-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zalman90
őstag
válasz
balagedebr #2697 üzenetére
1
a 2 simnek közösen 1 van
-
balagedebr
tag
Még egy kérdés az imei témában (lehet láma lesz). Nekünk 1 vagy 2 imei-nknek kell lenni? (csak mert a dobozban és a készülék hátoldalán csak 1 van, de ugye 2 simkártya hely van a telefonban.
-
zalman90
őstag
mi ez mostanában ez a mentés agyba főbe ?
-
Robifire
csendes tag
A telót a Tmalboxról rendeltem. páromnak is jött egy lenovo annak semmi baja.
-
Balazska15
senior tag
Srácok, nagyon off téma, de valaki találkozott már ilyennel?? Ennek vajon mi lehet az oka? Azon kívül, hogy a srác elbaszta, de a tollat mégis érzékeli..
-
Imei egy lehetséges visszaállítása, ha más már nem megy... [link].
Csak óvatosan! -
Robifire
csendes tag
Sziasztok!
Végre Én is klubtag lettem. November 4.-e óta vártam rá,de addig legalább szépen végigolvasta ezt a fórumot.
Sajnos legalább a felét nem értettem
Lenne egy kérdésem: valamiért csak wi-fin tudok csatlakozni a netre. Szerintem kipipáltam mindent ahol az adatforgalmat kell engedélyezni de mégsem enged fellépni.
Köszi a segítséget.
Ja! Csak szépen magyarul, kezdő vagyok! -
myk74
senior tag
válasz
Meggyi001 #2685 üzenetére
Te sem panaszkodhatsz!Nagy mágus vagy te is!
Számít valamit ezeknél a mentéseknél hogy rootolva jön a készülék?
Ha ugyan az a rom lesz rajta mint az előzőn akkor azt nem kívánom cserélni,mert anno nagyon stabil volt ,minden működött!
Kipróbáltam a dolphint a kis samu gion,és erre is ezt fogom felrakni.
Nagyon pörög a böngésző még a gyenge telón is!Sógorom már megkörnyékezett hogy adjam el neki
-
myk74
senior tag
Sziasztok!
Pár nap és áfa fizetésután újra a kezemben lesz a második 967s(végre)
A gépemen el volt mentve minden infó linkekkel stb mit és hogyan.Pc kapufa,csere,minden elszállt!
A mentésem sincs meg az előző telóról.
Tehát akkor kezdem újra.
Mtk tools telepít
Mtk tools-al cwm-et(ha jól emlékszem Fotosjani féle volt fent nekem) felrakni
Cwm-ben mentés.
Mtk toolsban imei mentés
Átpartícionálás Meteossal
Után szabad a vásár
Gravity boxot szeretném még felrakni,mert a múltkor nem sikerült,illetve az Apex megy fel .mert nagyon bejött.
Kikeresem a linkeket innen a fórumról ,meg hogy hogyan kell a mentéseket elkészíteni.
Valamit kell még tennem hogyha elszáll bármi is vissza tudjam a rendszert hozni az életbe?
Szerény véleményem szerinte egy jó kis összefoglaló nem ártana,az olyan kezdőknek mint nekem.
Aláírom hogy segítő kész emberek vannak itt!Jó csapat! -
Basszus.... már megint nem tudtam aludni. Kész a második blogbejegyzés Jipppy
Aviate Launcher - Tippek, trükkök, kiegészítések...ami kimaradt... [link]
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Dermesztő #2671 üzenetére
cappa72 blog leírásai alapján (ezúton is köszönöm a leírásokat
nagy segítség volt számomra) nemcsak a NVRAM-ot de a teljes belsőséget le lehet menteni.
SP Flashtool ReadBack használata
MTKDroidTools backupKevésbé felkapott telefonoknál mindenféleképp ajánlott a használatuk, de v967s esetén is érdemes lementeni legalább azokat az adatokat amit a CWM nem ment le.
-
válasz
zalman90 #2673 üzenetére
Nem link akart lenni, csak figyelemfelhívás. Csak hogy más színű legyen, mint az átlag vastagítás
Közben lehet, hogy sikerült...
Szóval, akinek ilyen imei problémája van - olyan, ami nem állítható vissza mtkdroid-dal és mut-tal -, az nézze meg a protect_s könyvtárat a /-ben.
normál esetben 2 könyvtárnak kéne ott lenni:
lost+found
md
Ha más is van ott, és az md nincs, akkor az a gond. -
IMEI problémások, kicsit várjatok!
Lehet, hogy a protect_s-ben lehet a megoldás...
Épp most dolgozom egy ilyenen...
Kis türelmet kérek, lehet, hogy eltart pár órát/napot, de eddig bíztató... -
Jol irjatok.
Ezen kivul meg annyi higy repulogep modba celszeru tenni!
Ha jo az imei akkor ugy is le kehet jkerni a *#06# koddal.
Utana kell atirni mtkdroiddal es utana - meg mindig repulo modban megnezni hogy jo lett-e az atiras es csak utana visszakapcsolni.
Kerdes meg ugye az hogy az imsit-t is azonositja-e a szolgaltato... -
fotosjani
aktív tag
válasz
baitsee23 #2662 üzenetére
Nem előnyös más NVRAM mentését használni, mert valaki más IMEI számát írná be a telóba.
De mivel nincs saját NVRAM mentésed, ki lehet próbálni. Ha sikerült és lesz valamilyen IMEI számod akkor gyorsan át kell írni az IMEI számot a sajátodra Mobileuncle Tools-ban, mielőtt letiltanák a számot. -
zalman90
őstag
no ma letesztelt a GPS-t élesben is , tökéletes
indulás elött belőttem a műhódakat , kocsiban ülve nem volt több mint 20 másodperc , még pont volt wifin mert közel álltam a házhoz , utána meg mobilnetről ment a továbbiakban
-
válasz
uszipajtas #2634 üzenetére
Próbálgattam vagy 3 verzióját, így is úgy is, telepíteni, bemásolni system/app, permession stb.... az istennek nem akar menni.... pedig kíváncsi lennék.....
-
-
válasz
szanysa #2656 üzenetére
Hát... nézegetem itt a külföldi oldalakat, hogy miket írnak rá.......pffff...... össze vissza mindent..... ellenőrizd a sim kártya beállításait, hogy nem e állítódott a kontaktok "láthatósága", azt inditsd újra...... tegyél rá új romot az lehet látni fogja.....meg ilyeneket ..... de egy biztos, hogy ha sikerül visszaállítanod vagy újra beírni őket, azonnal csinálj mentést az sd kártyára/pc-re , vagy google szinkronizállj.... hogy többet ne legyen ilyen....
Tipp 1: [link]
Tipp 2: [link]
-
szanysa
csendes tag
Üdv mindenkinek!
A névjegyzékem eltünt!
Nem volt semmiféle szinkronizáció csak egyik napról a másikra nincs lista!
Tudna valaki segíteni?
Nem a telon hanem a kártyákon voltak.
Köszönöm!!
Szép napot!
-
Dermesztő
aktív tag
Névjegyzék eltünésnek mi az oka? Lehet volt ròla màr szò, de nem talàlom.
-
azbest
félisten
Hmm most néztem a tabletemen a Big Buck Bunny 1080p-t youtubeon. Ott jól mutat hq módban android appban. Viszont a telefonon miui rommal igencsak pixeles a kép. Ennek lehet az az oka, hogy a build.prop-ban nincs ro.sf.lcd_density érték? Ha jól olvastam 160 a default, egyébként ez van megadva a tableten.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
balagedebr #2649 üzenetére
Kivàncsisàgbol Megnézem köszi az infòt.
2648 Balàzska15
Majd meglátod mi lesz.2645 namilegyen
Manapsàg minden kinai.
Ami meg nem, az hamisítvány -
peter077
aktív tag
válasz
namilegyen #2645 üzenetére
Az Alcatelt már rég megvette a TCL, ami kínai.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
baitsee23 #2646 üzenetére
A #2392 peter077 által linkelt flashtool backup-ot próbáltad?
Van benne NVRAM mentés is. Lehet elég lenne az NVRAM-ot újra flash-elni és utána szerintem engedné a imei átírását. -
Dermesztő
aktív tag
válasz
Balazska15 #2644 üzenetére
Jo az S2 tesòmnak az van vagy 2 éve, vagy nem is tudom miòta. Uj koràban 110- volt.
Sosem fagy le, megvan vele elégedve. Szebb a kijelzője, kamera is maga a tökély. Meg akartam szerezni, de nem adtaVégig bőrtokban volt, mintha csak uj lenne, sehol egy karcolàs. Gyàri kijelző fòlia.. El akartam erre cserélni ràfizetéssel, de simàn legagyizta, miutàn kameràt meg kikelzőt tesztelte. Nemhiàba làny na
Ha meglesz az S2-őd tovàbbra is olvashatsz minket.
-
Balazska15
senior tag
válasz
Dermesztő #2641 üzenetére
Lehet váltok Galaxy S2. re.. :/ Megmondom őszintén hamar megunom a telefonokat, attól függetlenül, hogy itt a romok tárháza szinte végtelen, elkezdtem lassan unalmasnak találni (ilyen vagyok sajnos, nem sok telóm volt eddig 1-2 hónapnál tovább) Nagyon gondolkozok még rajta, mert annyira már nem tetszik, hogy a telefon jobbfelső sarkát nem értem el (bal kézben tartom a telót), de félek, hogy a 4,3 ezután nagyon kicsinek tűnne.. a 2*1,2 GHZ annyira nem aggaszt, alap műveleteknél nem hiszem, hogy találnék gyorsaságban különbséget, a kamera minősége viszont csábít, ha így alakul is remélem nem utáltok ki, és továbbra is olvasója leszek a topiknak!!
-
válasz
namilegyen #2642 üzenetére
Az is tökkínai.
Tolvaj! : ááá... ééén?
-
azbest
félisten
válasz
Csabi100 #2635 üzenetére
Nos, azt olvastam nemrég, hogy bevásárlóközpontokban már előfordulnak kevésbé neves 4 magos telefonok 45-50eFt körül. Múltkor írtak az Overmax Vertis-01-ről [link], valami más hasonlót is emlegettek (atab quad5).
Azt hiszem mégis ez a ZTE éri meg jobban. Valamivel nagyobb az akku. Másrészt a ZTE-ből sok konténernyit eladtak és több féle rom is elérhető hozzá (pl miui is). Míg a noname változatoknál kisebb az esélye, hogy a gyártón kívül más adna ki hozzá bármit. A pont rá való fólia, vagy csereakku beszerzése is nehezebb lehet egy noname készüléknél.
-
Csabi100
csendes tag
Köszönöm a válaszokat.
36000 volt,plusz még az áfa.
Jelenleg itt tart:2013.12.10
11:04Küldemény információ:
Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
Kicsit elkeseredtem,szerintetek megérte?
Vagy ennyiért már itthon is lehet venni hasonló telefont? -
uszipajtas
tag
Valaki tud működő mi-popot?
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Csabi100 #2627 üzenetére
Minden bolt küld, ők is. De nem sokra fogsz menni az adapteres töltővel, mert az adapter beragad a konnektorba mig a töltőt kihuzod.
Én egy Nokia töltőt hasznàlok. Amit adtak hozzà 1 szer hasznàltam.
Mivel kotyogott az adapterben. Nem jo az semmire. Ne ragaszkodj hozzà. -
azbest
félisten
válasz
slezakimi #2624 üzenetére
A-GPS (magyarul, bővebben angolul). A google szerverét használja neten keresztül.
Az mtk procis telefonoknál van EPO (ha be van kapcsolva). Erről volt többször szó már itt a topicban. A szobám ablakában 17 másodperc alatt lockolta a műholdakat (agps és epo bekapcsolva). A pontosságot nem korrigáltam a telefonon még.
Nálam egyébként fura, ha az epo-nál kipipálom az auto downloadot, akkor nem sikerül neki (0..25%..0...0.. fail). Ha nincs bepipálva az auto, akkor meg szépen le tudja tölteni. Ezt olvastam egyik külföldi fórumon is.
-
Csabi100
csendes tag
Bocs to2c.
-
Csabi100
csendes tag
Sziasztok!
A t2o-ról rendeltem egy ilyen telót szerintetek küldenek hozzá EU adaptert?
A leírásban nem volt szó róla,és elfelejtettem rákérdezni. -
zalman90
őstag
nálatok ahhoz h.a gps találjon műhódót kell mobilnet vagy wifi ?
-
Az frankó
-
Ettem bocsi....ja h miui-ra ? Akkor sztem arra nem, de láttam a playon hasonló kinézetű fájlkezelöt, csak a nevét nem tom.......hova másoltad be, meg irt ki?
-
-
pgemil
aktív tag
Én sem alszom még, csak mással vagyok elfoglalva a telón.
A status bart nem tudom beállítani, hogy látható legyen navi közben.
Apropó a fényképező hangját hol kell átírni a system-ben? -
zalman90
őstag
válasz
Balazska15 #2606 üzenetére
nem hiszek a szememnek se a fülemnek de ez működik
életet mentettél
-
zalman90
őstag
válasz
Balazska15 #2598 üzenetére
Új profilt ? Ezt hogy érted
Màs : esetleg ha valaki gyári romot használ , a gyári fájkezelő apkjàt nemtudja megkeresni neksm és elküdeni ?
root explorerrel egyszer valahol megtaltam az apkjàt
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest