- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Új hangfalakat szeretnék max 10-12-ezerért.
Igazából nem sokat hallgatok így zenét, de a mostani már zúg. Viszont ha zenét hallgatok, az rap vagy dubstep, szóval valami mélyorientált cucc kellene, ezenkívül játékra is kéne néha.
Kinéztem egy-két típust, csak nem igazán tudok dönteni...Geniusom volt/van, az tudom hogy milyen, végülis nem csalódtam benne, de ezen kívül még a Creative-okról hallok jókat(olyan headset-em is van) meg a Logitech-ről. Külön hangkártyám nincs a dologhoz, annyira nem vagyok igényes, alaplapi integráltról(Asrock z77 pro3) menne(vagy később egy Creative X-fi-ről).
Kinézett típusok:
Genius SW-G 1250 Gamer (igazából ez ideálisnak tűnik, bár sok típus hibáról hallok Ezenkívül nekem nem baj, hogy a bekapcsoló gomb a hangerőszabályzón van, mostanim is ilyen, ennek 5 éve semmi baja)
Creative Inspire T3300 (igazából kb ilyeneket találtam Creative-ból, annyira ennek nem néztem utánna...)
Logitech Z-523 Black (na erről sok jót olvastam még neten, kb. azt kéne eldöntenem, hogy ez vagy a Genius, megére ez +5 ezret ahhoz képest(és akkor még gyűjthetek egy ideig) és jobban szól-e, tartósabb-e)Ja, viszont ha ti tudnátok jobban ajánlani ebben a kategóriában, az is jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest