- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Blackview tudja, hol szeret a cápa
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sequadon
tag
Sziasztok,
Fw frissítést csinálnék a GUI-ból, de 9%-nál elakadt: "Firmver frissítése. Ne kapcsolja ki vagy húzza ki a NAS-t"
Már vagy 20 perce ez megy, a 2 HDD led ég, a felette lévő pedig villog. Várjak még vagy nyomjak resetet?Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
Sequadon
tag
válasz Speederer #2080 üzenetére
Igen, közben rájöttem én is. A pc-guest is hozzáfért bizonyos mappákhoz. Amikor az elsőt becsatoltam akkor username/pass nélkül beengedett (pc-guest). Aztán mikor olyat akartam csatolni aminél pc-guest nem engedélyezett akkor kért username/pass-t, megadtam de az már ugye eltérő bejelentkezési adatnak számít, szóval nem engedte a Win. Most kilőttem a pc-guest hozzáféréseit és mindenkinek van külön user, így egy bejelentkezés elég.
Amúgy meg a workaround az, hogy az egyik user megosztott mappáját domain névvel, a másiké meg IP-vel adod hozzá, szóval kicsit sántít hogy ez Windows security feature lenne...
Egyik szemem sír, a másik üveg...
-
Sequadon
tag
Sziasztok,
Venti nektek is zajos? Pár hónapos a cucc, de az elejétől fogva hangos. Ütemesen felbúg, berezonál, pedig a fordulatszám fix. Lehet vele valamit kezdeni, olajozni?
Cserélni lehet gari vesztés nélkül? Van tamper? Ahogy néztem 80x80x25 venti megy bele, rendes 3 pólusú csatival. Egy Arctic F8 TC-vel 34 °C-ig 500 rpm körül lehet tartani, ha melege van akkor pedig fel tud pörögni. Jóval csendesebb lenne szerintem.
Egyik szemem sír, a másik üveg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest