- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugeboy
tag
válasz
Cannabis7 #8896 üzenetére
Üdv.
Én is nemrég (kb. 2 hete) vettem 1255a-t. Elégedett is vagyok vele, de érdekelne
- és ezt másoktól is kérdezem -
hogy hogyan helyezzem el úgy, hogy jó mélyeket kapjak anélkül, hogy 'buffogna'.
Jelenleg az asztal alatt van. Ha mellette állok akkor komoly basszust érzek -nyilván az asztal ezt 'felnagyítja' - de ha leülök az asztalhoz (vele szembe), akkor nem igazán érzem a mélyet. Persze van, csak közel sem akkora.Előre is köszönöm a választ.
-
popp
aktív tag
válasz
Cannabis7 #5865 üzenetére
Nem az a baj a z3 ill. jobb 2.1-ekkel, hogy a basszus nem tiszta, hanem hogy hiányzik az egységes zenei hangkép. Hallod a mélyet, hallod a közép- magas tartományt, de mintha nem is egy rendszerből szólna. Továbbá nagyon a mélyre van kihegyezve az egész. Bár a 2.0-s geniustól nemigazán fogod a gyomrodban érezni a basszust, de megfelelő elhelyezéssel szinte bármelyik zenei stílushoz elegendő lehet. És osztom azt a nézetet, hogy nagyobb távolságból érdemes inkább hallgatni. De a geniusnak megvan az az idegesítő tulajdonsága is, hogy igen érzékeny a hálózati zavarokra. Szal mindenképp valami kompromisszumot kell kötni.
Hangkariból nálam az asus lett végül a befutó.
-
sosperecek18
őstag
válasz
Cannabis7 #5863 üzenetére
Hát nekem 2000A-m van, betéve egy szekrény polcára, tehát mögötte kb. 10 cm-re van a hátfal, így elég durván nyomja a mélyet...vagyis annak hallod....mert visszajön amit hátul kinyom hang(tudom elég furcsa, de máshogy nem tudom elmondani)...én Logitech Z-2300 után vettem addig amíg a most meglévő Jamo 406-os pár meg nem érkezett...de engem meglepett hogy milyen durván nyomja akár az elektronikus zenét is...és ennél 1-el nagyobb a 3000A mélye...így az méginkább nyomja...szval sztem azzal járnál jobban...jobban néz ki bár ha közvetlenül magad mellé rakod akkor biztos nem tudod kihasználni, mert elég nagy "hanggal van"...szval ezt akkor ajánlom ha kb. 3 méterre rakod magadtól, mert anélkül ugysem tudsz mellette ülni magasabb hangerő mellett...
-
popp
aktív tag
válasz
Cannabis7 #5861 üzenetére
U1 vagy x-fi surround 5.1?
Hasonló cipőben jártam én is,sokáig agyaltam ezen, összehasonlító tesztet nem találtam.
A technikai adatok alapján a creative magasabb frekin tud mintavételezni. Hogy mekkora különbség van hangminőségben, nem tudom, de szerintem nem lehet számottevő akármelyik felé is billen a mérleg nyelve.
A Z3-hoz csak annyit fűznék hozzá, hogy 18nm-re szerintem épp hogy elég, a szatelitekből viszonylag hamar elfogy az erő, de a mély az bedörmögi majd a szobát.
( A 3000A-val biztos nagyobb "lármát" lehet csapni.
)
-
válasz
Cannabis7 #5859 üzenetére
A Logitech-re 3 év garancia szokott lenni, a Genius-ra 1 év. A Genius jól és egyenletesen kitölti a teret (18m²-re bőven elég), viszont nem fog tőle remegni a szoba. Ha normális hangerőn normális zenét hallgatnátok rajta, akkor jó lenne, de így a Logitech-et ajánlanám.
Logitech-nél a gariztatás is barátságos, Genius-nál nincs tapasztalatom, de nem lehet rossz, budapesti szervizük is van. -
válasz
Cannabis7 #5855 üzenetére
Ha nem tudod nélkülözni a mélynyomót, akkor válaszd a Logitech-et. Nyilván elektronikus zenét (dance, house, electro) szeretnél rajta hallgatni és szeretnéd élvezni, ahogy remeg alattad a szék és beremegnek az ablakok, ehhez a Logitech 2.1-es szettjei megfelelőek. Fiatalon én is ezért választottam 2.1-es rendszereket, akkor nem igazán volt mérlegen a hangminőség.
-
dudika10
veterán
válasz
Cannabis7 #5855 üzenetére
3000A. Ndruu kolléga nem is olyan rég írt róla egy remek beszámolót. [link]
A genius hangszórók árukhoz képest nagyon jól szólnak, csak kispóroltak belőlük mindent a költséghatékonyság kedvéért. Ezért van az, hogy reagálnak villanykapcsolásra, búgnak néha és a telefonokat se kedvelik. Meg van még pár apróbb hibájuk, amikkel együtt lehet élni szerintem, de idegesítőek is tudnak lenni.
-
dudika10
veterán
válasz
Cannabis7 #5852 üzenetére
A 3000A egy elég jó rendszer. Ne akarj mellé mélynyomót, fölösleges.
Egyébként a mélynyomók elég nehezen illeszkednek általában a hangképbe. Egy jó rendszernél csak rontanak a helyzeten.Egyébként zenehallgatás a cél?
Ha elég a sztereo akkor én egy Asus Xonar U1 -et ajánlanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest