Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Danecay

    őstag

    válasz PuMbA #34025 üzenetére

    Te ilyen nagy sztereó fanatikus lehetsz, ne vedd személyeskedésnek :) de eddig minden hozzám intézett válaszodban szerepelt a sztereó :)
    Valójában senki sem írta le, hogy alacsonyabb kategóriában, ami engem aktuálisan érdekelne pl. mit érdemes inkább venni, ha már az általam felhozott cuccra, kb. bemondásos alapon elmondta, hogy vegyél mást (vagy sztereót:) ), minden érdemi érvelés vagy technikai paraméterre való hivatkozás nélkül. Az én érveléseimet, igényeimet, összehasonlítási alapomat kb. mintha el sem olvasta volna senki. A legutóbb linkelt Philips cuccnak, pl. fából készült a mély ládája, igaz nem fél m3-es, de nem is falat szeretnék vele bontani, de ez is tejfölös pohár? Nagyjából megérteném a reakciókat ha valamilyen HI-FI-s tematikájú topicba írtam volna, de ez még mindig a PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1) topic ha el nem tévedtem.
    És a végére, hogy ne tűnjek teljesen dilettánsnak, olyan 20 éve (belegondolni is hihetetlen) volt asztali erősítőim, CD lejátszóim, kazettás magnóim (DECK), equalizerem, legutoljára ha jól emlékszem mindenből Technics kivéve az equalizert, no és volt mellé egy pár szép Jamo hangfalam. Tehát tisztában vagyok azzal, hogy egy ~10 Ft-os cuccal nem lehet megváltani a világot, de eléggé részletesen leírtam az aktuális igényeimet, és nagyon egyszerű erre azt mondani, hogy vegyél jobbat. Milyet, mennyivel, mennyiért? Azért ezek a paraméterek sem mellékesek.

Új hozzászólás Aktív témák