- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Sziasztok,
tegnap kicserélték a Blade-emet. Az új telefon wifije sokkal gyengébben muzsikál mint a régié, kb 3 méter távolságnál már eldobja, annyira gyenge a jel. Lehet ezzel tenni valamit, vagy törődjek bele, hogy ennyit tud?
-
t_a_m_a_s
addikt
Sziasztok Urak,
kérem segítsetek egy kicsit egy magamfajta amatőrnek. Visszaolvasni most nagyon kevés időm van, az egy hetes kisfiam leköt kicsinység...
Szóval a Blade tünete az, hogy a töltés teljesen hektikusan abbamarad. Arra jutottunk a T-s szervizes emberkével, hogy érintkezési hiba lehet. Egyenlőre kapok gariban egy új adatkábelt, ha az nem segít, cserélik a telefont. Kérdésem, hogy milyen programmal, és hogyan tudom azt megtenni (illetve meg tudom-e), hogy lementem a komplett telefon tartalmat a számítógépre, és azt az új telefonra egy az egybe rámásolom? Elsősorban a névjegyzék és az üzenetek lennének fontosak, de ha a progikat, beállításokat is át lehet így menteni, az tökéletes lenne.
Ha lehet, valami egyszerű megoldást javasoljatokA nokiának volt régen ilyen egy az egyben mentése, csinált a progam egy nfc file-t, és kész. Valami hasonló nagyon jól jönne itt is...
Köszönöm előre is!
Tamás -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Razor_alpha #2752 üzenetére
Gyáá, köszi mindannyiótoknak
Én úgy emlékeztem, hogy tudtam variálni az ikonokat, de akkor az még a montémon volt?!
Látom, a topik pörgése mit sem változott
A rendszer bizgerálást, csodazippelést egyedül nem nagyon merem elkezdeni, nagyon kezdő módon nyomom az androidozást, meg öreg vagyok már hozzá... Ám ha esetleg van valakinek kedve Dunaújvárosban vagy a környéken egy-két sör mellett telefont buzerálni, arra nyitott vagyok
-
t_a_m_a_s
addikt
Szegasztok,
látom lassan túlnő mindent a topik, én kb 15.000 hsz-nél feladtam... Most viszont kérdésem lenne. Szeretném átrendezgetni a menü ikonjait, de nem engedi a dög. A kis házikóval kimegyek a kezdő képernyőre, innen a középső 4*4-es téglalap ikonnal a menübe, eddig okés. Ha ekkor hosszan ráklikkelek egy ikonra, akkor azt ugye kéne tudnom mozgatni. Ehelyett azt az ikont kiteszi a főképernyőre... Mit csinálok rosszul?
A penge egyébként full gyári T-s, 2.1 szoftverrel és 256 megával. Tehát ahogyan az decemberében a gyárból kijött
Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest