- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz
Asanto #38422 üzenetére
A TS kábel a két felének az összekötéséhez van, tán 1.5 méter, de meg nem mondom pontosan. Ami neked kell az interfészből a hangfalba az meg TRS. Külön kell venned, Cordial olcsón megfelelő.
Okés az iBox is, bár mondjuk pl. a Tascam US-2x2 sokkal jobban szól, de drágább is pár ezer forinttal. -
mekker
őstag
válasz
Asanto #38117 üzenetére
Tippre hasonló, vagy jobb minőségű összetevőkből áll az Edifier. A kompakt kialakítás (apró, könnyű doboz és kis mély-közép) miatt jobban nem szól egy azonos árú Kürbisnél, viszont a jobb hangkártyát ugyanúgy meghálálja.
Amazonon van róla többé-kevésbé hasznos infó, ha jól emlékszem - azt olvasd el. + [link]Egyébként én kolis vagyok, és ha nem lenne átlagnál nagyobb íróasztalunk, akkor már a Kürbisszel is gondban lennék. Ha alá kell rendelned a kényelmedet, az már rossz irány. Szóval szerintem rakj fel méretekkel egy fotót, vagy egy paintes alaprajzot, hátha segít nekünk.
-
mekker
őstag
válasz
Asanto #38098 üzenetére
Hát egy 10-15 centi mindenképp legyen a faltól, de minimum a duplája lenne az igazi. Nyilván a többség nem használja ideális körülmények között, és így is szól.
Ezt találtam csak, ami elől reflex nyílásos: EDIFIER R1280T
Ezeknek sem jó a falhoz tolás, de érzéketlenebbek rá. Cserébe viszont egy jó mérettel kisebb, ami valószínűleg kompromisszum a Kürbishez képest.
Használtan nem igazán láttam alkalmas aktív hangfalat.
Esetleg nagyobb keretből (~100 ezer) ezt lehetne venni: Tannoy Reveal 402Összességében az lenne a legolcsóbb, ha arréb húznád az asztalod. Alternatívát sem feltétlen csak ezen a vonalon lehet keresni, nem akarok bogarat ültetni a füledbe ezzel az elől reflexes, kis hangszórós dologgal.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Asanto #24051 üzenetére
A TV-k ismerik az 5.1 hangformátumot, de jellemzően csak sztereróra lekonvertálva adják ki a digitális hangkimenetükön (mondjuk neked tökmindegy, lévén, h csak analóg bemenetek vannak a hangrendszereden)
Tehát olyan médiajátszóra van szükséged (hiszen gondolom nem TV-adások, hanem filmek esetén szeretnél térhangzást), aminek van analóg 5.1 kimenete is: éppen létezik ilyesmi, de nem olcsón
(ha mondjuk csak DVD-ről kellene ilyen hangzás, ott még elég könnyen lehetett olcsó típusokat is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest