- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
hugeboy #23278 üzenetére
Nem, akkor sokkal inkább a Kürbis.
De ezt már páran feltették ezt akérdést, erre van a jobb felső sarokban a gyorskeresés itt mező amibe be kell írni Hoch és utána a feltett kérdésre a válaszokat, indoklást is érdemes elolvasni.
Kicsit hasonló a helyzet azzal a kérdéssel, hogy mi a különbség az 1250B és 1255B között, amit már kb 10-szer feltették, anélkül hogy kicsit is utána keretek volna.CoolBoy323: én úgy látom, tudom a kürbisnek két szereó RCA bemenete van, meg ezt is írja: DUAL RCA STEREO INPUT.
-
Zoluska
tag
válasz
hugeboy #23251 üzenetére
Van még egy lehetőség. Lehet, hogy eddig burokban éltem, de most fedeztem fel a T-ampok világát. Ebayről most rendeltem Muse M50 2x50W-os erősítőt 13500 pénzért. Így marad használt passzív hangfalra 16500 Ft-od, amiből szerintem már ki lehet fogni valami tűrhető minőségű használt, passzív hangfalat. Nekem már a hangfal megvan mellé, két polcméretű Jamot fog hajtani, ez lesz otthon a kerti partis berendezés. Ha nem sürgős, akkor pár hét múlva be tudok számolni, hogy érdemes-e ezzel az úttal próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest