-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a téma tudnivalókat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zalman90
őstag
állat eza miui
tisztára olyan érzés mintha iphone lenne
de miért nem találom a főmenüt
-
-
Dermesztő
aktív tag
Nem tudja valaki hogy titanium backup maradvànyokat hovà teszi?
Nem tudom feltenni miòta összeomlott telo. Ki kell törölni a maradvànyokat. -
válasz
Balazska15 #2292 üzenetére
.... na mindenki boldog.....akkor megyek kicsit counter strike-ozni.....
-
Balazska15
senior tag
válasz
uszipajtas #2265 üzenetére
Imádom, hogy le van kerekítve a képernyő sarka!!! Köszi a tippet, eddigi legszebb rom!!!
-
zalman90
őstag
válasz
Balazska15 #2289 üzenetére
nem baj , csak fel rakja azt is ami nem kell , amit linkeltek , ott pedig ki tudod választani h. mi kell
(#2285) uszipajtas: ez az app csak csingcsung nyelven van ?
-
válasz
Balazska15 #2289 üzenetére
Sztem nem baj,gondolom ez fog történni : (#2287) uszipajtas ... jaja ,és még annyi h nem tudsz válogatni az appok között h mi kell (#2291) zalman90
-
Balazska15
senior tag
válasz
uszipajtas #2285 üzenetére
(#2277) Meggyi001 által linkelt gapps-ot raktam fel, most nagy a baj?
Gond nélkül működik egyébként!!
-
zalman90
őstag
válasz
uszipajtas #2285 üzenetére
életet mentettél
(#2286) Balazska15: bocsánat
-
uszipajtas
tag
A legutolso talan a legujabb. Altalaban benne van a datum. De ha regit raksz fel az se baj, updatel a mostanira.
-
uszipajtas
tag
A MIUIhoz nem azt a gappst ajanlanam. Inkabb ezt:[link]
Csak kivalasztod ami kell, s felrakod. -
zalman90
őstag
válasz
epresnegro #2283 üzenetére
itt van Fotosjani leírása , amit kaptam tőle privát üzenetben, remélem nem haragszik meg ha megosztom
Mielőtt bármit is tennél készíts egy CWM mentést
1.-lépj be a "backup and restore" menűbe
2.- ellenőrizd hogy tar formátumra van-e állítva a mentés formátuma a "choose default backupformat" fül alatt
3.- nyomj a "backup" lehetőségreHa megtörtént érdemes a mentést a számítógépre másolni (az ördög nem alszik, lehet sosem lesz rá szükséged de ez a biztos, és ezután jöhet a ROM frissítés:
1.-Másold a telepíteni kívánt Rom fájlt az SD kártya gyökerébe (maradjon ZIP-ben nem kell kicsomagolni)
2.-Indítsd a telefont CWM módban (hangerő fel és power gomb egyidejű nyomásával akár 5sec is kell mire elindul)3.-nyomj egy "wipe data/factory reset"-et a CWM-ben
4.-az "advanced" menüben nyomj egy "wipe dalvik cache"-t
5.- ezután válaszd a z "install zip" lehetőséget
6.- ezután válaszd a "choose zip from sdcard" lehetőséget
7.- keresd meg a telepítendő Rom fájlt és telepítsd
kb. 3-5 percig tart a művelet, ezután indítsd el a telefont normál módon, és kész is vagy ( az első indítás egy 1-2 perccel hosszabb ez nem gond) -
epresnegro
csendes tag
válasz
Balazska15 #2268 üzenetére
ok edig megvan és akkor hogy rakom fel a romot arrol tudsz valami leirást linkelni... már meg van a mentés cwm/backup & restore/backup gondolom igy kellet és a romot most töltöm amit fentebb linkeltél...
Mellesleg a gapps miket tartalmaz? -
válasz
zalman90 #2275 üzenetére
Other OFFICIAL devices:
Install via OTA or Download and flash Multilang
REBOOT
Install Gapps
Gapps 4.1.x : [link] - Only for roms with 4.1 in file name.
Gapps 4.2.x : [link] - Only for roms with 4.2 in file name.
Other UNOFFICIAL devices and PORTS:
Download and flash our current Multi language ROM in CWM
REBOOT
Install Gapps
Gapps 4.1.x : [link] - Only for roms with 4.1 in file name.
Gapps 4.2.x : [link] - Only for roms with 4.2 in file name. -
zalman90
őstag
válasz
uszipajtas #2265 üzenetére
google apps is kell hozzá ? annak mi a linkje ?
-
válasz
Balazska15 #2273 üzenetére
Ment pü........ örülök a véleménynek,azt nem is szeretem ha tetszik mindenkinek
minden vélemény nagyon érdekel....
-
Balazska15
senior tag
Teljes Titanium apk-t tudna nekem küldeni valaki? Köszi előre is!
-
válasz
epresnegro #2269 üzenetére
Csak nyugodtan ügyesen ,menni fog minden,olvasd el , ha kell kétszer is... a teló úgyis gyors,sietni fog az helyetted is
-
válasz
Biztos minden rendben lesz,ügyes segitséget adtál neki
,ha véletlenül megakad, gondolom szól majd...
(( véleményeket kérek,hogy néz ki a homescreen-em? ))
-
epresnegro
csendes tag
válasz
Rendben köszönöm a recovery fent is van csinálgatom lassanabtöbbit
-
Balazska15
senior tag
válasz
Balazska15 #2267 üzenetére
Közben lejárt a szerkesztési időm, szerintem ezek alapján gyerekjáték megcsinálni
Remélem tudtam segíteni
-
Balazska15
senior tag
válasz
epresnegro #2266 üzenetére
Recovery csere, neked kellő recovery. Ez az első lépés!!
Ha ez megvan kell (vagyis ajánlott) egy mentést csinálnod az imént feltelepített recovery-be! Ehhez segítséget itt kapsz.
Ha ez meg van akkor pedig a 2 hsz-el fentebb lévő Romot ajánlanám (#2265) uszipajtas nyomán, ha ő ajánlja akkor az biztos 100%-os!!
-
epresnegro
csendes tag
Sziasztok .
Valaki tudna linkelni lehetőleg magyar nyelvű kis utmutatot hogy hogyan kell romot cserelni a telon. Nem akarok kisérletezgetni leirásokal, így ti mint "profik" biztos tudtok jo leirásokat(jelenleg rajta lévő rom lementése stb... ) amiben minden le van normálisan irva. Nem nagyon akarom téglásitani a telot :sMondjuk az előttem lévő posztolt egy tetsző romot és ki akarom bróbálni
-
uszipajtas
tag
MIUI PoWa. 100%osan hibamentesen fut.
Ehhez a telefonhoz merem állítani, hogy ezzel a tipusu rommal foglalkoztak a legtobbet. Hetente adják ki hozzá a kissebb változtatásokat. Stabil, es ugyanugy lehet mokolni, mint a stock romokat.
[link]
En ennel a verzioszamnal tettem le a voksomat nala.
[3.10.11 UNOF] ZTE V967S ROM (miuiandroid.com)[3.11.29 UNOF] ZTE V967S ROM (miuiandroid.com)
Most ez van fent. Azota hibamentesen fut, es az utobb emlietett mar multilangos.
Tehat van benne magyar nyelv is. -
tepizoli
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy ma kikapcsoltam a telot és kivettem az aksit mert szerettem volna a 2-es SIm kártya helyet is kiprobálni ugy hogy oda is rakok egy kártyát. Mikor visszakapcsoltam kérte a nevemet és mikor beirtam és bejött a menü akkor meglepödve tapasztaltam hogy egy csomo telepitett programom eltünt. Másnak is volt már ilyen? Mit lehet tenni megint ujra fel kell tenni öket? Köszi! -
Dermesztő
aktív tag
válasz
namilegyen #2259 üzenetére
Mert màr nem gyàrtjàk. Ahol meg még van pròbàlnak hasznot húzni ezen.
Dràgàbban kiàrulni a készletet.Nem figyeltem hogy terjeszkedne, 2 napja tettem fel. Előtte gyàrit hasznàltam.
-
namilegyen
tag
Ez a teló olyan mint a bitcoin, egyre csa megy fel az ára. Most akartam újat venni erre már 170 USD körül mozog
-
Dermesztő
aktív tag
A végén még tényleg kell romot cserélnem, mert nem lehet a titaniumot feltenni, meg ma reggelre a gmail szolgàltatàs is leàllt. Nem indul el ràbökéssel sem. Érdekes...
Volt màr ilyen valakinek? -
Kicsit visszatérve a böngészőkre, évekig használtam opera minit, még symbian-on, de ahogy teltek az évek sajnos váltanom kellett, mert akkor még nem támogatta pl. a flasht,stb, pedig nagyon szerettem.Most szerencsére már nagyon jó böngészők vannak, szinte mindegyik megfelelne, főleg ezen a telon megy jól, akármelyik.Amiért a Dolphin Browsert Mini hun-t választottam mégis, az ez:
1. Kicsi mérete ellenére (telepitöje 1mb) ugyanazt tudja mint a nagyok, szinte.
2. Gesztusokkal is tudom vezérelni, rajzolni lehet a képernyőre, és azt csinálja ,amit rajzolok.
3. Gyors, magyar (rootrulez leforditotta)
4. És ami nekem fontos volt,az az hogy a hangerő fel-le gombokkal tudjam az oldalakat lapozni,pörgetni.
Hát röviden ennyi, sokat kipróbáltam már, mindig visszatérek ehhez...
http://logout.hu/bejegyzes/rootrulez/dolphin_browser_mini_magyarul.html
-
Dermesztő
aktív tag
Ki milyen böngészőt hasznàl?
-
szabof1
őstag
válasz
epresnegro #2235 üzenetére
-
uszipajtas
tag
válasz
epresnegro #2240 üzenetére
Mert a feltöltés alapján van az adatátvitel.
-
okularum
csendes tag
válasz
-
epresnegro
csendes tag
válasz
Én voltam balkári... Airdroid igaz az is böngészős de elég jó a kezelő felület és ingyenes...
-
válasz
(#1811) uszipajtas : ez itt csak zenéket szinkronizál? vagy appokat/adatokat is? Én csak kettö fajta mentést csinálok:
1: cwm : rom mentés sd kártyára és gépre
2: titanium backup: minden mentése sd kártyára és felhöbe (dropbox vagy googledrive)De biztos van olyan is amit szeretnél,mindjárt irnak sztem a többiek is....
-
válasz
epresnegro #2234 üzenetére
Nem tudom miért nem megy......elvileg mindegyik rom-on kell müködnie,nem? kollégák....?
-
epresnegro
csendes tag
Valaki nem tud olyan appot amit felrakva telora-pcre akkor wifin le tudják bonyolítani az adatokmásolását stb... ??? vagy van erre valami megoldás?
Nem találtam erről topicot ezért itt kérnék segítséget... De lehet hogy én vagyok a szerencsétlen hogy nem találtam.
ui.: találtam egyet de az valamilyen file vagy web servert rak a telóra és böngészőből érhető el ip cím alapján :S:S
-
válasz
tepimartin #2228 üzenetére
Ez nem a GravityBox
, ez a DashClock widget belseje...
-
DashClock Widget általam magyarítva,hátha érdekel valakit : [link]
-
válasz
szanysa #2225 üzenetére
(ismétlés) (forrás: peter077 + xda)
● Töltsd fel teljesen a telefon akkumulátorát.
● Telepítsd a telefonra a Play Áruházból a Mobileuncle MTK Tools nevű programot.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál kapcsold ki a GPS, GPS EPO, A-GPS menüpontokat, sehol sem lehet pipa.
● Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be és indítsd el a Wi-Fi-t.
● A Menü/Beállítások/Helymeghatározó szolgáltatásoknál pipáld ki a GPS-t.
● Ugyanitt pipáld ki a GPS EPO-t, erősítsd meg az EPO engedélyezést.
● Lépj be a megjelenő EPO beállításokba és indítsd el a letöltést (Wi-Fi kell hozzá), az EPO fájl infónál ellenőrizd le a letöltést. Miután letöltődtek az EPO adatok, lépj vissza a 'Helymeghatározó szolgáltatások' menübe.
● Pipáld ki az A-GPS-t (Wi-Fi kell hozzá), és a megjelenő A-GPS beállításokban ellenőrizd le, hogy a 'Használt hálózatnál' a 'Csak otthon' legyen megjelölve.
● Lépj ki a menüből, menj az alkalmazásokhoz, és indítsd el az előzőleg letöltött Mobileuncle MTK Tools programot.
● Lépj be az MTKEngineerMode (Mérnöki Mód) menübe, ott keresd meg az YGPS-t és indítsd el.
● Itt megjelennek a műholdak, egyelőre piros pontokként. Felül az Information-t kiválasztva előjön egy ablak, ahol alul először a "full"-ra majd a "cold"-ra kell nyomni. A sorrend fontos!
● Fent a Satellites-ot válaszd ki, és vidd ki az utcára a telefont (nekem elég volt az ablakhoz menni), majd várd meg, hogy a piros pontok zöldre váltsanak.
---------------------
és még lehet a build.prop-ban egy ilyen sort beszúrni: dalvik.vm.execution-mode=int:fast
elvileg megjavulnak az értékek.... -
szanysa
csendes tag
Üdv mindenkinek!.
Szeretném használni a GPS funkciót, fenn van a telon az iGo primo 9.6.7.235654 verziója, viszont nem bírom életre kelteni a müholdakat!!
Lehet tudatlan vagyok - ezért is kérdezem, mi a menete a helymeghatározásnak?
Ha a térkép-re nyomok elkezd "kaparni" a jel után és pörögnek a sárga golyók körbe.....de nem kap jelet?
Mi lehet az oka - please gime me some help!
Köszike!
Sanyi
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
Balazska15 #2221 üzenetére
Á nem nem. Jó ez a rom. Ameddig nem vacakol, addig jó.
Mióta megvan, hibamentes volt. -
Dermesztő
aktív tag
válasz
epresnegro #2219 üzenetére
Pedig nem mókoltam semmit vele.
-
Dermesztő
aktív tag
Elkiabáltam hogy az enyém tökéletes, ma reggel úgy kapcsolt be mintha először kapcsolt volna.
Minden beállítás, minden telepítés elveszett. -
pgemil
aktív tag
válasz
uszipajtas #2213 üzenetére
Akkor a másik slot 2Gvel sem megy?
A v970-em szoftveresen is tudja a "slot" cserét, ez nem?
Mindjárt rápróbálok.... -
pgemil
aktív tag
válasz
uszipajtas #2206 üzenetére
Ezt Nem néztem, de akkor is kellene csatlakoznia.
A Telenor oldalàn a beàllítàsokat vàltoztattam, de semmi. Ha onnan küldöm, az infókat, akkor Nem fogadja el a PINt (1111). -
uszipajtas
tag
Beindult a buli. Nekem nem megfelelő ez a s4es rom. Nem is tudom mit szeretnek annyira a samu romokba, butított az egész. Eközben kijött egy multilang MIUIhoz, most arra megyek rá
[link] -
Dermesztő
aktív tag
válasz
uszipajtas #2209 üzenetére
Majd szàmolj be ròla. Milyen az a 4.3 camera?
-
uszipajtas
tag
Felraktam. Nagyon smooth. Minden előre van rá telepítve. Nem kell szarakodni a belső memoria nagyitasaval. Xposed SU Gravitybox Benne van. Először kinaiul indul, de multilangos!
MIUI utan most ezt hasznalom egy kicsit -
baitsee23
őstag
válasz
uszipajtas #2207 üzenetére
Teszteled?
-
uszipajtas
tag
Eközben kijött egy faszentos új rom!
[link] -
válasz
epresnegro #2189 üzenetére
Legalábbis nekem így sikerült....ha sima "csúsztatásra" van állítva a képernyő feloldó,akkor nem tudtam beállítani a widgetet (ott nálam nem ment),csak ha "minta" vagy "pin" vagy "jelszó" van beállítva. Akartam csinálni screencast-el videót róla,de nem kínlódok,találtam a youtube-on. Amikor feloldod a képernyőt,bal oldalt megjelenik egy csík,gyorsan el kell húzni jobbra,különben eltűnik. Ott több oldalon is hozzá tudsz adni több widgetet is,és mint egy launcher-nél amikor több oldalad van a főképernyőn,a nem kívánt "oldalt" tudod törölni is,"belehúzod a kukába"...ha több ilyen oldalad is van,ki tudod választani h melyik legyen a "elsödleges".... pár percet rá kell szánni,nem nehéz. Remélem tudtam valamennyit segíteni,és bocs ha butaságokat írtam esetleg közben
Tényleg nem rossz ez a DashClock widget...
Link 1: [link]
Link 2: [link]
Link 3: [link]
-
válasz
epresnegro #2189 üzenetére
Holnap ha kicsit odajutok a géphez, leírom h kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest