- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
Aktív témák
-
gabii
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. Most kötötte be a Digi nálunk az internetet. Kaptunk egy ZTE ZXA10 F62X modem/routert mellé. Sajnos wifi-t nem tudja, viszont van rajta 4 csatlakozási lehetőség számítógépnek, viszont egyszerre csak egy gépen tudok vele internetezni. Valószínűleg ennek az az oka, hogy csatlakozáskor felhasználónevet és jelszót is meg kell adni. Felhívtam az ügyfélszolgálatot és ott azt mondták, hogy kössek rá egy routert és úgy majd menni fog a egyszerre több gépen is, csak be kell állítani a routerben a felhasználónevet és jelszót. Ezt értem is, elviekben meg is tudnám csinálni, viszont, ha rákötöm a gépemre, akkor nem tudok belépni a router beállításaiba. Van hozzá egy telepítő lemezem is, és azzal sem tudom a beállításokat módosítani, mivel szerinte nincs is összekötve a géppel. Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, nagyon hálás lennék érte.
Köszönöm!
Aktív témák
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Interactive Brokers társalgó
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest