- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
warezandspam
csendes tag
Tisztelt Szerző!
Először is nagyon köszönöm ezt a tartalmas és részletes összefoglalót!
Szerettem volna privátban írni, de nem találtam ezt a lehetőséget, sőt még a szerző nevét sem - 'újoncként' biztosan én nem vettem észre valamit.Ellenben lenne egy-két kérdésem, mert új vagyok a témában, és ez lenne az első ilyen jellegű eszközöm.
1.) Három különböző gépről (PC W7, PC W10, laptop W7) szeretném a jelenleg 3 db 'My Documents' mappát egy közös elérhető helyen tudni. Megoldható ezzel a kütyüvel, hogy ugyanúgy lássam, mint Windows alatt (a My Documents mappát), csak plusz biztonságot adjon?
2.) Mivel azt olvastam hogy ez a NAS saját ext4 formátumot használ, ha egy Windows alatt NTFS-ben formázott, teleírt 4TB-os HDD-t beleteszek, akkor bukom a tartalmát?
3.) Ugye jól vettem ki a leírásból, hogy elvileg bármilyen fájltípusokat tárolhatok a NAS-on, nem csak médiatartalmat (fotó, videő stb.)?
4.) Elnézést, ha nekem nem egyértelmű, de ugye lehetséges ezt a NAS-t ethernet/LAN kábelen keresztül az otthoni gigabites routeremhez bekötni, és nem csak USB-n keresztül?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest