- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
lezso6 #60227 üzenetére
Az MPC-HC-t is rendszeresen fejlesztik tovább és jönnek rá az update-ek is rendesen.
-
Yézi
aktív tag
válasz
lezso6 #60202 üzenetére
Egyik subomnál sem hallottam még ilyen hangot, igazából csak ezért zavar.
Na mindegy, megbékélek vele, nemsokára úgyis jönnek a T8V-k.
Nem egy S3000 Pro, de az XM6BT után csodálatos, főleg a mélyek.Ha nem lenne ilyen magas a crossover freki, valószínűleg sokkal jobban tetszene.
-
Yézi
aktív tag
válasz
lezso6 #60199 üzenetére
Eh, telefonon sokkal jobban hallható, mert ott nem hallani a mélyeket.
Van ennek is egy kis zörgő hangja, csak direkt nem akartam jobban feltekerni a hangerőt, nehogy "kiüssem".
Normál hallgatói pozícióból mondjuk nem igazán lehet észrevenni belőle semmit, szóval egy darabig marad, meglátjuk rosszabbodik e. (Kétlem.)
Hangja viszont egészen pozitív csalódás, S3000 után egyáltalán nem olyan kirívóak a magasak mint anno a BX8 után volt. -
SunMount3r
nagyúr
-
Yézi
aktív tag
válasz
lezso6 #60179 üzenetére
Videón hallottak alapján a T8V felé húzok én is, úgy tűnik élénkebb hangja van mint a 8 G4-nek.
10-3 G4-en nemrégiben már gondolkodtam, de egyrészről hatalmasak, asztali használatra pöppet overkill, másrészről nagyon sok panaszt olvastam az alapzaj miatt, egyesek azt írták ~3 méterről is simán hallatszik, ami azért elég durvának tűnik.
Hauptmann: Tényleg, erről meg is feledkeztem, akkor nem csak egyedül vagyok a klubban.Kíváncsi vagyok ezzel a darabbal mi lesz a helyzet, de már tényleg ez lesz az utolsó alkalom. Ha ez is zörögni fog akkor szétkapom és ránézek mégis mi okozza..
-
Yézi
aktív tag
-
Yézi
aktív tag
válasz
lezso6 #60173 üzenetére
For science, most már muszáj a végére járnom.
Az mondjuk azért vicces lenne, mert a 28 ezer forintos XM6BT-t sem kellett féltenem, 100+ ezerért meg azért én speciel nem ezt várnám. De még azért bízom benne, hogy tényleg csak piszok szerencsétlen voltam, nem ez lenne az első ilyen alkalom, hátha...
Ami viszont még kifejezetten érdekel, hogy az S3000 Pro után mennyire fog tetszeni a hangja. Anno a BX8 után nagyon keveselltem a középtartományt, vagy talán inkább csak a planár volt nekem túl sok. S3000-ben viszont imádom a planárt, szóval kíváncsi leszek. -
Yézi
aktív tag
válasz
lezso6 #60100 üzenetére
Feltételezzük, hogy a túl sok mély/túl nagy membránmozgás miatt kezdett el vacakolni a sub. Nem hallgatok semmilyen bass boosted vackot, bass poti sem volt feltekerve, vannak persze olyan zenéim amiben sok a mély, de érdekes módon még egyetlen hangszórót/subot sem sikerült ezekkel tönkretennem. Én úgy érzem inkább ezzel a subbal vannak minőségbeli problémák, de csak azért is, tenni fogok még egy utolsó próbát vele...
-
Degeczi
nagyúr
válasz
lezso6 #60100 üzenetére
Először még arra is tippeltem volna, h esetleg a gyártási minőség romlott volna az utóbbi időben, mert a saját S350-em 2021 elején vettem, te még pár hónappal korábban (lévén részben annak nyomán próbáltam ki én is) - de a linkelt videót készítő fazon másik felvétele 2019 júniusi, és már abban arról számol be, h a kicsomagolás után rögtön zörgött a vadonatúj példánya...
-
Yézi
aktív tag
válasz
lezso6 #60094 üzenetére
Az elsőnél talán ~2 hónap után tűnt fel, de ki tudja, lehet már az elején is ilyen volt, csak nem voltam elég figyelmes, zenétől függően nem feltétlen annyira észrevehető, pláne ha kicsit távolabb van a sub.
Második és harmadik esetében már aznap feltűnt a hiba, nyilván ezeknél már tudatosan figyeltem rá. Másodiknak mondjuk ugye a portjával volt gond, azt nehéz lett volna nem egyből észrevenni.
Javítva, most már láthatóak. -
Yézi
aktív tag
válasz
lezso6 #60088 üzenetére
Volt már azért jó pár másik hangfalam is, de csak ezzel a szériával volt gondom.
Harmadjára S360DB volt, de jó pár hónap különbséggel, ráadásul más boltból is.
User error, végül is mondhatjuk annak, ott rontottam el, hogy bekapcsoltam.De tényleg, még csak max hangerőn sem hallgattam, ráadásul jack-en keresztül használtam, amivel a max hangereje is jócskán csökken. Bass potit sem csavartam fel, sőt, inkább még kicsit lejjebb is vettem, így elég valószínűtlennek tartom, hogy nálam volt a hiba.
XM6BT, D12, 1280T, 1700BT, R2850DB, S1000MKII, S3000 Pro, egyikkel sem volt még gondom, csak az S350/360DB-vel.Dudly01: 1. S350DB: Zene közben, leginkább alacsonyabb frekvenciákon zörgött a mély közepe.
2. S350DB: Bass reflex portnak volt idióta hangja.
3. S360DB: Mint az első S350, zene közben zörgött a mély közepe. -
Dudly01
csendes tag
válasz
lezso6 #60084 üzenetére
Amikor használtan venne (egy ilyen) hangszórót az ember, akkor van valami bevett mód a tesztelésre? Nem személyes preferenciára gondolok, hanem az egység esetleges hibáinak felmérésére.
Természetesen a gombok/potméterek/bemenetek tesztelése megy saját kútfő alapján is. De a "valami ismertet hallgatni hangosan pár percig, hogy torzít-e" teszten kívül más nem jutott eszembe.
A hangminőséget tapasztalat és összehasonlítási alap híján pedig nem biztosan tudom helyesen megítéli. (Pár hónapja csak laptop hangszóróm van.)
-
Dudly01
csendes tag
válasz
lezso6 #60049 üzenetére
Az S351DB meg tud szólalni kis hangerőn értelmesen?
Én basszusgitárral szeretnék a PC-n szórakozni (felvétel, gyakorlás, stb) és a szomszédokat nem akarom zavarni. (Én sem hallom őket, és ezt nem akarom felborítani.) Viszont a fül/fejhallgatókat kerülném. A S351DB sok bemenete és a Bluetooth kapóra jönne.
Egyáltalán létezik jó basszus olyan hangerő mellett, hogy a szomszédba ne menjen át? (A szobám akusztikailag egy csőd, tele üres fallal, egyenes felülettel.) -
jjeahh
nagyúr
válasz
lezso6 #60077 üzenetére
Laikus vagyok hozzá, de egyre inkább úgy érzem, hogy nekem a hangfalak karaktere is nagyon számít és erről a specifikációk semmit nem árulnak el. Itt van pl ez a két cucc, specifikációk alapján talán azt mondanám, hogy a Genelec kéne, pedig élőben abszolút nem tetszik nekem, az Adam hangját sokkal jobban élvezem
. Én biztosan nem mernék drága monitort rendelni úgy, hogy nem hallottam szólni
.
-
Chalez
őstag
válasz
lezso6 #59987 üzenetére
Hmm... Szeretem a mélyet pedig, elgondolkodtató. Minőségibb hangzása van az MR4-nek, viszont az 1700 javára írandó, hogy alapból döntött, így pont a fülem felé sugároz, nem úgy mint az MR4, amit valójában majd fejmagasságig kellene emelni. Bár, ha a gamer székemben hátra dőlök, és kontrollerrel játszom, akkor majdnem megvan a magasság
Nagy dilemma, azért egyik sem aprópénz.
Fehér az asztalom, a fehér MR4 menne is hozzá... Na nem mint ha ez lenne a legfontosabb szempont.
Még megálmodom. -
Lajmund
őstag
válasz
lezso6 #59975 üzenetére
Én a legolcsobb 8 colt néztem. Nekem a többi már kívül esik azon a kereten amit monitorra szeretnék költeni. Mondjuk ha azt nézzük hogy csak egy jó 2.1-et akartam a 15 ezres logitech helyett akkor ez bátor kijelentés később még változhat. De egyenlőre elég nekem ez az olcsó játszos szett is
-
Molydeus
őstag
válasz
lezso6 #59950 üzenetére
Csak a monitorokat raktam át másik fali aljzatba dugott elosztóba, minden más maradt a helyén.
Az lehet, hogy az optikait a win butította le. Korábban, még az RPi előtt, a PC volt USB-n a DAC-ra kötve, de szinte kizárólag wasapi-n hallgattam zenét, abba meg nem dumál bele a win. De jogod, majd kipurgálom a "javításokat".@PuMbA,
Én is minőségi tápokat használok, a kérdéses PC-ben egy seasonic gx650 van, aztán látod, mégis lehet probléma.:/Köszönöm mindenkinek a segítséget és az ötleteket!
A legfontosabb, hogy lett megoldás.M.
-
PuMbA
titán
válasz
lezso6 #59950 üzenetére
A laptopok zaj szempontjából borzalmasak, nem ajánlhatóak zenére. A céges laptopom, ami több mint fél milla is egy zajtenger. Zenehallgatás nélkül is különféle hangok jönnek ki belőle terhelés hatására. Nekem asztali géppel szerencsére sose volt zaj gondom minőségi hardverekkel és földelt konnektorral
A JBL LSR305 leírásában egyébként oda van írva, hogy csak földelt konnektorba dugjuk.
-
Molydeus
őstag
válasz
lezso6 #59948 üzenetére
Nincs powerline, a vezetékes háló UTP-n megy.
Nem nagyon értek a villanyszereléshez, de amikor vettük a lakást átnézte egy szakember a családból, nem volt gond.Egy ideig közvetlenül volt összekötve a PC alaplapi optikain a DAC-kal, de valahogy nem volt az igazi, olyan "tompán" szólt a fejesekkel, utána jött az USB bridge. Még ezzel is jobb koaxon a hang, mint optikain.
M.
-
Toncsi
aktív tag
válasz
lezso6 #59889 üzenetére
Ha erőlködik és torzít, akkor hiába tudna középen többet, nem sokra megyek vele.
Persze, ha EQ-val levágok 150Hz alatt mindent, akkor tudja a 107dB-t.
Gyári manualból a max SPL: [kép]
Egyébként imádom és "semmi pénzért nem adnám". De megvannak a korlátai (egyébként így is egy csoda egy sörös doboz méretű kis hsz-től) [kép] -
Toncsi
aktív tag
válasz
lezso6 #59887 üzenetére
Tapasztalat. Ha számít, hogy mély is legyen.
Lehet játszani, hogy a mélyet megvágjuk (az LF -3dB kapcsolót bekacsoljuk), akkor 100dB környékét el lehet vele érni, felette már klippelni fog.
Egyébként User Manual 19. oldal alsó ábra: [link]
Hiába a fizikát nem lehet megkerülni, bár a srácok elég jól kimaxolták. -
Toncsi
aktív tag
válasz
lezso6 #59869 üzenetére
Bár már látom az iLoud Micro Monitor kikerült a képből, de a 95-96dB max hangnyomása "mozira" elég soványka lenne.
-
TBMC
addikt
válasz
lezso6 #59882 üzenetére
Köszi válaszod!
Esetleg, PreSonus Eris E4.5/E5 BT? - ő BT 5.0szerk: kutyek: igen, köszi! pont most nézegettem őket. Streameket, videókat is sokat nézek, Ezért a problem a latency számomra, viszont a fő gondom a jelenlegivel (amiért kábelezek) az, hogy pl videó/zene halkabb részeinék egész egyszerűen skippeli azokat.
-
TBMC
addikt
válasz
lezso6 #59869 üzenetére
és Kutyek, nagyon köszönöm!
az IK nagyon rondácska szegény.
esetleg más is szóba jöhet ami nem AptX de tökéletesen működik a Bt-t illetően, nem hagy ki xy tartomány alatt, nincs óriás latency...a jelenlegi t&v-nél ez elég idegesítő.
Korábban az audioengine a2+ néztem, de sajnos az kisebb kategória, az a5+ jó lenne, viszont elég 'borsos ára' van, a rááldozott keretet illetően. Illetve akár a mackie cr3 xbt wht is tetszene. /+Wavemaster Two Neo, viszont itt már 150k+/
esetleg más, fekete 2.0 is érdekes lehet. 2.1-eket nem nagyon szeretnék.
(csak fa keretet/berakást ne)
illetve tudom, gáz, de számomra fontos az esztétika is
-
Lajmund
őstag
válasz
lezso6 #59858 üzenetére
Szimpatikus ez a rokit. De ahogy nézem d tipusu erösitö van benne igy tuti gerjed sistereg kicsit. Nem tudom emnnyire emlékszel de én küldtem vissza 2 szett tannoy-t emiatt
És utánuk lett a két adam sistergés mentesen és fülfáradás mentes ribbonnal. Igazábol ha árába el tudnám adni az adamokat akkor lehet ráprobálnék a rokitra mert elég csábito de inkább még is megtartanám az adamakat. Mély tekintetében olyanok mint egy csinos 20 éves feszes technos lány. De néha jó lenne a feka cs@cs@s pics@s mély is ezért gondoltam kiegészitésnek egy mélyet. Szép nagy gömbölyü mélyeket is szeretnék
igazábol ma is ahogy halgattam a szokásos edzö zenémet és még ezzel a szettel is remegett egy két dolog még a konyhában is elbizonytalanodtam hogy kelle e nekem ide a panelba több mély ahol ha csönd van hallom a fürdön keresztül hogy a szomszéd kivel telefonál.. Valoszinüleg akkor nem csak nálam remegnének a konyhában az edények.. Egyenöre elengedtem a dolgot.
-
gubabela
senior tag
válasz
lezso6 #59862 üzenetére
Ez igaz, a mély tartománynak nincs iránya, nem lehet megmondani, hogy honnan szól. A probléma ott szokott lenni, hogy nem sikerül ezeket illeszteni megfelelően főleg az olcsóbb rendszerekben. Zenénél még mindíg 2 csatornáról beszélünk , az hogy levágod a 100hz alatti hangokat és valahogy megpróbálod összehozni a többivel nem egyszerű feladat, nagyban függ az akusztikától, a késleltetésektől stb a végeredmény. Mozinál kicsit egyszerűbb, ott megvannak az oldalak + a mélynek külön sáv, ha jól van beállítva akkor viszonylag egyszerűbben megoldható az egységes hangzás, persze nagyban függ itt is a hangmérnöki munkától kezdve az akusztikán át sokmindentől.
-
gubabela
senior tag
válasz
lezso6 #59860 üzenetére
Ez sokmindentől függ, de szerintem ott van a kutya elásva, hogy zenénél sztereóról beszélünk álltalában, míg mozinál külön hangsávok vannak a mélynek, oldal, hátsó stb hangnak. Meg ugye egy mozivas azért is kompromisszumos, mert adott összegből kell megoldani az5, 7 9, akármennyi csatorna erősítését, míg sztereónál 2 szokott lenni, az kihozható kevesebből is.
-
gubabela
senior tag
válasz
lezso6 #59855 üzenetére
Nekem külön rendszer van mozihoz és zenéhez. Próbálkoztam subot illeszteni zenéhez, de nem sikerült. Aztán cserélve lettek 8as stúdiókra, azóta azok kielégítik az igényeimet. Mozihoz már más a helyzet, ott egy belépő mélynyomót használok (r112sw) a maga 600w-jával de néha azért elviselnék kicsit többet. Az még egy külön történet, hogy normál szobában hogyan lehetett illeszteni, pedig a mozinak van külön lfe sávja, szóval nem volt egyszerű az sem. Viszont az élmény megfizethetettlen, amikor akár az említett filmben is nem hallod magát a mélyet igazán, csak érzed, hogy dolgozik és remegteti a tüdődet
-
Lajmund
őstag
válasz
lezso6 #59853 üzenetére
1. Több mint fél éve megvannak a hangfalak 😁
2. +2DB-en van pár honapja mert akkor is kevésnek éreztem.
3. Jriverbe tekergettem az eq-t. Nem volt elég meggyőző.
4. Mire lehetne lecserélni a 8-as monitorokat amik érdemleges előrelépés lenne annyira mint egy külön sub?
Igen amúgy lehet basszus károsult vagyok. Az autómba is van 4 db 3 utas hangszóró 2 csipogó meg egy nagy dld láda.
Egy studio sub is ennyire elrontaná a hangzást? Ráadásul az amit ehez a szériához gyártottak? Igaz nem a 8-hoz nahem a 5 mega 7-hez de láttam youtube-on valaki a 8-hoz vette. Annyira csak nem barmoja szét a hangzást főleg úgy hogy nem komoly zenét hallgatok. Na jó néha jazzt de még lehet az is elbirná. Filmezni is szeretek ahoz is jól jönne. A szobában szerintem elég jó helyen vagyok ahogy hallgatóztam de ha nem lenne jó se variálnám meg mert nem nagyon van más lehetőség. -
Lajmund
őstag
válasz
lezso6 #59851 üzenetére
Erőteljesebb, teltebb, dörmögösebb mélyeket szeretnék. Dub techno, deep house, dnb, goa, rap zenéket hallgatok általában de amúgy sok mindent még. Filmhekhez se lenne rossz egy kis plusz mély. Alapból így se rossz a konfig szeretem de úgy érzem hozzá adna még pl egy adam audio t10s az érzéshez. Ezzel szemezek jelenleg. Meg a panelba is hiányolják a szomszédok mert kevés nekik a két monitor
-
llacee
őstag
válasz
lezso6 #59814 üzenetére
Oké, sejtettem, hogy nem mozgatja meg a gatyámat, de ez elkeserítően rossz. 2 nap hallgatás után legszívesebben dobozba vissza. Sajnos nem bolti vásárlás, így nincs elállás sem.
noaudiophile oldalon találtam dsp filet hozzá, de érdemi nem változott.
Alapvetően az iloud microval szemeztem, de az meg rémesen ronda (nekem ez is számít)
Miután rá van tolva szinte a falra csak elöl portolt-ban gondolkoztam, na ebből sincs valami sok, valamint az elején lévő hangerő szabályozó is szempont -
PuMbA
titán
válasz
lezso6 #59786 üzenetére
Én sajnos nem vagyok kuplerájos
Vagy marad ez vagy veszek 2 akusztikai panelt, amit komolyabb zene hallgatáskor egyszerűen csak odarakok az asztalra. Pedig pont ezért tettem ilyen szélre a hangfalakat, hogy ne okozzon gondot, erre így is nagy galibált csinált...hát igen. Nem hiába ajánlják azt, hogy a két hangfal között ne legyen semmi. Ez nálam nem megoldható, szóval elemekkel kezelni kell a problémát.
-
-
válasz
lezso6 #59724 üzenetére
Ha valami igazán baszót akarsz, akkor a KRK Rokit 10-3 G4-et ajánlanám. Az nagy és brutál cucc. Nekem az elődje van, állati jó, bár a karakterét meg a magasait nem szeretem, de a G4 ezeket pont javított, s vannak DSP képességei, azaz elvileg EQ-zni is lehet valamennyire. A Rokit 10-3 G4 darabja itthon 192e, de thoman.de-ről rendelve csak 168e, az jó ár érte.
-
-
newclass
tag
válasz
lezso6 #59668 üzenetére
Nem voltam pár napig ezért csak most tudtam megnézni.
Elég nagy volt a különbség, egy youtube-os "speaker test" videóval néztem meg.
Hiába mozgattam meg a kábeleket akkor, semmi változás.
Most kihúztam minden kábelt, s visszatettem. Most jó! Lehet az a vga-szerű kábel okozta, nem fogattam rá teljesen, s lehet kimozdult...vagy nem tudom, de most örülök, hogy rendben működik.CS1csó: köszi neked is a választ!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
lezso6 #59678 üzenetére
Tannoy 402-t írt itt korábban, arra rákeresve 10 csavar a hátlapon
-
Cs1csó
titán
válasz
lezso6 #59633 üzenetére
A 2.1 maga a kompromisszum de vannak helyzetek amikor praktikus:
- kevés hely van az asztalon két nagyobb hangfal számára
- PC esetén van játék, film és zene is és kell a "dübőgős" mély (egyeseknek alap mint a mostani kérdezőnek is)Erre jó választás nyilván TI audiofil userek amikor nem halljátok ki a magas és a mélyközép hangokat stb. akkor nehezteltek, de nem mindenki ennyire kiművelt.
-
Zοltta
senior tag
válasz
lezso6 #59551 üzenetére
Igen pontosan, beszéltünk már
és épp felnéztem HA-ra és megláttam a 7c-t ,hogy felrakták, gondoltam megkérdezem itt ,hogy mizu vele a jelenlegi hez képest milyen.
De azt nem gondoltam ,hogy egyből te irsz visszahabár mélyben nem fogsz sokkal többet kapni
- az nem gond a jelenlegi mély is jó nem kell ,hogy a csetreszek leesenek , de ha már jobban szól mint a 6c akkor már boldog leszekS350DB 100k-ért teljesitsen is
-
Cs1csó
titán
válasz
lezso6 #59544 üzenetére
Bár a reflexnyílásra több opció is van:
- alul - itt gondolom mindegy hol van hiszen úgy van tervezve, hogy a közel lévő padló se legyen gond sőt biztos funkciója is van a megoldásnak
- elől - itt ugye vélhetőleg számít, hogy legyen előtte szabad tér
- hátul - itt pedig ki lehet próbálni, hogy ha betoljuk a falig vagy távolabb van az számít e valamennyit.Van egy alap Genius 1250-em amin hátul van egy "reflex" nyílás ott is volt már róla szó, hogy mennyire érdemes rátolni a falra és, hogy ez mennyit módosít a hangzáson.
Amúgy a pudnig próbája az evés ki lehet próbálni. -
Merchior
tag
válasz
lezso6 #59539 üzenetére
Ha megfontolnám a 2.1-et, a sub elhelyezésére van valami, amire érdemes odafigyelni? Van ökölszabályotok, hová tegyem, hová ne?
Alapvetően a tv-bútor kialakítása miatt (is) a - [kép] ez a legjobb, amit most hirtelen találtam - sztereopár lett volna a cél, de ha nem gond, hogy pl. a földön, asszimmetrikusan van a mély, akkor még lehet, barátkozom picit a 351-el is
Ez a távirányító az S350-hez tényleg botrányosan fest már képről is... -
PuMbA
titán
-
PuMbA
titán
válasz
lezso6 #59491 üzenetére
Ja, de például ebben a számban se használják a basszusgitár E alaphangját, azaz simán az E húrt, hanem lefogják a 4. és 6. bundnál és máris nem kell a 8"
Több számba, mintha direkt nem használnák, mert tudják, hogy kevés embernek van hozzá hangfala.....ez nem tudom mennyire megfontolás.
-
jjeahh
nagyúr
-
PuMbA
titán
válasz
lezso6 #59483 üzenetére
Én egyre inkább úgy vagyok vele, hogy az 5" az egy jó sweet spot, mert még kis méretű és az általános zenékben mindent meg tud mutatni, nem maradsz le semmiről, például: Sade - The Sweetest Taboo. Ebben a számban minden úgy szól, ahogy kell: ének, dobok, gitár, szinti, bassz gitár, trombita. Semmit se nyerek egy 6,5 vagy 8 colossal, ha ilyen hangszereket hallgatok és milliárd hasonló szám van.
-
Izland`
tag
válasz
lezso6 #59442 üzenetére
Megrendeltem az R2850DB-t, sikerült megvenni számlával, garanciával 80.000 forintért, hétfőn érkezik. Ha mégsem válik be, akkor maximum feldobom hardverapróra.
További hülye kérdés:
Van egy fedett, de nyitott terasz a ház mellett. Ha a hőmérséklet 0 fok körül van, akkor kivihetem oda, nem árt a hangszóróknak a hideg, vagy ez inkább kerülendő?Sokat szoktam az udvaron lenni a kutyákkal, pakolni, stb, ha nem árt a hideg neki, lehet néha kivinném oda is.
-
NvidiaRTX
őstag
-
válasz
lezso6 #59402 üzenetére
"Powerline (konnektoros LAN)?"
Nem. Jo is lenne, de regi vasbeton panelban kb. ongyilkossaggal egyenerteku mutatvany.
Az asztali PC kabelen csatlakozik egy D-Link DGS-1100-08-ba (asszem', a lenyeg, hogy 8 portos managed switch), minden egyeb pedig wifin egy ASUS RT-AC68U-ba (a switch is ide csatlakozik, csak ugye kablen).
"Ha csak tápkábelen van a hangfal, akkor is csinálja?"
Ugy gondolod, hogy csak aram ala helyezzem, es a hangkabel legyen kihuzva mind ket oldalon? Holnap igyekszem megnezni ugy.
Ja azt elfelejtettem irni, hog kinomban vettem egy iDefender+-t, mert mondom lehet hogy USB-rol jon valami zaj. Hat az sem valt be.
Koszi!
Udv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Könyvajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Battlefield 6
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest