Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Aktív témák
-
apeelme
addikt
kelzsoca tudnál nekem segíteni FLBR10b hun Settings.apk-val kapcsolatban? privátban?
-
latis666
aktív tag
válasz
Reverting #6290 üzenetére
Szerintem csinálj clockwork-el egy backupot aztán friss rom fel, kikapcs bekapcs és megnézed visszajön -e. Ha nem akkor valamelyik program, ha igen akkor a rom a hibás.
Különben pont ma a tintanium backup nyavajgott hogy anélkül ő nem tud élni. És kikapcsolt debug mellett csak egy programot volt hajlandó felrakni a 12ből.
Szóval szerintem a System cleaner a leggyanusabb.
-
Csináltam pár splash screent, a blogomban elérhetőek.
-
szezso15
addikt
válasz
dragon1993 #6293 üzenetére
Láttam,hogy írtad f@szbukon,hogy szerzel játékot...
Egy Modern Combat 2 Black Pegasus-t be tudnál szerezni? -
Jano_023
őstag
Köszönöm az akkumulátorhoz való hozzászólást!
-
Reverting
őstag
Na akkor keresgeljunk
ami fent van...
Appmonster
Cache Cleaner NG
Call Meter NG
eBuddy
F1.com
Facebook
IGO
Missed Reminder
Sygic Mobile Maps 10
MoboPlayer
Mozi24
MapDroyd
Tv24
News and Weather
VateraVajon melyik lehet a bunos?
Ami ugye a rendszerel egyutt indul az a call meter, es a missed reminder... a tobbi progrmban nincs engedelyezve a startup...
-
mira72
őstag
válasz
Jano_023 #6275 üzenetére
csak hogy én is hozzászóljak
használni kell, és jó lesz, semmi xtra dolog, annyi hogy inkább feltöltve legyen mint merült állapotban... .. . szal ezek a li(li-po) akkuk akkor lesznek hosszú életüek ha nem meríted tökig őket soxor.. én ha 80%on van este, akkor is töltőre teszem, reggelig.. ha már nem kell neki felvenni áramot, elektronika úgy is lekapcsolja a töltést... -
Bozek
nagyúr
Én a Traffic Monitor Widget-et találtam erre a célra, bár nem mérem, mert nagyrészt Wi-Fi-n vagyok. Másrészt meg ha elérem az 500 MByte-ot, úgyis kikapcsolják.
-
mira72
őstag
válasz
Ochocinco46 #6276 üzenetére
én traffic countert használok. lehet számlazárási napot beállítani neki, és hogy akkor resetelje is az előző ciklust, stb.. egész okos kis progi,
de telenornak van az online felülete is ami meg az ő számolásuk....
de telenornál tök mind1, mivel nincs túlforgalmazási díj...(#6280) kelzsoca : xanax ?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Call Meter NG
-
szezso15
addikt
válasz
3G watchdog marketből!
(#6280) kelzsoca: Csak most,csak neki megmondtam a tutit
-
Glatius
őstag
válasz
Jano_023 #6275 üzenetére
Az akku készen van, használatra alkalmasan kapod. Ez a típusú akku élettartamának jót tesz, ha minél jobban fel van töltve, de a töltő és a töltöttség kijelző alkalmazásnak meg kell ismerkednie az akku üzemi viszonyaival, ezért ajánlott 2-3 töltési és merítési ciklust végigcsinálni.
-
Ochocinco46
aktív tag
hali!
telenornál van 100mb-os csomagban egy ilyen telóm.
van valami adatforgalom számláló program amivel meg tudom nézni, hogy mennyinél tartok az adott hónapban? -
Jano_023
őstag
Sziasztok a napokban veszek egy Bladet. A kérdésem, az aksit kell 16óráig tölteni vagy formázni vagy mit csinálni vele vagy normál töltés és kész.
-
kj007
tag
Kösz! A Swedish_Spring_RLS4b_blue sem tűri el az Easy Answer Button-t, pedig nagyon hozzászoktam. Mi a csudába piszkálhat bele?
Van valakinek eredeti SS RLS4 a telefonján, aki kipróbálná, azon is megszűnik a csengőhang az Easy Answer Buttontól? Ha igen, lehetne értesíteni a fejlesztőjét, ő talán könnyebben rájön a hiba okára, min én. -
Reverting
őstag
Zsoca... az uj romodnal sved rls4b-nel az usb hibakereses minden reboot utan ujra bekapcsolodik... szoval ha kiveszem a pipat reboot utan ujra ott van, es a lenyeg
ha ki van kapcsolva akkor megy aludni a telo idoben
) szoval h tudnam kikapcsolni ? Ne keljen minden alkalomal kapcsolgatnom
thx
-
Des1gnR
őstag
Eladó nálam egy T-mobile függő 0 perces Blade. Akit érdekel privizzen
-
kelzsoca
félisten
Ez ám a kemény, lehet hamarosan ZTE Blade-hez is jön ilyen cucc
-
powers
tag
használ valaki rajtam kívül hívásfogadó appot? pl advanced telephone vagy easy answer button.
amik működtek gond nélkül flb romokkal,az a svéd rls3 blue romon csak látszólag,mert egy újraindítás után már nincs csengőhang,csak némán várná hogy felvegyem,ami okozott kellemetlen perceket.igen ha letörlőm elmúlik
-
Lasy
veterán
válasz
Sir Riccio #6249 üzenetére
Sir Riccio
Engem is érdekel. -
kj007
tag
Érdekes jelenség: Swedish_Spring_RLS4b_blue telepítés után minden jó. Utána szükséges programok telepítése (marketből, nem Titanium!), minden jó. Másnap bejövő hívásra nem csöng, nem is rezeg. Beállítások (csengőhang, rezgés) látszólag rendben. Újraindítás is volt, jelenség maradt.
Van valakinek valami tippje (az user errort is beleértve)?Most visszanyomtam mentésből a gyárit, mert szükségem van a telefonra. A furcsán működő állapotról is van backup.
-
kungzi
veterán
-
Sir Riccio
addikt
Közben azt írta a Sim Checker PRO-t fejlesztő arc, hogy hiába akarom én négy készüléken használni az app-ját, elég ha küldök két dollárt, de emellett felhívta a figyelmem az új programjára ami már nem csak azt tudja amit a Sim Checker, hanem pl képes 30mp-et rögzíteni a telefon körüli zajokból, tud lokalizálni mind GPS mind pedig cellainformáció alapján, távoli wipe-ot(SD kártyát is), tudsz üzenni a tolvajnak, hangos sziréna kíséretében stb...
Érdekel valakit?
update: Segítek az arcnak a Magyar fordításban és kapok ingyen programot!
-
kelzsoca
félisten
Pár kép az n39-es CM romról és változásairól, ezen dolgozom most : képek
-
Svéd rls3 lite van fenn a telómon. Tegnap írtam sms-t, és a fogadónál is, meg nálam is egy órával korábbi dátumot mutat az sms adatainál. Időutazás feature?
-
Glatius
őstag
-
Keeperv85
nagyúr
"keepserv85: Zárjuk le, peace -el.
Ha erre jársz Devecser felé szólj iszunk egy jó sört."
Nekem semmi bajom veled, úgyhogy részemről rendben.
Más téma: meglepő módon TPT után megszűntek a CM hibáim... Kezd a recovery felé terelődni a gyanúm. Nem azért írom, hogy most mindenki ész nélkül csodazipelni kezdjen, hanem mert úgy érzem valami a telepítés körül lehet, ami miatt ekkora szórással megy különféle készülékek esetében...
-
Mentatea
csendes tag
Hehe! Feltoltam a RLS4b_lite_blue romot Kelzsocától, és újra működik a touchscreen! Öröm és boldogság! Gyorsan meg is paypaloltam
-
szezso15
addikt
Trémobil helyzetjelentés!!!!
Bementem ma a tré-hez elmondtam nekik mindent,hogy merül ezerrel,próbáltam frissíteni,újrarakni a rom-ot(hehe).Azt mondta,hogy oké elviszi,hétfőn hív,most teszteli elvileg,miután feldobta rá a frissítést...
Jah,és adott helyette egy ilyen telót: [link]
Elég nagy visszafejlődés
,De van itthon egy ilyen teló is inkább ezt használom
,szal hétfőn kiderül mi lesz belőle
,Addig meg előtúrom az mp3-amat amit legalább 2 éve nem használtam
(#6240) MMA87 Hát,én is,meg arra is,hogy bírom ki ezt a hétvégét
-
Lasy
veterán
válasz
Keeperv85 #6230 üzenetére
Keeperv85
Ha nem használja az ember akkor igen. Csak én voltam a süket, mert rossz leírásból indúltam ki. gondoltam, ha cid52-esre jó jó lesz az a cid50-re is.
Na jó ez még az elején volt, de akkor is volt.
Ma már max letöltéssel együtt. (mobilnet) 35-40 perc fullosan.Bozek
Ezért mégis a VKP-zásához kicsit tudni kell, de azt A2-re már nem nagyon használja senki. Nem értem miért, hiszen olyan jó dolgokat lehet kihozni.istnag
a sörözésből ne hagyatok ki. -
istnag
addikt
Komolyan mondom...
Azt írta nem jelzi a telefon a bo3 frissítést.
Erre én
Mert az nem egy sima frissítés
Erre ő:
hülyének néz,hogy a 2.2 biztos over the air lesz, egy szóval nem mondtam.
Egy dolgot mondtam azt,hogy a b03 -as nem egy sima ota -s frissítés. Ezért nem jelzi.
De inkább hagyjuk ezt a témát.keepserv85: Zárjuk le, peace -el.
Ha erre jársz Devecser felé szólj iszunk egy jó sört.
-
Keeperv85
nagyúr
..és szerinted én nem ezt mondom?
"Én azt mondtam,hogy a b03 -as csomag nem egy "sima" frissítés... mivel Te ezt írtad..."
Most akkor nem mondasz ellent ugyan úgy a többieknek, mint én?
Ha NEM egy ilyen egyszerű frissítés, akkor kizárásos alapon nyilván olyan lesz mint a b03-as. Ha meg olyan lesz, akkor meg nem értem mi a logika abban, hogy pont arra szólnának, erre nem...
Én megyek read onlyba, maradj nyugodtan...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Keeperv85 #6227 üzenetére
Én se azért mondtam, mert azt hittem, arra gondolsz. Csak megemlítettem, hogy az A2-eseknél már teljesen mindegy a CID. Hamarabb kijött a CID53-asokat is kezelő A2Uploader, mint a régebbi telefonokhoz a szükséges FAR Manager plugin.
(#6231) istnag: Szerintem pont, hogy Te értetted félre. Véleményem szerint Keeperv85 úgy értette, hogy szerinte a 2.2-es frissítés is ugyanolyan lesz, mint a B03-as, tehát nem egy "sima" update.
-
istnag
addikt
válasz
Keeperv85 #6227 üzenetére
Aham. Logikus. Valószínű a 2.2 pont egy ilyen "sima" frissítés lesz. Nyilván valló. Hogy én erre eddig miért nem jöttem rá....
Én azt mondtam,hogy a b03 -as csomag nem egy "sima" frissítés... mivel Te ezt írtad:
Ha már témánál vagyunk. A B01-es szoftverre miért nem szól a T hogy "Van ám 03-as csomag, nézzél már rá!"? Mert nem szólnak, az 100% Bármikor próbálom, több napot várva sem.
NE FORGASD KI A SZAVAIMAT! KÖSZI
Azt hiszem maradok továbbra is, read onlyban,ilyen okosok miatt.
-
Keeperv85
nagyúr
"cid50-el többet szenvedtem, mint valaha egy 52-53assal."
Erről van szó látod
Tudom, hogy meg lehet oldani, nyilván nem véletlen megy még az én telóm is (megint csak elvonatkoztatva a CID-től, mert ez már más ugye) csak az nem mindegy mennyit kell vele szopikálni, mire működik valami.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
MoRiCKaXXL #6213 üzenetére
Az OTA módszernek kevésbé örülnék tekintve, hogy CM Stable ROM van a cuccon.Tényleg, ilyenkor TPT szintű a frissítés?
-
Keeperv85
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Köszi, a gReader-t is próbáltam, csak nem tetszett, ahogy letöltötte az NSO-s cikkeket. De átállítottam Normal-ra Simplified-ről és már okés.
(#6223) Keeperv85: Nem kötekedésből, de a C905 már A2-es telefon, így nem számít, hányas a CID.
A C901-et is moddoltam rendesen, pedig az alapból CID53-al jött ki.
-
Keeperv85
nagyúr
Nem, nem régi annyira, egy ezüst c905-ös. Persze azóta ezerszer újabbak jöttek már. Be van állítva, hogy szóljon, de ez ugyan meg sem nyikkan...
Ha már témánál vagyunk. A B01-es szoftverre miért nem szól a T hogy "Van ám 03-as csomag, nézzél már rá!"? Mert nem szólnak, az 100% Bármikor próbálom, több napot várva sem.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Keeperv85 #6215 üzenetére
Na, csak az az SE nem Android-os és már régi is, ha CID53-ról beszélsz. Amúgy beállíthatod az SE-knek, hogy figyeljék a frissítést bekapcsoláskor vagy három havonta és amikor van elérhető, rántsák le NET-en keresztül.
Nekem is volt (K750, K800) és van (C901) is SE-m.
Más: Ti milyen RSS olvasó alkalmazást használtok a Blade-en? Én próbáltam párat, eddig az RSS Demon jött be, de hátha tud valaki jobbat.
-
TOZ
addikt
válasz
ha es amennyiben meg az eredeti Orange ROM van rajta
-
stefi68
addikt
A LauncherPro, a GO Launcer is (külön bővítménnyel), de szerintem az ADW Launcher is kijelzi a nem fogadott hívások, olvasatlan SMS-ek számát a dockbar-on, ezek ikonjain.
Keeperv85: feladjuk a Jorte-val való bajlódást?
Én már feladtam..... legfeljebb hiányzik majd belőle az angol a tömböknél. Legfeljebb elküldöm a készítőjének hátha bedolgozza.... -
cheetah_
csendes tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ha ezt itt Magyar honban nekem mondta volna valaki, akkor vagy elküldöm a jó anyjába vissza vagy szimplán röhögő görcsöt kapok. Tiszta vicc. Írtam tegnap, hogy van egy SE-m is. Feltettem rá direkt a legrégebbi elérhető T-s szoftvert. Na ná, hogy működik még két hét múlva is szó nélkül...
Azoknál ugye az a jó, hogy a Seus mint kliens elég szépen tudja követni, mikor mi jött ki. Ha van PC Suite is mellé, akkor rögtön szól. Az már más téma, hogy a CID53 védelemmel ki mit kezd egy frissítés után...
-
M0RGI
őstag
-
MoRiCKaXXL
tag
válasz
Sir Riccio #6203 üzenetére
Öcsémnek Orange SF-ja van és ő azt az infót kapta, hogy hamarosan elérhető lesz a frissités letölthető formában, de valszeg a teló fogja jelezni hogy frissités van és lerántja a hálózaton keresztül.
-
cheetah_
csendes tag
Én így szoktam a dolgot megoldani:
Nem csak előugró ablakot, hanem email értesítést is kérek a fontosabb eseményekről.
Majd a Missed reminder app-al beállítom, hogy az elmulasztott események milyen időközönként (nekem 2 perc) figyemeztessen. Be lehet állítani a csengőhangot. a vibra scriptet, a led villogását, stb, stb.
Így amikor az esemény bekövetkezik kapk róla egy emailt. Ami míg el nem olvasom mint "missed event" lesz a telefon számára, ezért a Missed Reminder figyelmeztetni fog.Ezzel a programmal egyébként a nem fogadott hívsokat az SMS és MMS üzeneteket is fel lehet paraméterezni. Szerintem alapból minden ROM-nak tartalmaznia kellene!
Üdv
chee -
stefi68
addikt
Neked valami ilyesmi kell? Calendar Snooze vagy Calendar Event Reminder és még ez Nudik Calendar Notifications
Vagy keresgélj még a Market-en ""calendar event notifications"
-
MoRiCKaXXL
tag
Igy van, ez a mp alapú számlázás nagyon korrekt, ha felhivom a párom, hogy odaértem, ő szól hogy akkor indul, az 5mp, és dominoval ezért fizettem kemény 41 magyar forintot, most meg kb fél forintot. Elég nagy különbség.
Jópár éve alap volt a mp-es számlázás vagy nem jól emlékszem? Gondolom profitnövelés miatt kellett visszaváltani. -
TOZ
addikt
válasz
Sir Riccio #6206 üzenetére
Azbeszt, akkor en december ota hasznalok egy szar, OLED-es Blade klont...
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Keeperv85 #6205 üzenetére
Pedig jó volna, szívesen tolnék a sajátomra egy gyári Orange 2.2-t, mert a CM ma is eljátszotta a "hívás közben befagyunk" c. műsorát.
Beugrottam az egyik GSM boltba amit többen emlegettek, hátha rálelek párom eltulajdonított gépére. A srác készséggel mutatott "pult alól" egy ZTE Blade-et, a tíz másodpercig amíg nem láttam a készüléket egyre erősödött bennem a gondolat, hogy "akkor ez az ember itt most meghal" de mivel nem az a készülék volt így megkíméletem az életét.Azt mondta a San Francisco csak klón...másolat, ne vegyem meg ha találok mert nem eredeti.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Sir Riccio #6203 üzenetére
Tegnap este én is azért nézelődtem a nagy szolgáltatók oldalain, hátha feltűnik valahol egy 2.2-es csomag. Sajnos nem erősségem pl a Román nyelv, így nem találtam semmi érdemi előrelépést ez ügyben
-
kopuler
tag
Mivel arra nincs lehetőség, hogy a hangot többször lejátsza a teló, így csak ez a megoldás van.
Vaaaaagy.
- Csinálsz egy olyan jelzőhangot ami mondjuk 10 perces és egyre erősödő csippanások vannak benne. Ezt 10 percig játsza aztán abba hagyja.
- Market, erre szolgáló programot keresel. Nem lesz egyszerű.Bocs gondoltam egyértelmű vagyok, ha már nincs ismétlő funkció, akkor magunknak kell megoldani.
-
Sir Riccio
addikt
Villámkérdés, ha Orange-ék kiadnak official 2.2-t akkor az vajon elérhető lesz valahol?
Gondolom abból, hogy a hazai szolgáltatók kiadnak 2.2-t, nem következik, hogy Orange is ezt fogja tenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest