- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiger38
csendes tag
http://forum.t-home.hu/mvnforum/viewthread_thread,4687_offset,0
Próbáld itt megkérni a leírást. Regisztrálni kell. Ez a T-home fóruma.
Erre az emailra írjál, és kérd el a leírást is. Nekem 6 óra múlva itt volt a válasz.
Mellékelve a kézikönyv is amit kinyomtattam.ide írj. mtkapcsolat@telekom.hu
Fontos:
Pontos modem adatot adj meg nekik.
Esetleges kérdéseidet is közöld. -
Tiger38
csendes tag
Kezdő internetező barátomnak szeretnék segíteni. Torrentezni szeretne, de csak Passzívan kapcsolódik. Egy statikus Ip -t kellene adni, ezért kellene a beállítási kézikönyv. ADSL/zxv10 H201L hibrid (modem/router) útválsztót kapott. Próbáltam az interneten keresni hozzá egy beállítási kézikönyvet, de sehol nem találtam. Ha valaki tud egy ilyen linket küldeni, nagyon szépen megköszönöm. Mindössze csak annyi információm van: 192.168.1.1. Username: admin. Jelszó: admin. Itt elakadtam.
-
Tiger38
csendes tag
Gondoltam, hogy megoldást találok az általad megadott linken. Sajnos egy blogos oldalra irányítottál, ahol semminemű tájékoztatás nem volt a hibrid (router/modem) beállítására. Gondolj bele, ha neked lenne problémád, amit meg szeretnél oldani, valaki elküld egy kamcsatkai honlapra, a "megoldást itt találod" megjegyzéssel, a linket az "itt" alatt rejtetted el. Nem volt szép tőled. Vagy segítesz, vagy egyáltalán nem szólalsz meg, és nem lopod el más idejét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest