- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
zsoca
Az IA III van fent, hívás listából szeretem volna hívni, és a hívás gomb megnyomására ezt írta ki.Váratlan hiba miatt a com.android.contacts megállt.PIN kód beírásával lehet újra vissza lépni a hívás listába. Utána meg már hív rendesen. Próbáljam meg újra felrakni a ROM-ot?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Keeperv85 #11424 üzenetére
Erre igen. Én küldtem neki programaokat.
A másik, hogy ha így telepítek programokat, meg törlök, akkor nem marad a rendszerbe a programokból? Nincs valami tisztító program amivel minden program maradékát ellehetne távolítani?
A többit le írhatod neki. Erre gondoltál,hogy le írod? VM Heap beállításait
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #11404 üzenetére
Vagy a commanderben van Linux meghajtó már egyszer be linkeltem neki. ugyan az van neki a Total Commanderben mint nekem. Ha kell neked át küldöm. Van bent minden. A Total Commandret
(#11405) badmad
Nem azért a 2 Ft csak az mit keres itt ide gondolom ide kellene fel rakni, vagy tévedek? egy Óra mit keres a Skate Topicban Apukám Eladni itt szoktunk, meg Vatera Teszvesz stb.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #11371 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #11366 üzenetére
Hát akkor rakd fel a KLM playert jobbat nem tudok
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #11328 üzenetére
(#11328) bluobluo75
Újra indítottad a készüléket, mikor feltetted a codecket? Próbáld meg újra indítani, hátha jó lesz.
mrskatejoe
Oké kösz rendes vagy. Majd ha kell akkor jelentkezem. Milyen orvosira???? Android!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #11317 üzenetére
(#11317) mrskatejoe
Szia Meg csináltad a SkaTe V2 ahogyan szereted volna?
Amit ebben a hozzá szólásodban kérdeztél. (#11249)
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Nem is tudtam, hogy a ZTE Skate-nak a pontos neve ez. HTC ZTE Skate okos telefon Andorid 2.3.5 + magyar nyelv (Skate) Van köze hozzá a HTC-nek? Mert a Grando szerint 66 269 kemény magyar forintért igen
Ez még hozzá tartozik..
A termék kiszállításának módjai és egy egységnyi termékre vonatkozó szállítási díjak:
Futárszolgálat Előre utalás 2 500 Ft
Futárszolgálat Utánvét 2 500 Ft
Pick pack pont Előre utalás 1 016 Ft
Pick pack pont Utánvét 1 016 Ft -
bubus66
nagyúr
válasz
molnarpeter #11155 üzenetére
Nézted a képet? Írtam neki a Vaterán, már nem tudok mert letiltott. Mert meg kérdeztem tőle, hogy arany árban méred!! Ja nem én akartam venni, csak nézegettem. hát jól sikerült..
-
bubus66
nagyúr
Arany árban mérik a ZTE Skatet ezek szerint nagyon jó telefonunk van. 65 000 kemény magyar forint. Extrákkal. Lásd a képen!!!! Ennyi pénzért én is oda adom!!!!! Bárkinek.. Pedig nehezen válnék meg tőle.
Extrák::
ZTE SKATE +sok extra +független. Csere is! WP7 IS!
Eladó egy Zte Skate 2012.01.15 vásárolt fóliás kijelzővel .Sok extrákkal :
-szilikon tok
-16 GB Kingston memória kártya
-Navigon navigációval telepítve
- egy turbosim amivel független a telefon így nem kell függetleníteni.
-Fekete hangszóró ZTE Skate
-1 db fólia
CSERE hasonló kategóriás telefont más nem.WP7 IS!!!
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10912 üzenetére
8-as nincs 6-os és 10-es igen kicsivel drágább. De ha Class4-esed van, akkor azt használd, mert a zsoca is azt írta minimum Class4-es. De előttem apeelme linkelt neked valamit.
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10908 üzenetére
(#10908) bluobluo75
Az is jó a class4-es nekem is az van. Miért ne lenne jó.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Badboys #10843 üzenetére
(#10843) Badboys
Itt meg találsz minden leírást és romokat is. Ez, hogy kinek milyen hiba % működik váltózó. Nekem pl. az Ice Armor III jött be eddig stabil. Van akinek a SkaTe V2.ez váltózó.
callvote
Bocs nem láttam,hogy már be linkelted neki. Én be linkeltem neki az egészet leírásokat, mindent, legalább tud válogatni.
-
bubus66
nagyúr
apeelme
Az lenne a kérdésem, hogy bemásolom telepítés előtt a data/app mappába az alkalmazást, és nem telepiti fel. Ott is a kis és nagybetű számit. PL.: ESfileExpoler1.6.1.1 így másoltam fel, természetesen a lib/mappában lévő fájlokat át másoltam a system/lib mappába. Próbáljam meg csak kis betűkkel számok nélkül?
-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote #10680 üzenetére
Itt a leírás az Orange San farncisco II-ről
Jellemzői: San Francisco 2 Android Orange Pay As You Go Mobiltelefon - Fehér
Fizikai Tulajdonságok
Méretek: 117 x 58,5 x 10,6 mm
Súly: 120 g
Kijelző: TFT kapacitív érintőképernyő, 256K szín
Méret: 480x800 pixel, 3,5 inch
Multitouch
Kamera
5 MP, 2592x1944 pixel
autofókusz, LED vaku
Geo-tagging
Videó
Másodlagos kamera
Kapcsolatok
GPRS: Class 10 (4 +1 / 3 +2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE: Class 10, 236.8 kbps
Wi-Fi: 802.11b / g
Bluetooth: v2.0 A2DP
microUSB
Akkumulátor
Gyári akkumulátor, Li-Ion
Készenléti idő: 240 óra
Beszélgetési idő: Akár 4 óra 30 perc
Általános Jellemzők
Android OS v2.3 (Mézeskalács)
CPU: 800 MHz
Gyorsulásmérő, közelség, iránytű
SMS, MMS, Email, Push Email, IM
Böngésző: WAP 2.0/xHTML, HTML
Sztereó FM rádió RDS-el
GPS A-GPS támogatással
Java MIDP emulátor
Rezgés MP3, WAV csengőhangok
Hangszóró
3,5 mm jack
SNS integráció
MP4/H.264/H.263 lejátszó
MP3/WAV/eAAC + lejátszó
Google Search, Maps, a Gmail
YouTube, Google Talk, a Picasa integráció
Szervező
Hangjegyzet
A prediktív szövegbevitel
Emlékezet
Külső: microSD, akár 16 GB-os
Belső: 512 MB RAM
Telefonkönyv, Photocall -
bubus66
nagyúr
válasz
Indiant #10671 üzenetére
(#10671) Indiant
Én is azt hittem, hogy az SD kártyám, haldoklik, nekem a telefon kártya olvasójával volt a baj.
Először azt hittem én is, hogy kártya probléma, de mikor 3 SD kártyával is ki lett próbálva, és ugyan az a probléma fen állt, gondoltam vissza viszem a telefont a T- Pontba is kipróbálták, és ugyan azt csinálta, mint nálam a 3 kártyával. Ezt nem akartam el hinni, hogy a kártyaolvasó is tönkre mehet. Igaz az egy rejtély marad, hogy mitől tud tönkre menni. -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10534 üzenetére
Tegnap este meg mértem a speedtestel, 4,75 MGb mutatót mérgemben még képet is elfejeltettem csinálni, de észre lehetett venni, hogy letöltésnél is sokkal gyorsabb volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10516 üzenetére
(#10516) mrskatejoe
Egy kis biztatás.Cseréld le, mert különben soha nem fogod meg tudni mi a különbség a V2 és az IA3 között. Feltettem és használom, amit észrevettem, az, hogy a wifi sebesség gyorsabb lett, a hibák ki lettek javítva meg vagyok vele elégedve.
Köszönöm kelzsoca&apeelme
-
bubus66
nagyúr
válasz
HowardStern #10511 üzenetére
Én ezzel 4.0.1.4 a recoveryvel tettem fel és semmi probléma nincs az IA III.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Tobika1 #10466 üzenetére
Ha azzal sem lesz jó, amit rendeltél szerintem, akkor vidd vissza és nézesd meg. Én azért vittem vissza, mert ma reggel bontottam ki az új kártyát, és feltettem rá mindent. Próba képen csináltam videót, meg fényképeket, és vége. Ja, azt nem írtam, ha ilyen hibád van, cserélik. Nekem is minden variálás nélkül ki cserélték a készüléket. Most tesztelem a régi kártyát eddig hibátlanul működik, minden.
mrskatejoe
Igen meg lepődtem mikor a zsír új kártyát betettem, és ugyan az a jelenség fent áll. Csak oldás ez volt a meg oldás vissza vinni.Igen meg lepődtem mikor a zsír új kártyát betettem, és ugyan az a jelenség fent áll. Csak ez volt a meg oldás vissza vinni. Nem hiszem, mért az újban a régi kártya van, és tökéletesen, működik.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Tobika1 #10451 üzenetére
(#10451) Tobika1
Én is voltam így az SD Kártyával, mint te. Ma vittem vissza a telefont, nekem is szórakozót az az SD kártyámmal, rendeltem egy másikat, bele tettem ma és ugyanazt csinálta az új SD kártyával is. Visszavittem, és kiderült, hogy a kártyaolvasó részével volt a baj. A T-pontba is kipróbálták saját SD kártyájukkal, és semmit nem tudtak már lementeni már róla. Sőt már a telefon sem látta a képeket még úja indítás után se. Ajánlom, vidd, be te is nézesd meg nem biztos, hogy kártya hiba.
mrskatejoe
Látod így jártam, nem is a kártyának volt a hibája.
-
-
bubus66
nagyúr
Milyen programmal tudok Flash videókat letölteni?
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Google fiókomba hol tudom meg nézni, a lementett névjegyeket? -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10242 üzenetére
(#10242) mrskatejoe
Igen azok műkődnek, nem volt a másik kettőnek semmi baja. A kártya típus Kingston Micro SD 8Gb Class4. A tied mennyi volt, írd meg majd PÜ-ben légy szíves. Gondolom, biztos jó lehet. Mert ilyenem még nem volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10240 üzenetére
mrskatejoe
Meg rendeletem az SD kártyát, majd szerdán jön meg.
(#10087) kelzsoca
Köszönöm, amit tanácsoltál. Meg csináltam az új partíciókat az SD kártyát, majd újra telepítettem az IA II. Most eddig még jól működik. Rendeletem azért egy másikat.
-
bubus66
nagyúr
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamcsik #10159 üzenetére
(#10159) adamcsik
Leregisztráltad magadat az e-mail címeddel, meg a jelszavaddal? A Marketbe..
Vagy csináltál szikronizáslat mert ott is be kell lépned a Google fiókodba.(#10162) Keeperv85
Szia, igen jó, hogy elküldted neki a linket. Meg kell neki tanulni a Marketbe belépni.
(#10164) skidrowkill
Szerintem ráérünk még ezen gondolkodni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
hangyaqtya #10151 üzenetére
(#10151) hangyaqtya
Az nem tudom, hogyan lehet, nekem a telefon memóriában 187 telefonszám van és meg fér is bele.
A telefonkönyvbe belépsz Home gomb7=> Megjelenítési beállitások => Ott találsz egy olyat, hogy „Válassza ki a mejelenítendö névjegyeket” azon belül be tudod állítani. Ez az Ice Armor II, nem tudom, neked milyen ROM van fent? -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10108 üzenetére
(#10108) mrskatejoe
De próbáltam csak ezzel a programmal ZAR 9.1 a képeket vissza tudtam szedni, meg a videókat is de a videók nem lejátszhatok a képek tökéletesek. De a videókkal semmit nem tudok kezdeni. Meg próbálom a gyári ROM-ot vissza tenni aztán meg látjuk mi lesz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10105 üzenetére
Oké köszi ha aktuális lesz akkor lehet, hogy meg kérlek vegyél nekem is egyet,de kipróbálom amit írtál. Vissza rakom a gyári ROM, de ez biztos, hogy nem ROM hiba.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10088 üzenetére
mrskatejoe
Meg írod nekem, hogy hol vetted az SD kártyát és milyet?
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #10087 üzenetére
De a 2Gb-os meg a 4 Gb-os is újra volt particionálva, sőt a 2 Gb.os most volt először. A 8 Gb is meg lett csinálva, és egy más után mentek a kártyák, az EXT3 szépen kezeli csak a, FAT32-vel van a baj.
Próbáljam meg gyári romot, és ha azzal is ezt csinálja akkor vissza viszem.
(#10089) storm3
Átugrás arra rá tapicskolsz akkor gyorsan ki bírod kapcsolni. Ha erre gondoltál?
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca #10071 üzenetére
Zsoca
Amit le írtam a fenti linken. Ugyan azt csinálta a 2Gb.os kártyával amit anno a készülékkel kaptam. Meg a fiam 4Gb-os kártyájával is. Akkor lehet a telefon kártya olvasó hibája? Mert az furcsa lenne ha mind a 3 rossz lenne.
mrskatejoe Nem tudom szerinted akkor mindegyik kártya rossz lehet?
-
bubus66
nagyúr
válasz
viperabácsi #10058 üzenetére
Kérdezd meg tőle neki volt baja velem, nem nekem. De azért írtam, hogy válaszra se méltatom.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Jano_023 #10039 üzenetére
(#10039) Jano_023
Bocs de bubus vagyok de meg osztom pill. Tessék itt letudod tölteni. Semmi gond én is voltam így ott a link le tudod tölteni nem olyan nagy 3,7 Mgb
(#10038) mrskatejoe
KB. 5 hónapos használtam az LG Optimusomhoz is de van egy 2Gb amit kaptam hozá vissza teszem azt és addig amíg nem veszek másikat.
Meg egy olyan kérdésem lenne a z SD kártyán nem lehet meg nézni a rejtett fájlokat?
-
bubus66
nagyúr
válasz
joestone #10020 üzenetére
(#10020) joestone
Szia igen ebben igazad van, hogy " korlátozott számú a írási-olvasási ciklus" mert tegnap én is úgy jártam, hogy fel vettem a lányom farsangi keringőjét. Mikor fel akartam másolni a gépre egyszerűen nem tudtam mert nem engedte. Na gondoltam egy újra indítás, meg oldja meg is oldotta a videó felvétel eltűnt a kártyáról. szerintem, a kártya nem lesz jó.De te neked mi a véleményed erről? Gondolom, hogy a kártya kukába kerül legalább is nem ez volt az első eset, már a képekkel is csinált már ilyet. A kártya Sandisk 8Gb Class4-es.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9915 üzenetére
De csak az előző hozzászólásomba írtam, hogy feltettem meg is írtam melyek hozzá szólásban van bent a driver. nem, sokat kellett volna vissza olvasnia.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9911 üzenetére
Szia nincs töltöd,
hogy vízzel akarod feltölteni? Tölteni kellene neki kikapcsolt állapotban is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9875 üzenetére
Na látod én írom neked,hogy jó az enyém az a képmentésnél a képeket csak akkor jeleneti meg ha újra indítom
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9871 üzenetére
Neked most milyen SD kártyád van?
-
bubus66
nagyúr
válasz
mikiking1991 #9864 üzenetére
A az alkalmazásokat amit fel tettél. és utána csak vissza állítod a mybackup az alkalmazások menti le.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mikiking1991 #9861 üzenetére
Szia MyBackup Titánium Backupal ltudod menteni ROM csere után meg mehet vissza. A titánium megy privibe Ja előbb ezek közül tedd fel valamelyiket és mentsd le, de utána a gépre is mentsd le az SD kártya tartalmát, mert én nekem is az volt a szerencsém, hogy lementettem, mert sikerült leformáznom a kártyát.
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9847 üzenetére
mrskatejoe
Szia én a 8GB Class4 Scandisket használok semmi baja nincs én ajánlanám neked, is. De az EXT particót is gyönyörűen kezeli. Én meg vagyok vele elégedve. De hát te döntöd el milyet szeretnél.
-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote #9776 üzenetére
És ahol a T-Pontba viszik be ott nem néznek rá csere készülék és küldik a szervizbe, tudom, mert az LG Optimusom is így volt mikor alaplapos lett. Akkor ott meg már nem egy-két perc, viszont készüléket meg nem cserélnek csak úgy.Ja a cserekészülék az használt természetesen, és ha vissza jön a teló azt vissza kell adni Nem cserlének olyan könnyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lexus, Toyota topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest