- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_o_g_y_i
őstag
-
samat78
csendes tag
Tehát:
1, A "disable_internal_sdcard.zip"-et másold át az sd kártyád gyökérkönyvtárába.
Ez a pont tehát nem kell.2, Kapcsold ki a telefont.
3, Indítsd el a flashtool-t (3.1222.00 vagy nagyobb verziószámút)
Ezt valami hivatalos helyről tölteném le, de nem tudom, ez hol van. Ha jól sejtem, ezt a számítógépre kell telepíteni (a félreértések elkerülése érdekében)4, Jelöld be az MBR, EBR1 és RECOVERY részeket, ahogy a képen látod (nem itt, hanem az xda-n), és flasheld (nyomd meg a download gombot)
A számítógépen, gondolom (legalábbis a képekből ez következik). Valamikor csatlakoztatni is kell a telefont a számítógéphez, de korábban mintha azt olvastam volna, hogy nem mindegy, mikor.5, Ha befejezte a flash-t, indítsd újra recovery módban a telefont (kikapcs után hangerő fel és power egyszerre, folyamatosan, amíg megjelenik a recovery menü)
6, Ha szeretnéd visszamenteni a régi romod adatait egy mentésből, akkor az advanced restoe menüből válaszd a restore data menüpontot. (Ez opcionális rész)
7, Installáld a "disable_internal_sdcard.zip" file-t (amit nemrég az sd kártyára másoltál) a recovery menüből. (Install zip from sd card --> choose zip from sd card ; kiválasztod és installálod)
Ez nem kell.8, Indítsd újra a telefont, és élvezd a kiterjesztett belső tárhelyet!
Ezután jöhet az új ROM felrakása... (még ezt sem tudom hogyan, de csak lépésről lépésre)
A fentieket azért írtam a leírásba, hogy megerősítsetek vagy megcáfoljatok, nincs mögötte tapasztalat vagy ismeret. -
solarix45
senior tag
A posta oldala még kevesebbet ír:
2013.01.15 16:46 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroadÉs a tapasztalat az, hogy ha felhívom őket, ők sem látnak többet, mint ami itt szerepel.
OFF: Egyébként a Posta ügyfélszolgálattal szeretek beszélni, udvariasak, gyorsak, segítőkészek, értelmesek. Miért nem ilyen minden ügyfélszolgálat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest