Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A középkategória ásza lehet a Dimensity 8400
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz deja vu #37839 üzenetére
Én most hétvégén csaptam egy kört, a listádból csak a JBL LSR 305 volt meg és az Adam F5. Mellettük volt még Yamaha HS5, Mackie MR5. Azt hozzáteszem, hogy nincs tapasztalatom ezzel a kategóriával, meg úgy a 2.0 monitordobozokkal általában, azért nem írtam eddig a topicba sem, mert csak az elmúlt időszakban jött meg az ingerenciám rá hogy ilyesmit vásároljak, tehát komoly fenntartásokkal kezeld a lentieket.
Én 90% olyan zenét hallgatok amiben torzított gitár van... Így a tesztanyag is ez volt (Dream Theater, Metallica, ilyenek), ez szerintem fontos tényező. A JBL 305 jött be a legkevésbé, nagyon sok kemény/öblös basszus volt benne, ami ezeknek a zenéknek nem állt jól. A Yamaha HS5 túl száraz és pontos volt nekem, nem volt semmi színe. Munkához talán jó választás (laikus véleményem szerint), szórakozáshoz nekem nem tűnt annak. A Mackie MR5 jó lett volna, de alacsony hangerőn teljesen jellegtelen hangja volt, és többnyire úgy használnám itthon. Ráadva a kakaót már nagyon tetszett, csak ez nem opció sajnos. Elektronikus zenével ez a jelenség kb. megszűnt nála amúgy, de azt meg nem hallgatok. Egyébként úgy indultam el, hogy MR5-öt fogok venni, de emiatt letettem róla gyorsan. Az Adam F5 teljesen levett a lábamról viszont, a JBL és a Yamaha között volt félúton, és pontosan valami ilyesmit szerettem volna. Ráadásul alacsony hangerőn is szép kerek hangja volt, megfelelő basszussal (itt megint megjegyzem hogy ez az említett zenékre értendő). Egyetlen bajom vele az a 120 darab ezres volt, amit a 2db-ért kértek.. Ennyit nekem nem ér a dolog, van itthon hifim, csak a desktopom is fel akartam pimpelni kicsit zeneügyileg, de az Adam F5 + DAC (mert az sem volt) páros ára számomra(!) erős túllővés lett volna a célon. Ha nem ilyen szempontok alapján döntök, akkor gondolkodás nélkül elhoztam volna.
Egy fentebbi hsz-emben írtam hogy mi lett a vége a történetnek (Roth Powa5), ami nekem amolyan arany középutat jelentett ár/érték arányban a fentiekhez képest. Nade ez offtopic, mert erősen alkalmi vétel volt, nem hinném hogy egyáltalán vásárolható már itthon (szerintem én vettem meg az utolsó darabot az országban, és kétlem hogy bárki árulni fogja itthon még), illetve teli áron 120eFt, annyit nem hiszem hogy ér.
"Röviden" ennyi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest