Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Danecay #34028 üzenetére

    Napi rendszerességgel futjuk ugyan ezeket a köröket hozzád hasonló kérdezőkkel. Bele lehet fáradni, hogy mindig ugyan azokat a dolgokat kell leírnunk. Épp ezért van az összefoglaló még mindig.

    Nem, nem hallottuk az általad linkelt rendszert. De jó nem lehet. Hogy miért rossz? Nagyon egyszerű: statisztika. Hallottunk már rengeteg hasonlót, és 100-ból 100 rendszer rossz. Miért lenne éppen ez kivétel?
    A linkelt philips szintén. A mélynyomó fa, oké. Naés? Láthatóan nem értesz a kérdéshez, viszont valószínűleg senkinek nincs kedve litániát írni számodra.

    Hiába írom le, hogy a váltási frekvencia túl magasan van. El kéne magyaráznom, hogy mi az a váltási frekvencia, mi és miért a túl magas.
    Leírnám, hogy 8 négyzetméteren nem lehet se értelmes mély se értelmes térhangzás, de nem fogadnád el anélkül, hogy belemennék a részletekbe.

    Mivel nem értesz a témához, az igényeid sem "kifinomultak". Ebben próbálunk segíteni.
    Mint mikor a dietetikus összeállít egy diétát. Hiába szereted a nutellás palacsintát, a diéta nem fog ilyesmit tartalmazni, mert az neked nem jó. Hogy utána ezt a diétát betartod vagy sem, az a saját döntésed. De ha meg akarod győzni a dietetikust, hogy hülye, vagy azt várod tőle, hogy magyarázza már el azt, amit az elmúlt 10 évben tanult, akkor morcosan fog nézni rád.

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák