- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
hoppá...na újdonság
acific Assault most lefagyott,a Codename: PANZERS pedig mikro rámentem az állás betöltésére,akkor kilépett....Talán mégis túlmelegedés miatt lenne minden gondom?
-
Darth_Revan
veterán
Jujjj..LOL
Most vettem észre,hogy az nem házhűző,hanem vincsi hűtő volt
Szal így már tuti nem sokat csinált a ház hűtéssel kapcsolatban
-
Darth_Revan
veterán
Ja és nemtom,hogy említettem-e már,de pontosan Abit Siluro Geforce 4 Ti 4200 8X OTES-ről van szó...nem az alap venti van rajta,mert az túl hangos volt,de raktam rá ventit+bordát is,és 1 évig jó volt
A házhűtőt pár hete szedtem ki,de nem hiszem,hogy az a baj
-
Darth_Revan
veterán
Biztos semmi megoldás?
-
Darth_Revan
veterán
Up
-
Darth_Revan
veterán
Na a hőmérsékletekre ezt írja az Aida:
Alaplap:27celsius
CPU:31celsius
CPU Diode:37celsius
Ez sztem elég jő hőmérsékletA VGA-nak nemtok mennyi a hőmérséklete...igaz enm az alap ventillátor van rajta,mert az túl hangos volt,de 1 évig jó volt,és most jelentkezne baj? kétlem...A Pacific Assault-ot próbáltam és 3perc játék után kiakadt,mint ahogy fent is írtam
76.50-es driver van fent,ami támogatja a 4200-ast szal nem hiszem,hogy driver baj van
-
Darth_Revan
veterán
Talán nem is olyan kicsi problem...arról van szó,hogy több játékban (eddig Pacific Assaultot,HL2-őt és Codename PANZERS-t próbáltam) határozatlan idő után (néha 10-20perc,de néha 1-2 óra...de volt már 5perc is) a játék egyszerűen szétfagy...a monitoron színes kockák jelennek meg,majd az egész szürke lesz...768MB DDR RAM-om van,AMD 2000+os proci,Direct X 9.0c,Win XP SP1 és Geforce 4 Ti 4200..próbáltam már 5x.xx-es driverrel,meg 7x.xx-es driverrel is,de 1ik se volt hatásos...még a legújabb alaplapi drivert,ami elérhető az nvidia oldalán,felraktam..egyszerűen nem értem mi lehet a baj
Pls,mondjon már valaki valami halvány tippet,hogy miért csinálja ezt...pedig jó gép,amíg nem fagy szét,addig zsír..PA,meg HL2 is 1024x767-as felbontásban,6xAA melett és mindne maxra húzva nem szaggatnak
Szal jó lenne ha a játékra tudnék figyelni és nem a lefagyott szürke monitorra
PLS HELP!
Előre is köszönök minden segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest