- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Darth_Revan #20 üzenetére
Ha a házhűtő korában még ok volt minden, akkor érdemes kipróbálni hogy mi lezs ha viszateszed. A gef4 ventije meg akár 1 év után is tönkremehet (ha selejtes hamarabb is), szóval azt is csekkold le.
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Darth_Revan #14 üzenetére
...ha megnezned kezratetellel milyen meleg a huto a graf kartyan es leirnad...
-
válasz
Biztos, hogy jól szellőzik a ház? Mert ha nincs rendszerventid, ami kinyomja a meleget, máris megvan a probléma. Ja mielőtt megemlítenéd, nem, a táp ventije nem elég.
-
GEIL
addikt
válasz
Csá.....én nem tudok rá megoldást sajnos....talán MÁS okosabb mint én.
Dobozzal+kábelekkel+cd-kel együtt adtam el szép állapotban.....meghát a csávó is egy picit többet adott érte mindt amennyit ért.(kb 11-14k egy TI4200). -
sh4d0w
félisten
válasz
Darth_Revan #5 üzenetére
Akármelyik, vagy mindkettő. Írtál itt hőmérsékleteket, csak az a nagy kérdés, hogy ezeket az AIDA a BIOS-ból olvassa ki, vagy thermal-diódák adatai; ha előbbi, akkor teljesen téves is lehet a mért érték, utóbbinál megfelelő helyre ragasztás esetén minden rendben. Még arra is tippelek, hogy esetleg a házad szellőzik rosszul, vagy egyáltalán nem; mivel a probléma csak terhelés (értsd: játékok) alatt jön elő, nem nagyon tudok mást elképzelni. Esetleg táp, de akkor inkább kilépne a játékból, vagy lekapcsolna a PC, véleményem szerint.
-
GEIL
addikt
válasz
Darth_Revan #11 üzenetére
Csao !
Őszinte legyek?
Én NEM TUDTAM vele semmit sem kezdeni....
Drivercserebere.......takarítgatás.....hűtőcsere.....RAM-hűtések rátétele.....
Annyit értem el vele...hogy kb heti 1-2x volt vele csak gáz.....cagy amikor Ő ÚGY GONDOLTA....
Most adtam el.....2 hete 18k-ért.... -
Shodan
őstag
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Nekem is volt már ilyen kockásodás régen, még egy 9600pro val, ugyanez a jelenség amit leírtál.
Én kicseréltem a vgat egy gef2 re és azzal meg működött.Vissza tettem a 9600prot azzal megint nem.Így hát elvitem boltba kicserélni a kártyát hazahoztam az új 9600 pro t és azzal megint ugyan ezt csinálta, mindent kipróbáltam ezen kívül is, így beidegesedtem és eladtam az egész gépet a picsába -
sh4d0w
félisten
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Ez túlmelegedés lesz...
-
erdesz
tag
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Izé... hőmérő meddig megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest