- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Igazi hányinger a ytmusic és, hogy megszüntetik és beleterelnek ebbe a prémiumnak csúfolt szarba - na az egy vicc!
A google podcast meg egy valóban jó dolog volt... -
calamites
őstag
Én nagy podcast fogyasztó vagyok, és a Google podcastot azért szeretem, mert nagyon egyszerű, és letisztult.
Bajban leszek. De ha valaki tud jó és hasonló egyszerű lejátszót ne tartsa magában. -
-
AtHoS
nagyúr
De jó hír ez....bár asse tudtam van van google podcast a yt music pedig eztán sem fog érdekelni. No persze amit írtam most az se érdekel kvra senkit, szóval mindenkinek egyéni szoc problem a hír témája
#2 consono
Hát ez elég tömör válasz volt a részedről, csak arra nem sikerült rájönnöm (bennem van a hiba elismerem
), hogy a kérdőmondat melyik részére érkezett a válaszod. Bár lehet irónia van a válaszodban csak lemaradt a szmájli ami erre utal
-
szemy94
senior tag
Amikor elérhető lesz a youtube music alkalmazásban a podcast, akkor menni fog prémium nélkül kikapcsolt kijelző mellett, vagy csak terelnek a prémium felé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest