- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zalman90
őstag
figyelj , kapcsold vissza , zárd le a telefont a bekapcsoló gombbal , takard le az ujjaddal a közelség érzékelőt , majd a bekapcsoló gombbal próbáld meg feloldani a telefont , és elvileg itt látnod kell
nekem magyar a máj ui , és kiírta hogy ez a véletlenszerű használat megelőzésére van
gyakorlatilag ha a zsebedben van , nem tud feloldani a telefon , mert érzékel valamit a közelség szenzor
-
namilegyen
tag
3 hónapos zte v967s eladó más típusra való váltás miatt. Hibátlan, gyári rommal. Akit èrdekel pm.
-
korobi
aktív tag
ezt tudja a romban lévő névjegyzék kezelő is. ehhez felesleges más progit keresni.
az mp3akat meg keress egy explorert amiben tudsz root jogokkal dolgozni ( pl:. totalcommander ) és simán másold be a "system/media/audio/ringtones" mappába. meg ha jól tudom állítsd át a jogosultságokat a fájloknál.
a biztonság kedvéért csinálj egy biztonsági mentést a cwm-ben, ha véletlen mellényulnál...
-
Bernyó84
aktív tag
Az lehet, hogy a ZTE V967S halkabban szól, mint a Lenovo A820-as? Legalábbis nálam ezt produkálja a technika... Hamarabb kezd el torztani, recsegni mint a Lenovo A820... Valaki tapasztalt hasonlót?
-
mcll
senior tag
Tudom már az idegeitekre megyek...
USB csatlakozásnál semmilyen módban nem látom az SD kártya tartalmát. A régi telómon (3-es Android), ha bekapcsoltam az USB-t láttam a PC-n az SD tartalmát. Hogy férek itt hozzá?
-
mcll
senior tag
Nem tudom mennyire off, de azért ide írom. Tudtok-e valami appot amivel meg tudom oldani azt hogy egyes telefonszámokhoz különböző csengőhangokat társítsak? Köszi.
Asszem meg is van.
Go Contact Pro.
-
mcll
senior tag
válasz
Meggyi001 #3881 üzenetére
Nos a kártyaproblémámmal kapcsolatban csak annyit, hogy én egy nagy barom vagyok.
Tegnap ugyanis kissé már fáradt voltam, ráadásul négy Telenoros számhordozás közepette vagyunk, amik pont tegnap este kerültek át a T-hez. Emiatt kártyacserék voltak a telefonokban. Egy számnál csúszás van, így az majd csak holnap kerül át. Nos hát csak annyi történt hogy a feleségem kártyáját (ami majd holnap kerül át a T-be) tuszkoltam bele a telefonomba, ami persze hogy inaktív volt....
Hajnalban villant be hogy egyáltalán jó kártya van-e a telóba... hát nem. Gyors csere és jéééé működik!
Szóval igen, működik, azaz lehet azonos IMEI számmal két SIM kártya ugyanarra a hálózatra beregisztrálva.
-
zalman90
őstag
én ezt ajánlom : ADW launcher
volt fenn GO launcher is , de a másik jobban bejött
-
mcll
senior tag
válasz
zalman90 #3878 üzenetére
Holnap reggel megyek a T-be, majd kiderül hogy most a teló miatt tiltódott-e le az új SIM, vagy csak egyszerűen valamit elkeféltek a számhordozás közben. Remélem az utóbbi...
Majd referálok.
Feltettem ezt a Go Launchert.... hát hűha... egyelőre csak lesek, mert nem tudom mi hol van és mit csinál... megjelent millió ikon...
-
zalman90
őstag
válasz
Meggyi001 #3877 üzenetére
amikor asszony telója lemerül az ő simjét is belerakjuk az enyémbe , és tökéletesen működik mind 2
( mind 2 T mobil)
szerk : hónapok óta meg lett az első eset h. lemerültem mikor szükségem lett volna rá
(ez jó arány , mert tényleg napokig birja mert mindig volt benne kraft mikor kellet) ja és tegyük hozzá h. 5%al is órákig ment a kijelző mert 3man puskáztunk belőle dolgozatkor
-
Akkor sztem valami "alap" launcher van fent neked, dobj rá valami mást, meglátod majd a változásokat. Tipp : Apex Launcher, Nova Launcher, Go Launcher ex....ezeket nagyon jól személyre tudod szabni, és az a "felső sáv" is el fog tűnni onnan....
(#3876) mcll: Jaja, egy imei van, csak azt nem tudom, ahogy fentebb is írtam, h van e valaki köztünk aki egy hálózaton belül nyomult e már kettő ugyanolyan simmel pl. tmobil+tmobil mondjuk...
-
mcll
senior tag
válasz
Meggyi001 #3871 üzenetére
Hát én nem találom.
"vissza, home, beállítások"... nem vágom.
Nekem két SIM-em van a T-től, az egyik a saját számom, a másik a céges. Ráadásul nem egyszerű az eset, mert pont ma lett meg a számhordozásom is. Azaz napközben még a Telenor kártya (+ a céges T-s) volt a telóban, így működtek is. Este 8 után viszont aktivizálódott a számhordozás, azaz a számaink (mert összesen 3 szám jött át a T-hez) a T-hez kerültek. Így mindegyik telefonban ki kellett cserélni a régi Telenoros kártyát az új T-s kártyákra. Két telefonnál semmi gond nem volt, viszont a V967s-be amint betettem az új T-s kártyámat, az bekérte a PIN-t el is fogadta, de csak annyit mond hogy csak vészhívás. Áttettem másik telefonba ezt a kártyát és ott is csak vészhívást enged. Most attól tartok hogy az azonos IMEI szám miatt nem került-e esetleg tiltólistára az új kártya. Holnap mehetek be a T-hez hogy most mi van.
-
Alaphelyzetben, kint a főképernyőn nyomsz egy beállítások gomb-ot, (vissza, home, beállítások) és ott fogod látni a launcher nevét, pl. apex, nova, go, miui, stb...ja, csak egy imei szám van,de nem tudom h valaki itt használt e már egy hálózaton belül kettő sim kártyát, eltérőt már igen, úgy tuti megy....
-
mcll
senior tag
Egy másik kérdés. Csak most látom hogy mind a két SIM slothoz ugyanaz az IMEI szám van rendelve. Nomármost én mindkét slotban T-Mobile SIM-et használnék. Nem lesz ebből esetleg probléma? Merthogy ugye így egyszerre két kártyával van fennt ugyanazon a hálózaton a telefon...
-
mcll
senior tag
Ma kaptam kezembe az áhított V967s-emet (köszi myk74!
). Nagyon meg vagyok vele elégedve eddig.
Egy kérdésem lenne. A képernyő felső részébe nem tudok appokat húzni, mert azt teljes szélességben foglalja a "kuka", ami csak akkor jelenik meg mikor be akarok oda húzni egy törlendő ikont. Nem lehet valahogy belőni hogy abba a részbe is tudjak ikonokat pakolni? Most így olyan fura hogy felül üres az ablak. -
válasz
trouble #3863 üzenetére
Erre én azt csináltam, h megcsináltam a hangjaimat ogg-ba, aztán átneveztem őket arra, amit alapba lejátszik a telefon (ébresztő, sms, csengőhang, stb.) például: S_Over_the_horizon.ogg, Walk_in_the_forest.ogg, Whistle.ogg, stb. így ezt az elején csak egyszer kell megcsinálni, és utána soha többet..... max ha csengőhangot cserélsz....ez is egy módszer......
-
trouble
senior tag
Sziasztok! Most raktam fel néhány napja ezt a rom-ot: Max Smart for ZTE V967S v-3 multi Android 4.3.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, egy problémám van ( mint az elején a Minidealos rom-nál), ahányszor felteszem töltőre mindig vissza állítja gyárira a csengő és üzenet jelző hangot. Hogy lehet ezt ki küszöbölni?
Más bug egylőre nincs. Ja még egy, fönt van "gyárilag" a Tunelin Radió Pro, de egyetlen rádiót sem tölt be internal valamire hivatkozik sajnos csak ennyi látszik belőle ( gondolom error ) ? Köszi.
-
korobi
aktív tag
a miui-t használók hoz volna egy kérdésem.
képernyő bekapcsolásakor nektek is fel szokott villanni egy kép a zárképernyő megjelenése előtt?nem mindig, de elég gyakran.
-
-
Bernyó84
aktív tag
Ma beszereztem egy ZTE V967S-t. Van egy Lenovo A820-am már vagy 4-5 hónapja (amit nagy megelégedettséggel használtam eddig, de kicsit beleuntam) és azt vettem észre, hogy a ZTE kamerája amellett, hogy képminőségben kicsit alul marad, még a kamera kép is jobban akadozik. Ez így normális? Ha mozgatom a telefont bekapcsolt kameránál, akkor olyna mintha a képernyőfrissítés 15-20 FPS lenne, akadozik, laggol. Ha videót rögzítek vele, akkor az is olyan... Lehet ezt valahogy orvosolni? Mondjuk egy rom cserével...
Android: 4.2.1
Rom: MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V6.P3, 2013/04/28 16:36
Kernel: 3.4.5
Build: CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.3Valakinek valami ötlet?
Egyébként minden másban nagyon tetszik a telefon...
-
szabof1
őstag
válasz
Biagiooo85 #3797 üzenetére
"...egy ideje a munkahelyemen lévő hálózatra (nyílt-és védettre sem) nem akar csatlakozni. Azaz csatlakozik, írja is h csatlakozva, jelerősség is megfelelő, viszont a wifi jel nem kékül ki, így nincs net/kapcsolat..."
Szia!
Ehhez hasonló nekem akkor volt, amikor bizonyos portok blokkolva voltak a routeren. A számítógépeknek nem okozott gondot, de egyik mobil sem kapott internetet (a routeren levő gépeket látta, csak kifelé nem tudott menni, azaz szürke volt a wifi ikon).
A megoldás a portok blokkolásának törlése volt.Mondjuk, azt írtad, hogy a kollégád telefonja kap netet.... De hátha mégis segít ez a tipp.
-
korobi
aktív tag
válasz
sunavlys #3853 üzenetére
Szerintem is a jelszót irtad el. Minden miui amit probáltam, amint leokéztam a jelszót már fel is csatlakozott.
Viszont én még nem láttam egyik miuitsem hogy kiirja azt amit irtál ha elirom a jelszót, egyszeruen csak nem kapcsolódik fe,l sokára sem. De egyáltalán nem is szól...
Szóval a jelszót nézd át mégeszszer, illet fentebb linkeltek egy appot ami a wificsatornákat mutatja egy grafikonon. Nézd meg nincs e véletlen tul sok wifi egy csatornán...Vagy esetleg vannak olyan céges hálózatok, ahol ha már fenn vagy a wifin, utána egy helyi weboldalon azonositani kell magad. És utána lesz neted, addig meg semmit nem tudsz megnyitni.
-
sunavlys
senior tag
-
válasz
tuningmiki #3842 üzenetére
Tedd fel a TrackChecker-t a meglévő telódra, ha van neted, az azonnal szól ha változás van az állapotban....Play link, általam magyarítva....azt így nem kell figyuznod állandóan....
-
myk74
senior tag
válasz
tuningmiki #3844 üzenetére
Nekem mikor jött,én azzal töltöttem az időt hogy kigyűjtöttem a cuccokat a telefonhoz.
Rendeltem hozzá plusz tokot fóliát.
CWM,Partícionálás,gravity box -hoz dolgokat összekészítettemFelesleges nézni óránként,csak magadat ölöd meg vele.
Asszony telója így áll(na ő már mérges):
2014.01.11
18:39
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.21
13:53
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.21
16:36
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs -
myk74
senior tag
válasz
tuningmiki #3842 üzenetére
Még várjál!
Vannak még csodák! -
tuningmiki
csendes tag
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2014.01.14
16:55
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.01.22
20:47
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2014.01.22
21:57
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customstapasztalatok szerint lehet ebből még vámkezelve ? vagy készítsem a számlákat bekérésre...
-
azbest
félisten
Vicces ez a miui ébresztőóra, mert a kínai munkanapokat ismeri, így 4 nap múlva lesz a lrgközelebbi. Már akkor gyanús volt, amikor nemrég hétvégén keltett. Munkanapon ébresztésre szoktam állítani.
-
Wolfrome gondja megoldva
-
wolfrome
csendes tag
Sziasztok, mai nap sajnos a ZTE-m beállt, és nem tudom mit tegyek.
Bekapcsolom, bejön az animáció, de onnan nem akar továbblépni.
Valaki tudna segíteni, hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?
Vagy valamien szervízben megjavítanák?
Vagy hogyan tudnám leresetelni ha lehetséges.
Köszönöm előre is. -
Hátha valakinek kell....az APN (mobilnet elérés) beállításaidat tudod vele elmenteni, illetve visszaállítani. Erre akkor lehet szükség, ha a firmware/rom cserélgetések közben a készülék elvesztené a saját hálózatodra vonatkozó információkat. [link]
-
azbest
félisten
válasz
zalman90 #3831 üzenetére
miui alatt tudom megnézni, ott az a megoldás, hogy a letöltések beállításánál (biztonsági központ csoport) megadható, hogy letöltési korlát figyelmeztetés mekkora méretkorlát felett legyen. Megadható korlátlan.
Ezután, amikor mobilnet mellett feldombja a google play a kérdést, hogy csak wifivel akarod e letölteni, akkor ha kiveszed a pipát előle, akkor azonnal le is tölti.
-
zalman90
őstag
válasz
Balazska15 #3827 üzenetére
N betűs oldalról van , ha akarod segítek megcsinálni
(#3828) !Overdose! : köszi , megpróbálom
-
-
zalman90
őstag
válasz
Balazska15 #3825 üzenetére
zte v967s iGO navigáció
nem találtam benne ilyen lehetőséget
-
zalman90
őstag
kicsit off de itt vannak iGO-t használok userek
hogy tudok olyat be állítani hogy érintsen 1 várost ?
x pontból akarok bécsbe menni , és be akarom állítani h. szentgotthárd érintésével
-
sunavlys
senior tag
Köszi, hogy ennyit foglalkozol a hülyeségeimmel.
mobilnet: kitörölted a "vitamax" szót a hozzáférési pontoknál???
Ha nem mondtam volna telenoros, vagyok. (jut eszembe, melyik a legolcsóbb prepaid mobilinternet csomag havi 100-500 GB tartományban?)
(+1 adalék: a telenoros 3g-s hálózat, otthon kis falumban nem működik, legalábbis az elérhető hálózatok között nincs ott, a másik kettő cégé viszont igen)mi nem ment a céges wifivel? nem találta meg a jelet vagy nem csatlakozott fel? véletlenül nincs korlátozva?
gyenge volt a jel, messez lehettem a wifi-től, valószínű is jelszógond volt, de ezt majd holnap tisztázom -
korobi
aktív tag
válasz
sunavlys #3819 üzenetére
cwm-es gapps az amint ugyan úgy telepítesz recoberyből.
ezt az sms dolgot nem értem nálad én sorban kipróbáltam mindent a 3.11.29 től a mostaniig, sosem volt vele gond.
nekem angol, de szerintem ugyanarról beszélünk. mivel a telefon ledje csak a piros és zöld szint tudja, így az összes többi színnél kilépett nekem is mikor éppen olyan miui volt fenn amiben ezen a két színen kívül volt több is.
mobilnet: kitörölted a "vitamax" szót a hozzáférési pontoknál???
"vitamax.internet.vodafone.net" helyett ez legyen "internet.vodafone.net"mi nem ment a céges wifivel? nem találta meg a jelet vagy nem csatlakozott fel? véletlenül nincs korlátozva?
-
sunavlys
senior tag
mi az a cwm-es gapps, mert szerintem azt tettem fel
az sms-eket nem állítottam vissza semmivel: az újakat rendezi így a Miui, de mondom megbékéltem vele
milyen értesítések színbeállításaira gondolsz? a ledre? a jelzőfény nevű dologra, de ez sem lényeges
Ami viszont igen fontos lenne. Szóval a céges wifi nem ment: próbáltam mobilnettel, hát egy szörnyű csalódás volt az egész.
A google play elindult, le akartam tölteni az Opera mobilt, ami elvileg 900 kB. Hát perceken át a letöltési sebesség 0 K/s (ez mi: kiloByte, vagy kilobit). Egyszer felment tán 180-ig néhány másodpercre, de aztán 0 közelébe esett vissza (fent valami H vagy H+ volt a térerőnél), és végül semmi.
Azután megnéztem 2G-n, majdnem nagyobb sebességeket kaptam (2-11 kB/s), de megint semmi. Legalábbis nem jelzett semmi, hogy valami is letöltődött. Remélem nem a mobil döglött le, mert lassan lejár a 45 nap a Paypal-nál. -
korobi
aktív tag
válasz
sunavlys #3815 üzenetére
nem ajánlom a google installert. egy egyszerű cwm-es gappsot tegyél fel. ha éppen ki van gyomlálva akkor igen csak play ikonja lesz fenn.
az smseknek nem ömlesztve kellene lennie. nekem egyik miuin sem volt ömlesztett korábban. mivel állítottad vissza az smseket? szerintem ott lesz a probléma forrása.
a híváslista az meg igen "ömleszett", nekem bejön.
a wifit gondolom azért kéri mert valami nagyobb appot szeretnél feltenni.
vagy mit is ír pontosan neked?milyen értesítések színbeállításaira gondolsz? a ledre?
-
válasz
sunavlys #3815 üzenetére
Sztem ki lehet hagyni a wifi hálozatok keresését a playnél, megy az sima neten is, de igen lehet tallozni a wifit/hálozatokat. Valami gmail-t vagy google+ vagy g térkép, ilyeneket is fel szokott tenni, de ott a téma tudnivalókban van valami gapps letöltő miui-hoz, ki tudod választani h mit töltsön le.....
-
sunavlys
senior tag
Na tesztelgettem a MIUI romot.
Tökéletesnek tűnik, néhány apróságtól eltekintve.Az FM-rádióból nem lehet felvenni, mert folyton kilépett.
Az értesítések néhány színbeállítását nem lehet módosítani, mert szintén folyton kilépett.
Az ömlesztett híváslista és ömlesztett SMS-lista nem tetszik.Ettől eltekintve nekem tökéletesen megfelel.
További lüke kérdéseim: feltettem a gapps-ot. Megjelent a google play ikon, más nem (nem tudom más ikonnak is meg kellett volna jelennie?)
A google play elindítottam, de wifi után kiabált, ami nekem otthon nincs (még).
A munkahelyihez próbálok majd csatlakozni, de egy kérdés: van-e valami olyasmi mint az XP-n, hogy wifi hálózatok keresése, vagy kézzel kell beállítani mindent?Egyelőre ennyi, majd jövök további kérdésekkel.
-
!Overdose!
őstag
válasz
Balazska15 #3812 üzenetére
Sajnos a Nillkin tok sem takar rá a kijelzőre.
-
Balazska15
senior tag
-
rick009
tag
honkongból rendeltem 400ft-os tokot. sima fekete műanyag. az anyaga egész jó, nagyon picit hajlik is. de egyszerűen nem ül bele a perembe az előlapnál. magyarán a telefon elejét nem védi. próbáltam hátha a hátlap nélkül jobb lesz, de nem, ez szar
szóval nem ajánlom. mondjuk nem izgat, hisz csak 400. ki mit ajánl!?
http://i.ebayimg.com/00/s/NTM0WDU5OQ==/z/nmkAAOxygPtS4htr/$_3.JPG -
korobi
aktív tag
válasz
ZIP_1010 #3803 üzenetére
a sim kártya csere nem hinném hogy ilyen gondot okozna. az egy eléggé nagy bug lenne a romban...
Én azt javaslom hogy ha egy igazán tiszta rendszert akarsz összerakni akkor rakj fel mindent újra a marketről, vagy csinálj egy titanium backup mentést és abból csak a programokat egyesével. meg persze romolás előtt sd kartyárol mindent fel a gépre, aztán format, majd rom telepítés és ha mindennel megvagy akkor szépen visszarakod még a zenéket képeket a kártyára.
én nem találom a mobileuncle toolsban a rendszermentést...
azzal sosem csináltam, mire böktél benne pontosan?(#3805) sunavlys: vannak rejtélyes dolgok. nálam pár napja volt egy olyan jelenség hogy mikor telefonálni akartam, kerestem de nem találtam a névjegyet mondom ez nem igaz hová lett. majd mikor jobban megnéztem észrevettem hogy hirtelen 3mal kevesebb lett a névjegyzékem. ( google szinkron bekapcsolva )
na mondom mész te a sunyiba, volt mentésem, töröltem mindet majd visszaállítottam a telefonkönyvet. erre pár perc múlva megint eltűntek. mondom magamban ez nem igaz mi a fene van itt.
megnéztem azt a hármat rögtön visszaállítás után. A company részbe egy iszonyatosan hosszú karaktersorozat volt beírva. de olyan hosszú hogy nem tudtam egyszerre kijelölni...
el nem tudom képzelni hogy mi a fene piszkált bele. sejtésem van, mert a google szinkronizálást csak pár napja engedélyeztem, valahogyan korábban csak felszinkronizált pár névjegyet. de el se tudom képzelni hogy hogyan csinálta mikor már telepítéskor kikapcsolom mindig -
ZIP_1010
csendes tag
válasz
Balazska15 #3804 üzenetére
Szia!
Mobileuncle-el csináltam a mentést, van különbség? -
Balazska15
senior tag
válasz
ZIP_1010 #3803 üzenetére
Ha CWM mentés annak pont az a lényege, hogy mindent tartalmaz, a romot is. A programokról mentést a Titanium Backup programmal tudsz készíteni.
-
ZIP_1010
csendes tag
Szia!
Nem mókoltam még a rommal. Eddig nem volt gond és mint írtam szerintem a simkártya cserélgetése okozhatta a gondot. Legalábbis remélem, ha nem, akkor romcsere. Ezesetben elvesznek a programok? Csináltam most egy mentést a rendszerről, romcsere után avval vissza lehet tolni a rendszert?
-
azbest
félisten
válasz
namilegyen #3799 üzenetére
1, 6 vagy 11-es csatornát állíts be. A wifi nem csak azt a csatornát használja, hanem átlóg a mellette lévő csatornákra is. [link]. Ezen kívül érdemes lehet a routert az alap 20MHz-es sávszélességre állítani, mert 40MHz-es módban nem 5 db csatornára lóg rá, hanem 10-re, amivel már biztosan összekadsz a szomszéd wifikkel és csak egymást lassítjátok.
Tedd fel mondjuk a wifi analizer appot és nézd meg, hogy melyik csatorna a legkevésbé terhelt (1, 6 ,11 közül). Ott látni fogod azt is, hogy melyik adás mennyire lóg át (bár szerintem a 40MHz-es csatornát nem mutatja). A lakás több pontján is érdemes megnézni, mert lehet, hogy a szomszéd szobában már a szomszéd azonos csatornán adó wifije az erősebb és akkor nem sok sávszélesség jut neked.
Szerk: ja most olvasom hogy munkahelyi. Nézd meg hogy kapsz e ip címet kapcsolódás után. Lehet, hogy úgy állították be, hogy csak adott mac című eszközöknek adjon ip-t. Olyankor hiába van kapcsolat, de cím nélkül nem tud kommunikálni. Kollégádnak lehet be van regisztrálva a telefonja, míg a tied nincsen. De az is lehet, hogy egy újraindítás kéne a routeren, mert beakadt valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest