- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A telefonról szóló tesztet itt olvashatjátok Victoryus kolléga tollából.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Safranek
aktív tag
Ugyanezeket tapasztalom. Nálam időkép és böngészés közben van restart. Mostanában kezd mindennapos lenni. Korábban 'csak' hetente , vagy ritkábban volt. Illetve az akku töltöttsége sem túl jó. 1,5 éves a teló , újonnan vettem.
Amit nem értek ,hogy miután újraindul min 10 , de néha 20 % ot is esik a kapacitás.
Battery doctor app van fent , és hétfő óta már csak 1000mAh nak írja az akku kapacitását.
Akkor történt hogy vasárnap este full töltés reggelre 13%ra esett , majd úton melóba le is merült
Próbáltam másik akksikval , ugyanez . BM 3.1 van rajta.Valakinek ötlet , javaslat?
Köszönöm
-
qpali
csendes tag
No, nem ment gyorsan, de megkaptam a 11.04-én rendelt 2900mAh-ás akkumat 12.17-én.
Közben lecseréltem a telefonomat egy Motorola Moto G gen2-ra. (A 970-es unokaöcsémé lesz.)
Eddig egy töltése volt az akkunak, most éppen merítem, de elég jónak tűnik az eredmény eddig. Mondjuk SIM kártya most egy sincs a telóban, de Wifiwel, bluetooth-al, GPS-el, Youtube videózással merítettem.A statisztika:
- most 23%-on áll
- 16óra 45 perc akkun
- 36% GPS Test progi (2h 12perc)
- 24% Bluetooth (14h 41perc)
- 20% Telefon tétlen
- 10% képernyő (4h 21perc)
- 6% Google szolgáltatások
- 4% Wifi (2óra 4 perc)
- 3% Andoid OSNem tudom miért nem jelenik meg ebben a statban, de a GPS addig volt bekapcsolva mint a bluetooth (14h 41min). A Youtube-os videónézés ideje kb 2óra volt.
-
tlac
nagyúr
launchert azért kérdeztem, mert én meg arra gyanakodtam vagy esetleg valami egyéb szoftveres hibára az én esetemben
én elég ritkán szoktam találkozni vele használat közben, de olyat már lehetett párszor, hogy a zsebemben újraindult, ilyenkor nagyon gyorsan megcsinálja, pin kódot sem kér
neked esetleg kér?amúgy többen panaszkodtak már erre, lehet valami szériahiba lehet, de az is lehet hogy tényleg csak valami szoftveres hiba
ki kellene próbálni az ICS romokkal, a JB nem teljesen hivatalos rá -
tibors
csendes tag
Ha felteszed az xposed framework-öt és hozzá a gravity box-ot, akkor kikapcsolhatod a zörgést.
Én annak idején átállítottam arra, hogy a kapcsolat bontásakor zörögjön, így nem beszéltem a semmibe, ha a vonal időközben megszakadt.
-
qpali
csendes tag
Közben megoldódott a dolog, bár nem tudom mi segített.
2 dolgot csináltam másként harmadik kísérletre.
1. Flasheltem az EBR1-et, bármi legyen is az. (Novicsok kollega leírását követve.) Stílszerűen a 970-es hsz volt.
2. Hanyagoltam a régi már belakott SD kártyámat, és egy teljesen szűzzel telepítettem az új ROM-ot. (A régi SD-mel olvasási problémákat is tapasztaltam.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DOOM - The Dark Ages
- Subaru topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- LEGO klub
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest