- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szuperül szerelhető a Pixel Watch 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takilandbau
csendes tag
Hello! Én most felraktam, és egyenlőre nincsen olyan hiba, hogy kilépegetne stb...azt ext-et nem kezeli, elég érdekes egy ötvözet...a statuszbár nagyon fain, a menü nekem hiányzik, de szokás kérdése, a luncher szerintem kicsit lassú... de tényleg elfogadható verzió, bár a képernyő zár sokkal jobb volt a sima IA3-ban, ezt véletlenül is ki lehet szerintem nyitni a zsebben. De így első körben nem vésze, rosszabbra számítottam...de visszatérek az eredeti IA3-hoz...
Jah és a beállytások az még tetszik olvasható és szép, jah a kis kinai ikonok elég érdekesek. Ami zavaró hogy nem lehet őket eltüntetni...
vagyis nekem még nem sikerült, tesztelésre hibátlan napi használatra még nem ajánlott...szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest