- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2718 üzenetére
szerk. Mégse működik, pedig úgy rémlett.
-
Agyzuzo
addikt
Nyah, írtam neki, meglátjuk milyen a support, lesz-e válasz.
Másik: nem tudja véletlen valaki milyen alkalmazással/témával lehetne előzhozni ezt a fajta dokkot: Custom dock
Mert nagyon bejön, de az ADW.Launcher EX-ben ilyet sajna nem találtam...
(Egyébként akik nem az EX-et használják, azoknak ajánlom a váltást, sokkal gyorsabb, mint a sima!)balwee: tudtommal még nem létezik, sajna...
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2708 üzenetére
Hát igen, csak a beépített randa. XD
Fene vigye, kéne olyan opció akkor bele hogy automatikusan bezárja a settingst ilyenkor. Írok a készítőnek, hátha.
Pedig minden más opció tök jól működik (2G/3G váltó, Data, pedig azt hittem azokkal lesznek gondok, erre csak a GPS-nél...)
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2700 üzenetére
Egy gyors kérdés, mert korábban írtad, hogy widgetsoid-ot használsz.
Jó kis progi, csak annyi bajom van vele, hogy a GPS gombra a menüt hozza be (bekapcsolja meg kikapcsolja a GPS-t, az rendben van, de a fránya menüt mindig behozza). Ezzel kapcs. nincs valamit tipped? -
Agyzuzo
addikt
válasz
scyllarus #2636 üzenetére
Hát pont ezeket néztem át én is, de az SE Mini sztem elég csajos teló...
A HTC Wildfire meg szintén.A Skate az már csak a méretéből kifolyóan is tekintélyt parancsoló. =) Amúgy egy élvezet használni, így 2 nap után kijelenthetem.
Persze először én is a HTC-kat nézegettem, de ami bejött volna (Sensation) az egy másik dimenzió árban...
-
Agyzuzo
addikt
Nyah, CWM, Root, link2sd letudva, minnyá cserélem a launchert és jöhetnek a progik.
Custom ROM-ra még várok, úgy döntöttem.
-
Agyzuzo
addikt
Na megcsinálta, a driver telepítése után akinek nem megy, dobjon egy reboot-ot, nekem utána kajolta rendesen!
-
Agyzuzo
addikt
válasz
atillaahun #2382 üzenetére
Ez igen.
Najoh, nekem se akar települni a clockwork...
Letölti a drivert, fel is ismeri, eszközkezelőben ZTE Composite ADB ott csücsül, de mégis device not found... A letölthető drivert (google_usb_driver) pedig nem eszi, ha kézzel akarom felrakni... Jogtiszta Win7 64-bit Prof... Ötletek? -
Agyzuzo
addikt
Látom kicsit félreérthető volt, amit írtam, szóval:
rezgőre lemegy, az oké, de ha a G1-emen még lejjebb nyomtam egyel a hangerő gombot, akkor a rezgőt is kikapcsolta, tehát teljesen némává és "rezzenéstelenné" vált a teló.
Na, ez elérhető valahogy itt is? -
Agyzuzo
addikt
Na ide is megérkezett a kütty. Télleg kiba' nagy.
Nagy lapát tenyerem van, de még ahhoz mérten se kicsi.
Ma nem nagyon van időm hekkelgetni, csak egy gyors kérdés: a korábbi G1-emen, ha a hangerőt levettem teljesen akkor a Ringert is kikapcsolta, itt csak a Ringerig megy le, de csak úgy tudom kilőni teljesen, ha bemászok a menübe. Erre van valami megoldás? Mert kényelmesebb lenne teljesen bekussoltatni a telót a hangerőgombbal...
-
Agyzuzo
addikt
Köszi a válaszokat! Akkor ha jól látom a TPT-zést nem úszom meg.
Egyébként hogy látjátok, egy teljesen szűz telónál mennyire rizikós megjátszani?
Illetve ad-e annyival többet (pl. sebesség), mint egy sima ext2-es partíció + link2sd páros? -
Agyzuzo
addikt
Sziasztok!
Én is a Skate mellett döntöttem, meg amúgy is kissé összeakasztottam a bajuszt a Vodával ezért "hálából" inkább átnyergeltem a T-mobilhoz és ha minden igaz a mai nap folyamán egy Skate-el már gazdagabb is leszek.
Úgy döntöttem egyelőre custom ROM-ot nem rakok fel, viszont a partíciós okosságot megejtem, ezzel kapcsolatosan viszont nem tiszta valami...
Felkerült ugye egy ROM nélküli változat is, amennyiben azt eresztem rá a telóra akkor mi fog történni következő boot-nál? A TPT-t nem reszkíroznám, ezért gondoltam erre a megoldásra, ez hazavágja a gyári ROM-ot vagy nem lesz gond?
Utána értelemszerűen megy neki a recovery + a cache to ram update ésatöbbi ésatöbbi.Más: lehet banális kérdés, de ez a ZTE dialer miért nem integrálható bele csak úgy pl. egy újabb Bluemonte ROM-ba? Nem csak egy sima app? Mert ha benne van a régiben csak át ki kell cserélni azzal, amit az újabb verzióba raktak, nem?
Amúgy én a Blade-ből teljesen kimaradtam, jelenleg (még) egy talán már mosolygásra okot adó jó kis Google G1 phone-al szöszölök, ahhoz képest gondolom nagy lesz a kontraszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BestBuy ruhás topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged