Hirdetés
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz Erik77 #46989 üzenetére
Tényleg nem lebeszélni akarlak, csak gondolkodásra késztetni.
Dedikált 5.1-es moziszobát építettem, és 2,5m-es képátlóra vetítek.
Magyarországon nincs olyan mozi, ahol jobb kép vagy hangminőség lenne mint nálam, pedig nincs 4K, meg Atmos, mert ezek egyike sem elengedhetetlen feltétele a jó mozinak, nem ezektől lesz jó a mozi.
Pl. a Denon DN700-AV-mat még csak erősítőként sem használom. HM. processzorom PCM jelet kap a sztg-ről, tehát még a hangformátum kódolásához sem feltétlenül kell egy HM erősítő.
Egy dolog ami esetleg nagyon hiányozhat, az pedig a HDMI csatlakozó, de az sem kell feltétlen. Optikai meg gondolom a Kenwoodon is van, az meg elég lehet.
Nézz körül a haladó házimozis, meg a projektoros topikokban, a sokat próbált emberek között van olyan, aki elutasítja a 4K-t, meg olyan is, aki 5.1 max 7.2 mellett döntött az Atmosszal szemben, pedig megtehették volna hogy olyanjuk legyen, de még sem kellett.
Számokkal dobálózni, legújabb formátumokat kergetni nem érdemes, mert ugyanúgy nem mércéje a minőségnek, mint ahogy az sem, hogy az van ráírva egy hangsugárzóra, hogy 100 wattos.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
-
alphamooncam
őstag
válasz Erik77 #46985 üzenetére
Vagy nem lenne akkora előrelépés...
Utálok bármit kidobni, ami még ellátja a feladatát, csak azért mert idős.
Én sem vok már fiatal, és nem esne jól ha kidobnának csak a korom miatt.
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
alphamooncam
őstag
válasz Erik77 #46983 üzenetére
Nem tom. Azért ezt átgondolnám. 15-20 éve kb. halottam Kodát. már nem tudom melyiket. Rendesen ki volt szolgálva és Na! Jó volt.
Kenwood sem kutya úgy amúgy.
Nem ismerem ezt az 5.0-t, de ha a forrásod nem megfelelő, akkor kb. tök mindegy mit kötsz mögé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest