-ás hangfal van aminek elég jó hangja van.
Én 2.1-et szeretnék csak érdeklődőm meg merjem e lépni a ModeCom hangfalas ami majdnem ugyanaz mint egy Microlab FC-330.
-
stigma
addikt
Értem bocs a hülye feltevésekért, csak kb 2.0-ám olyan 6-8 éve volt utoljára azóta 2.1-em van, általában Logitech(X210, LS 2.1,..) ezek nem épp a legjobban csengő nevek de célnak eddig megfeleltek viszont most egyel komolyabbat szeretnék ami jól is szól.
Azért gondoltam megkérdezem igaz ModeCom-ról sokat nem találtam én sem - illetve ebben a topicban pár 2.0-t említettek amik jók - csak fennakadtam hogy a külföldi topicban ajánlották hogy olyan tudásra és kinézetre mint a Microlab-s.....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
Hali, érdeklődnék 2.0/2.1-es hangfalat szeretnék venni, 20-25 nm-es szobámba kellene legfőképp zenehallgatásra és filmezésre.
Sajnos csak alacsony költségvetésből tervezem dolgozni, így olvasgattam és az általatok írt ajánlás az alábbi:
- GENIUS SP-HF 1255B
- GENIUS SP-HF 1250B
- Modecom HF- 24/32/40 (ezeket már nem biztos hogy be tudom szerezni)2.1(ezt itt nem találtam ajánlásnak)
-GENIUS SW-HF2.1 1700Lényegében annyi lenne még olcsón sikerülne egy Asus Xonar DG-t szereznem ehhez kellene nekem egyenlőre, de későbbiekben tervezek egy DS/DX-es hangkártyát venni.
A hangfal ára max 15k-t szánnék ki mit mond.
Mostani Logitech z523-al nem iagzán vagyok megelégedve sajnos.Segítséget előre is köszi.
-
stigma
addikt
Hi, kíváncsi vagyoka véleményetekre, mivel pár hsz-el feljebb kikértem milyen 2.0/2.0-et érdemes venni, írtátok erre a legjobb megoldás 15k-s körben a Genius HF1250B-s hangfal..
Viszont ha össze kéne hasonlítanom és egy picit hozzátennem a Genius-hoz mennyire érné meg az alábbi pár Microlab hangfal?-MicroLab B 77 => Genius+5k
-MicroLab B 73 => genius +4k
2.1:
-MicroLab FC 530U => Genius +15kMicoLabról olvastam már erre mit mondtak mennyivel lehet jobb a Genius-nál?
Segítséget köszi lőre is.
-
stigma
addikt
válasz foosballfun #21843 üzenetére
~ 15-20nm-es szobába kellene, amit kimondottan néztem az a 2.1-es illetve a B77-es típus, ami ugye a hivatalos honlapon is eléggé újnak tűnik.
Megpróbálok tesztet keresni és lehet kipróbálom majd.
Köszi azért a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogy kis egyszerű zenehallgatásra van jobb vagy hasonló bestbuyte hangfal mint a Genius SP-HF 800A ?
Genius SP-HF 1250 nem jöhet szóba, mert kicsi aa hely ahova tudom tenni sajnos.
Esetleg 10k-s árkategóriában valami ajánlott új hangfal van még?
Segítséget köszönöm előre is.
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni 2.0/2.1-es hangfalszett ajánlásához. Topic 1.hsz-ét átolvastam, de nem tudok dönteni sajnos. Mostani hsz-ket is kerestem viszont ami kellene nekem az az alábbi.
Ajándékba vásárolnék hangfalat, szerintem 2.0 is tökéletesen megteszi, a mostnai Logitech LS21 2.1 hangrendszer egyik hangszórója emgadta magát.
Helyette keresek olyan rendszert melyben :
- hangszórók picik
- max keret 10-12k
- átlag használatra, max 20W-ig (Logitech LS21 2.1 => 7W volt )
- márka mindegy (Genius,microlab,Logitech bármi lehet)Sajnos az első hozzászólásban szereplő Genius 1250/1255B kilőve mert nem fér el az asztalon. (nekem 1250-em van teljes mértékben emg vagyok vele elégedve)
Giga T40/T20 lenne optimális lenne, de sajnos kereten felül van.Amit néztem az az alábbi:
- Genius 800A
- Logitech Z200Ezek ajánlottak?
Én szerintem a 800A-t választanám mert a logitech inkább design terén jobb mint teljesítmény alapján (7 vs 20 W)Segítségeteket előre is köszönöm.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Sajnos 3-4 év után valószínűleg megadta magát a Genius 1250B-m ezért kell egy hangfalat vennem.
Ugyanígy 2.0 kellene, méretben és tudásban is hasonló mint a 1250B, árban 20k-ig mennék el kb.1hsz-ot olvasva az alábbi 3-at találtam, ami tetszik is:
- Edifier R980T
- Microlab B77 vagy B73Ezen 3-om közül bármelyiket vehetem, vagy jobb az Edifier?
Válaszotokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
Köszi, hogy írtál, már féltem hogy elveszik a hsz és újra megkérdezhetem.
Micorlab B77-t legalább normális boltokban be lehet szerezni, valószínűleg az lesz, viszont az Edifier 980T színvilágban jobban mennem mindenhez.
Teljesítményben és összegzésben mindkettőről sok jót olvastam, viszont a tesztek alapján a B77 a nyerő, ahogy te is mondod.
Köszi az infót.
-
stigma
addikt
Sziasztok.
Most jutottam el végre oda hogy a jelenlegi Genius 1250B-t lecseréljem.
Zenehallgatásra + játékra szeretnék 2.0-t, ugyanolyan vagy jobbat mint a Genius.
Hangkártyám Asus Xonar DX.
Amiket kinéztem ajánlottátok azok az alábbiak: (30k a max limit)
- Microlab B77 : ~20k, 1. hszben is ajánlott
- Edifier R980T: 18k Emag-on
- Edifier R1280DB: Spanyolrajtárból sajnos csak Amerikai csatlakozóval...érdemes ezt rendelni 26k-s áron?- Edifier 2.0 R1800TIII PC hangszórók, 70W, Fekete : Link - 31k
Részemről bármelyik megoldás jó/jobb lehet.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok