Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Igazi hányinger a ytmusic és, hogy megszüntetik és beleterelnek ebbe a prémiumnak csúfolt szarba - na az egy vicc!
A google podcast meg egy valóban jó dolog volt... -
calamites
őstag
Én nagy podcast fogyasztó vagyok, és a Google podcastot azért szeretem, mert nagyon egyszerű, és letisztult.
Bajban leszek. De ha valaki tud jó és hasonló egyszerű lejátszót ne tartsa magában. -
-
AtHoS
nagyúr
De jó hír ez....bár asse tudtam van van google podcast a yt music pedig eztán sem fog érdekelni. No persze amit írtam most az se érdekel kvra senkit, szóval mindenkinek egyéni szoc problem a hír témája
#2 consono
Hát ez elég tömör válasz volt a részedről, csak arra nem sikerült rájönnöm (bennem van a hiba elismerem
), hogy a kérdőmondat melyik részére érkezett a válaszod. Bár lehet irónia van a válaszodban csak lemaradt a szmájli ami erre utal
-
szemy94
senior tag
Amikor elérhető lesz a youtube music alkalmazásban a podcast, akkor menni fog prémium nélkül kikapcsolt kijelző mellett, vagy csak terelnek a prémium felé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A YouTube Music lesz a Google egyetlen podcasteket biztosító alkalmazása és szolgáltatása 2024-től.
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- MSI R6770 (MS-V214) 1 GB GDDR5 128 bit PCI-E videokártya
- Philips 49BDL4050D nagyképernyős televízió + Számla + 1 év garancia
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a játék élményed egy felsőkategóriás PC-vel, amiről álmodni sem mertél! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest