Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Shodan #28908 üzenetére
Hát nem hibátlan a rendszer az biztos. De mivel csak 7 névjegyed hibádzik, szerintem a legbékésebb megoldás, ha azokat szépen átgépeled a gmail címtárba, telefonról letörlöd, következő szinkronizálásnál, pedig ott teremnek a telefonon. A továbbiakban meg mellőzöd a csak telefonos névjegyek létrehozását.
-
atillaahun
veterán
válasz
Shodan #28889 üzenetére
Hát az úgy érdekes. Úgy érted, hogy elkezded gépelni a nevet, és még akkor is túl sok a szemét közte? Ezesetben lehet a gmail fiókodban kellene körül nézni a kapcsolatok táján. Én egyszer raktam rendbe őket, igaz fél napomba telt, de azóta is hibátlan, meg remélem még sok évig az is lesz. Csak megfelelően kell őket csoportokba rendezni, és akkor a telefon sem problémázik majd a megjelenítéssel. Nekem legalábbis sikerült testreszabni.
-
syl5
őstag
válasz
Shodan #23234 üzenetére
"egy olyan kérdésem lenne hogy ha két google-os fiók is be van állítva a telefonon, akkor hogy lehet megoldani hogy az egyik-ről csak a picasawebalbumot syncelje, a többit naptár, mail a másikról. Illetve a contactokat egyátalán ne syncelje?"
Beállítások/ Fiókok és szinkronizálás menüben rányomsz az e-mail címre és kiválasztod, hogy mit szinkronizáljon és mit ne.
"Az alaklmazásokat nem lehet valahogy mappákba rendezni?"
A "menüben" alap launcher-el nem, de például Go Launcher-el igen.
Az "asztalon" viszont lehet mappákat csinálni az alap launcher-el is.
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest