- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
huhuhuu...
tag
válasz
Istenátka81 #1 üzenetére
"Istenátka" !
Olyan jó , hogy leírtad ezt a rootolást .Ha minden világosan , félreérthetetlenül lenne megfogalmazva bizonyára sokan és örömmel megcsinálnánk a dolgot .
Ebből a leírásból nekem sem jön össze , pedig nem tegnap kezdtem . Tégy vele valami okosat !
-
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81 #8 üzenetére
Megoldódott. A virtuális XP-n futtattam le az első parancsot, majd átadtam a telefont a host Win7-nek, ami feltelepítette az Android nevű cucc driverét és máris ment a többi parancs.
-
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81 #8 üzenetére
Igazából ott akad el, hogy miután újraindul, a Windows kiírja, hogy talált egy új hardvert Android néven és telepítené a drivert hozzá. Viszont nem talál semmit ami jó lenne neki és gondolom emiatt nem tud kommunikálni a fastboot a telefonnal.
-
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81 #8 üzenetére
Hello!
Mindent a leírás szerint csináltam. XP-n fent van a driver, aztán telefonon USB hibakeresés be, gépbe bedug.
Felmásoltam mindent ahova kell és az első parancs le is fut, a teló is újraindul, csak épp a második parancs annyit ír ki, hogy várja a telefont.
Zoli -
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81 #1 üzenetére
Nekem nem indul újra a telefon az első parancs után. Azaz újraindul, de a droid logo bejelentkezése után nem jut tovább és a második parancs már nem találja meg. Ebből kibillenteni csak az akksi kiszedésével lehet. Van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a baj és a megoldás?
-
hardenberg
csendes tag
válasz
Istenátka81 #1 üzenetére
Köszönöm a tippet! Nekem nem olyan könnyen, mert az .img fájl telepítésénél folyton azt írta ki: cannot load...img. 2 nap kutatás után rájöttem a megoldásra. Win 7: meg kell nyitni az intézőben azt a könyvtárat, ahova a rootolós cuccok vannak kicsomagolva. Shift billentyű lenyom, + egér jobb billentyűje. Kiválasztom a "parancsablak nyitása itt" opciót, majd a felnyíló ablakban futtatom le a parancsokat. Működni fog!!!
-
szemmelver
aktív tag
válasz
Istenátka81 #1 üzenetére
Zsíros kenyér!!
Hatalmas köszönet!
Amint szükségem lesz rá kipróbálom...
Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged