Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
audi100td #4075 üzenetére
Mondjuk ha az erősítő ki tudja hajtani rendesen akkor lehet értelme... Ráadásul ahogy elnéztem, a körülményekhez képest normális átalakítókat használt a srác és nem barbárkodott a kábelek szétvagdosásával meg ilyesmi.... A Logitech Z-5500-as esetében is van Stereo x2-es zenehallgatási mód és akkor csak a két front és a két rear szól. Tehát kapsz egy sztereót előtted és mögötted is. Csak a srác hülyén rendezte el, no meg lássuk be, hogy eredetileg ez egy 2.1-es rendszernek készült, de az ötlet nem elvetendő. Viszont nem foglalkoznék ennyit vele és pénzt sem költenék rá ennyit....
Ez azért jó, mert bárhol tartózkodsz az adott helyiségben, kapsz egy teljesen egységes sztereó hangképet!
Amúgy meg nem kéne levacakozni, mert vannak ennél sokkal vacakabb rendszerek is, mint az köztudott! Én nemrég vettem a Z-2300-át és elég korrektül szól. Szerintem. Persze úgy nem szól mint az 5500-as!
Amúgy sorry, hogy beleszóltam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Macska topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Konzol Screenshot
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest