- One mobilszolgáltatások
- Bekékült a Pixel 10a
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
Aktív témák
-
z_semi
csendes tag
válasz
huhuhuu...
üzenetére
Nekem jól működött a leírás. Step by step, csak azt kell csinálni, amit írt. Arról nem ő tehet, hogy a windows ilyen hülye...
Azóta már le is szedtem egy rakás szart, amit gyárilag feltettek és az amúgy sem jelentős belső tárban foglalták a biteket. -
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81
üzenetére
Megoldódott. A virtuális XP-n futtattam le az első parancsot, majd átadtam a telefont a host Win7-nek, ami feltelepítette az Android nevű cucc driverét és máris ment a többi parancs.
-
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81
üzenetére
Igazából ott akad el, hogy miután újraindul, a Windows kiírja, hogy talált egy új hardvert Android néven és telepítené a drivert hozzá. Viszont nem talál semmit ami jó lenne neki és gondolom emiatt nem tud kommunikálni a fastboot a telefonnal.
-
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81
üzenetére
Hello!
Mindent a leírás szerint csináltam. XP-n fent van a driver, aztán telefonon USB hibakeresés be, gépbe bedug.
Felmásoltam mindent ahova kell és az első parancs le is fut, a teló is újraindul, csak épp a második parancs annyit ír ki, hogy várja a telefont.
Zoli -
z_semi
csendes tag
válasz
Istenátka81
üzenetére
Nekem nem indul újra a telefon az első parancs után. Azaz újraindul, de a droid logo bejelentkezése után nem jut tovább és a második parancs már nem találja meg. Ebből kibillenteni csak az akksi kiszedésével lehet. Van valakinek valami tippje, hogy mi lehet a baj és a megoldás?
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő