Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Aktív témák
-
zooole
senior tag
válasz
infectedmann #26098 üzenetére
Öööö. Hát ott van egy beta. Fel van sorolva 1-2 bug.
Viszont Google-ban nem nagyon találok semmit CM7-ről. Valaki meg tudná adni a legfrissebbet ami stabil?
Kipróbálnám SWII-vel meg CM7-el is aztán eldöntöm melyik.
-
Tonchi
aktív tag
válasz
infectedmann #26098 üzenetére
Majdnem az összes
-
zooole
senior tag
Valaki tudna adni egy linket CM7-hez. Hungariandroidon csak betat látok.
-
kelzsoca
félisten
válasz
warezxts #26091 üzenetére
Az alap teljesen lényegtelen, kezdhettem volna 0-ról is a romot, de most sajnos nem volt ennyi időm foglalkozni vele (mármint hogy a 0-ról kezdjem el) továbbá a telefonom is félig halott
Alap egyébként: V880-Gingerleak-v2.4
(#26097) zooole
Milyen linket, milyen beta?
CM romból nincs stabil változat. (amit annak írnak az sem az)
(#26090) Tonchi
De nem ám
-
-
pista59
őstag
Valószínűleg félreértettél.
Itt nem a diplomán van a hangsúly, hanem az intelligenciáról.
Abból sokféle van, egy ember többfélével is rendelkezhet.
A jogászokról:
Emlékszel még a "legyen ön is milliomos" játékra?
Aki semmit sem tudott, egy társasjátékkal elmehetett.
Az összes társasjátékot jogászok vitték el.
És ne keverjük össze a valódi tudást (orvos, fizikus, ne adj Isten, informatikus, vagy akár kőműves) egy kreált, összezagyvált sok ezer oldalas törvénykönyv ismeretével (egyébként nem sok ezer oldalasak), ami jórészt csak arra jó, hogy akik megalkották, másnap a kiskapukat keressék benne, aztán egymással vitatkoznak, hogyan kell értelmezni.
Káosz a jog!
Hány másodfokú ítélet van?
Sok.
Akkor pedig valaki (jogász) igencsak melléfogott, de ezt nem szabad mondani, ők nem tévedhetnek.
Ha egy orvos, vagy mozdonyvezető ennyit hibázna, már kipusztult volna az emberiség. -
warezxts
senior tag
oke, koszonom skacok! es kulon koszonom Kelzsocanak...megy is felfele mindjart.
Ennyi jot hallani a Sweed Dreams II-rol mar rossz nem lehet.
Azt valaki meg tudjani mondani hogy melyik az alapja?
Ginger Stir Fry Beta 6 vagy a Beta5? -
B-L-A-C-K
titán
Gen2-nől is lehet ugyan úgy pixelhibás mint gen1-nél, ez nem szériától függ...Gari téren meg mindig van megoldás, ha pl már nem kapcsol be cserélik úgyis, azt meg nem nehéz megcsinálni egy telonál hogy sose kapcsoljon be...
(#26080) warezxts : Jaja, eddig teljesein okés a rom, mondjuk pár napja használom...
-
zooole
senior tag
válasz
SchiSa_963 #26081 üzenetére
Ha veszek akkor T-Mobile-ban venném. Ott 40000Ft. Vagy van máshol olcsóbban?
-
-
MxM19
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #26078 üzenetére
Azért nem mind1.
Ki tudja hogy a Gen1 es melyik szériából való.(Lehet hogy a boltba eltettek még egy pixelhibás szart stb... és azt akarják odaadni másnak.......Mert van ilyen.
Meg azért megnyugtató hogy az újabbik generációból kapod a telót.Arról nem is beszélve hogyha elszarja a Gen2esítést akkor annyi.+Időmegtakarítás. -
zooole
senior tag
Nem most fogom venni, de nagyon köszönöm a segítségeteket! Jó kis fórum ez.
Utolsó kérdésem pedig az lenne, hogy a rootolás mit tesz. Más illegálisabb dolgokban jártasabb vagyok (PSP, PS3 CFW) és én ahhoz tudom hasonlítani. Ez a ROM tartalmaz ilyesmit, vagy külön kell feltenni. Azt mondják hasznos.
-
MxM19
aktív tag
válasz
makraipeter1 #26071 üzenetére
Appmonster.
-
törölt tag
válasz
makraipeter1 #26071 üzenetére
RootExplorer és /data/app-ból kimásolod.
-
makraipeter1
tag
Hé emberek!
Mi az a program, ami a marketről leszedett programból csinál apk-t?? -
MxM19
aktív tag
válasz
zooole #26067 üzenetére
(Kipróbáltam tegnap a Player prot.Power AMP jobb)
Zooole:Menj be T-be.(Telenor:Gen1 2.1)(Voda Gen 2 256mb)(Tmobile Gen2 512mb)Nézd meg a mobilt.Nézd meg hogy 2.2 van rajta.(Beállítások.Információ)
Hozd haza.Felraksz rá egy Recovery-t.(Adunk hozzá majd leírást)Utána felrakod a SweetDreams II romot.És örülsz.(Ez az egyik legjobb rom.Akárki akármit is mond.Stabil nincs benne hiba.)
(Arra figyelj majd hogyha bekapcsolod a telefonodat utána az adatforgalmat kapcsold ki mert veszi le a pénzt a kártyádról.) -
umek7
őstag
válasz
zooole #26067 üzenetére
Szembetűnő hibái nincsenek. A GPS-re panaszkodtak, hogy másodjára nem akar bekapcsolni vagy valami ilyesmi, nálam tökéletesen működött, igaz én nem is nagyon navigálok. Teljesen stabil, és elég gyors is.
Mi az hogy csak G2-t kapsz? Az a jó ha azt kapsz.. G1-est már nem is nagyon árusítanak hál istennek. A boot program féleség pedig a CW Recovery, a 3.0.1.4-el kell vigyázni mert bugos, én a 3.0.2.8-al semmi gond.
-
zooole
senior tag
Köszönöm! Ez a Sweet Dreams II a fórum alapján jónak tűnik. Milyen hibái lehetnek? Teljesítmény szempontjából csak jó lehet ugye?
szerk.: Ha újonnan veszek akkor ugye GEN2-t kapok csak. Ez a Sweet Dreams II elvileg csak arra telepíthető. Van még ez a boot program féleség. Ezzel lehet romokat telepíteni. Ebből melyik a legjobb ami GEN2-es Bladen is megy (úgy olvastam volt vele probléma)
-
umek7
őstag
válasz
zooole #26063 üzenetére
A 2.2 hivatalosan is létezik Blade-re. 2.3 még nincs teljesen hivatalosan, csak kiszivárgott verziók, illetve a CM7 csapat is nagyon jó úton halad. Már vannak mindennapos használatra alkalmas verziók belőle, de hibák előfordulhatnak.
Ha teljes stabilitást, letisztultságot és csak a legszükségesebb beállításokat akarod a 2.2 verziók közül a Fingerprint az ajánlott, de készült százezer féle ROM, tetszés igény stb szerint, szóval majd eldöntöd hogy mi jön be (én eddig ux1 Lamerburner ROM-ját használtam nagyon sokáig, tökéletesen elégedett voltam vele, csak az alap betütípust tettem vissza). 2.3-ból pedig a CM7-es srácok, meg a mostanában kiszivárgott 2.3 alapjaira épülő Sweet Dreams 2 is használható. Ezeket csak ajánlani tudom. A hungariandroid-on találsz mindegyikhez forrást, leírást, infókat.
(#26058) Los Anthes: Nagyon úgy néz ki hogy igen.
-
zooole
senior tag
Sziasztok! Most tervezek venni egy ZTE Blade-t, de a romokkal bajban vagyok. Tudom, hogy a 2.1-es Android nem a legjobb. Látom viszont, hogy van már pár 2.2-es és még 2.3-as is. Ezek hivatalosak? Engem leginkább azok érdekelnek, vagy irjátok le melyik a legjobb, legstabilabb, legújabb. Nem kell nekem ilyen csicsás betűtípus meg mindenféle hülyeség csak jó legyen
-
warezxts
senior tag
Most a boseg zavaraban akkor melyik a "legjobb" wbaw fele Ginger stir fry rom, a vanilla rom vagy sweet dreams2. ?
akkor idaig 2 szavazat a SD2-re, esetleg van olyan aki kiprobalta a masik kettot?
-
Los Anthes
csendes tag
Hmm, most vettem észre, hogy a wbaw-féle rom az az eredeti ZTE-s 2.3.4 moddolt változata.
A modaco-n olvasgatva jöttem rá erre. Ez úgy lehet, hogy kiadott a ZTE az ázsiai piacra egy új telefont (Libra) amelynek a statisztikái megegyeznek a Bladdel (még a szoftvere is ZTE Bladet ír). És azt írták át Blade-re. Ezért lehet ilyen jó.
Majd ma kipróbálom, miután behalt ma a CM7 nálam.
Lehet, hogy lesz előbb-utóbb hivatalos frissítés Blade-re is?
-
warezxts
senior tag
Most a boseg zavaraban akkor melyik a "legjobb" wbaw fele Ginger stir fry rom, a vanilla rom vagy sweet dreams2. ?
Elolvastam mindet (kulfoldi forumok stb...) de idaig a vanillat sztaroltak, most a GSFet, de azt mondjak az aksit jobban eszi, sweet dreams2-rol meg nem nagon tudok se rosszat se jot/jobbat mint a tobbirol...
esetleg volt aki kiprobalta mindharomat?
-
Fityusz
tag
Sziasztok . Par honapja vettem a bladem es fura modon van egy olyan dolog h ha hivaskor csorog a csengohang elszokott magatol hallgatni. Mostanra kitapasztaltam ha csorog kepernyovel felfele tartom de ha csinalok vele egy olyan mozdulatot h atforditom a kezembe a hatlapjaval felfe akk elhalgat a csengohang. Kerdesem az lenne h ez vmi funkcio benne vagy valami erintkezesi hiba . Egyebkent zenehalgataskor nem csinalja ezt. Garanciaba cserelik ha beviszem t-be attol fuggetlenul h mar vagy 5 honapja vettem ???? Ja es 2.2 gyari rom van rajta. Kerlek benneteket irjatok vmi okosat. Koszi elore is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragon1993 #26048 üzenetére
Nem lehet mindkettővel kompatibilis, vagyis részben lehet, de akkor ugrik az sw2-nél a reboot&recovery menü+a CM7-es CRT-s animáció is.
-
lajozs
aktív tag
Annyiban mélyen egyetértek Veled, hogy a fórum helyesírása és (anya)nyelvismerete tömegében katasztrofális. És míg én is - a tööbséghez hasonlóan - teljes tisztelettel elismerem jópár szereplő tárgyi hozzáértését, irritálónak tartom a minden alapot nélkülöző lekicsinylő stílust. Ha az írástudók megállják, hogy ne javítgassák a hozzászólók pongyolaságait, ők sem kellene cikizzék azt, amihez nem konyítanak. Az önteltség és modorosság ronda dolog, főként, ha írott nyoma marad...
-
Bozek
nagyúr
Gratulálok! Megint beugatsz másoknak, ahogy szoktad. Azért, mert nem ismeri valaki az Amazon App Store-t, már olvasni és írni se tud???
Szerintem a buta diplomásokat arra értette, aki írta, hogy értelmezni nem tud egy szöveget. Ha mindent pontról pontra betartottak volna az emberek a T-s frissítésnél is, kevesebb tégla lenne. De sokan el se olvasták rendesen és utána meg itt "sírnak", hogy baj van a telefonnal. Na, ezek szerinted olyan okos emberek?
(#26040) Rickeffe: Ha nincs NET elérés, nem is tölti be a reklámokat.
-
syl5
őstag
Angry Birds Seasons (Ad-Free) - Price: $0.99
Angry Birds Rio (Ad-Free) - Price: $0.99
Angry Birds (Ad-Free) - Price: $0.99És ilyen olvasni, írni nem tudó emberek beszélnek buta diplomásokról, úgy hogy meg sem győződnek arról, hogy igaz-e az állításuk...
Jogászokról, diplomásokról:
Nem vagyok jogász, nem is csípem őket, DE durván nem a számítógép a szakterületük! Persze, hogy nem tudnának romot buherálni, ugyanúgy, ahogy egy orvos se, és egy fizikus se! Egy informatikus és egy rom buherátor se tudna mit kezdeni egy több ezer oldalas törvénykönyvvel, vagy egy baleseti sérülttel.
Arról nem is beszélve, hogy felhasználói, sőt magasabb szintű számítógépes ismereteket is csupán szórakozásképp, szabadidőben meg lehet szerezni.
Továbbá lehet mindenhez érteni, de nem mindenhez magas szinten! Egy felsőfokú szakképzettséggel rendelkező ember a saját szakterületén tud sokat, irreális elvárás, hogy az élet minden területén kimagasló szakképzettséggel rendelkezzen! Nem ugyanaz mindenhez valamicskét konyítani, mint egy szakterületen profinak lenni! -
IKuresZI
tag
Egyre jobban tetszik a sweet dreams 2 rom. A tegnap estémet, amin egy CM rom elvérzett, simán kibírta, sőt 80%os az akksim. Ebben volt bőven telefon, mobilnet, zene. Jófajta.
-
Frozzy
őstag
a CM7 team még nem integrálta be az Új ZTE-s 2.3.4es kernelét a romjaikba ?
-
baal-amiga
senior tag
-
DnBHun
csendes tag
Sziasztok!Segitsegre lenne szuksegem....van egy futo program ami nem tom mit is szolgal a neve: android.process.acore. a problemam csupan annyi,hogy 2* is fut 100%on amitol a telo egy ejszaka alatt 25%ot merult a semmibe....kikapcsolom es hibatlanul megy a rendzser tovabb....nem lehet ezt valahogy kiiktatni?
-
greenmaur
tag
MortPlayer probáljátok ki az is nagyon tud
-
kungzi
veterán
Ezt próbálta már valaki, hogy milyen?
-
Bozek
nagyúr
Egy kérdés azokhoz, akik esetleg konvertálnak videót:
Melyik H.264-es profil az, amivel még megbírkózik a Blade? Csak mert a CUDA segítségével végre gyorsan tudok konvertálni, ezért nem AVI-kat másolnék a telefonra. -
kungzi
veterán
-
szezso15
addikt
A témához hozzászólva:
Csomó ideig PowerAMP-t használtam, de sokan ajánlották a PlayerPro-t, és tényleg mintha jobb lenne az EQ, jobban is néz ki (szerintem), nincs túlbonyolítva helyeken mint a PowerAMP (pl.mappa választás)...Amúgy jó reggelt!
-
OberMotz
aktív tag
válasz
ticzi01 #25957 üzenetére
Én a Root Call Blockert használom, tökéletesen működik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kelzsoca #26019 üzenetére
Kb. azt, amit a PowerAMP, bár már raktak bele videólejátszót is, ami a gyárilag támogatott videókat viszi. Nem is Rád gondoltam a warez-al, de gondolom nem megvásárolt PowerAMP-al van az unlocker hiba MxM19-nél.
Én kipróbáltam anno mind a kettőt és mivel a PlayerPro jött be jobban, ezért azt vettem meg. A FLAC lejátszás hiányzik nekem belőle egyedül, de az mivel túl nagy méretű, inkább M4A-ra konvertálom.
(#26022) kelzsoca: Jah, értem. Tény, hogy meglepő, de én is inkább megveszem, amit jónak látok és megéri.
-
kelzsoca
félisten
Gyakorlatilag pedig nem
A kérdés hogy melyik rom fájlaival dolgozol, mert nem véletlenül kell külön téma az 1-es és a 2-es romhoz
(#26016) Bozek
Én Poweramp-ot használok, igaz bármilyen meglepő ezt olvasni, de a Marketen pénzért vettem meg.
Nem tudom mit tud ez a playerpro, de mindjárt kipróbálom, van egy olyan érzésem, hogy nem esek majd hasra tőle -
Robinho18
csendes tag
Én winamp-ot használok!
Gyors,megbízható...És kinézetre a legjobb szerintem!
Equalizer meg nem sokat ér egy telefonban vmi úgyis torz benne... -
dim dim
tag
Üdv fórum!
Angry Birdsnek nem kéne zökkenőmentesen futnia blade-en? Kelzsoca 10-es 2.2 rom.
Az Angry Seasons, de a sima angry legtöbb pályája a rombolásoknál, összedőléseknél szinte diafilm szintre vált.
Már leszedtem az Angry Lite-ot, ami elvileg épp a gyengébb gépekre való verzió, de uaolyan zötyögve fut.Köszönöm
-
pista59
őstag
-
szobipeti199
tag
Vagy én vagyok a hülye, vagy csak este van, de nem sikerült értelmeznem. Na mind1 majd holnap nekiugrok megint fitten és üdén hátha..
Egyébként egy olyan leírást sem találtam még, amit megértene segítség és kérdések nélkül az aki először csinál ilyet. Pedig szerintem nem vagyok az a kezdő user mert gépen megoldok bármit, tehát szerintem az "alapok" meglennének...na mind1 1x ha sikerül megoldanom írok komolyan egy "akik először telepítenek főzött romot és a szájukba kell rágni mindent" leírást.. -
diwx
csendes tag
válasz
szobipeti199 #26000 üzenetére
De igen azt kell megcsinálnod!!! Csak mivel neked gyári állapotú a telód, így a gyári recovery visszaállítás pontot kihagyhatod! (az nem gond, hogy már gen2)
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=128&t=118
Olvasd végig akár többször is a leírást!!!!
És innen kövesd az utasításokat:"Bármelyik GEN2-es csomagot töltöd le a program mappájában találunk egy ilyen fájlt: driverinstaller.exe, ezt a biztonság kedvéért futtassuk le (driverek)"
-
dragon1993
őstag
válasz
szobipeti199 #26000 üzenetére
Figy a modacos exe az mindent megold: gen2-esítés , particionálás , ram feloldás .
Ha nam akarsz particionálni akkor a modacos exevel a gyári kiosztást csináltasd meg.ux1:
Nem a monitoros tételt húztam szerencsére
Diplomások , hagyd is itt többet keres egy autószerelő mint néhány helyen a diplomások.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest