Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
-atesz-
aktív tag
Lehet hülyeséget kérdezek ,vagy volt már ,de fm rádió nincs a 2.3-ban?
-
-
Saccco
nagyúr
Első hsz ötlet/javaslat blog bejegyzés:
################
######[link]######
################ -
tasakos
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem, lenne hogy hogyan lehetne gyorsan és egyszerűen a gyári 2 GB-os kártyára a programok telepítéshez particiót létrehoznom? Nem rég vettem a telót, még nem vagyok vmi penge
ebben a témában. Jelenleg 2.2-es Swedish_Spring van rajta.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
ticzi01
aktív tag
Én meg megvárom amíg a nagyok is javasolják a gen1 to gen2 átalakítást.
Meg nekiálltam,de amilyen az angol tudásom még párszor neki kell gyűrköznöm, hogy felfogjam agyilag mit is szeretnének és hogyan.
Netán valaki aki kitökölte, végrehajtotta az leírhatná pontosan lépésről lépésre az egészet hasznos lenne.
De módosítani csak akkor szabad ha a hozzáértő emberkék azt monják.
Ennyi az annyi szerintem.... -
miresz
veterán
ZTE Blade 2.3.3 blue by Kelzsoca-ról tudna valaki feltenni egy képet,hogy hogy néz ki a témája? + valami tapasztalatot írni? Előre is köszi.
-
Tonchi
aktív tag
Amúgy nem tudom miért izgultok annyira, nincs benne semmi egetrengető baromság. Valamint sok hasonló első hsz van.
Lesz-e 2.2 hivatalos frissítés?
Jelen állás szerint, 2011 Q1-ben várható. Ez nem kőbevésett dolog! Ha lehet ne kérdezze meg mindenki naponta! Mi sem tudunk többet a dologról, ha lesz ide is kikerül, valamint valószínűleg attól lesz hangos a topic.jelenlegi időszámítás szerint jelenleg 2011 Q2 van
Honnan szerezhetek be ROM-okat?
Dashes ROMjai – 2.1Eclair, MCR és JellyFish alapokon.
kelzsoca által módosított ROMok (JJ és MCR és FLB alapokon) - !!! Van magyar nyelvű 2.2es változat is!!!kelzsoca blogjában jelenleg csak Swedsih Spring és Cyanogenmod módosítás található
Nem az összes
pont ezért akarnak ennyien segíteni... -
JackFeryll
őstag
Üdv !
Amikor ROM-ot cseréltem 15 %-on volt az akksi. Szükséges lenne-e újrakalibrálni ?
Egy éjszaka alatt 0-1%- ot megy csak le, de 10 perc 3g után viszont 7 %-ot, kb fél óra e-book olvasás után 10%. Ez átlagosnak mondható?Remélem valaki válaszol
-
qltsar
veterán
assert failed: write_raw_image("/tmp/boot.img". "boot")
CM7 nightly 40: "E:Error in /sdcard/cm_blade_full-40.zipnincs beállítva a script asserts. valakinek ez felment már?
huhuuuuh
felfasheltem fastboottal a boot.img-t manuálisan -> bekapcs -> restart és így tovább...
valamit elnyomtak a fiúk cm-teamben a kernelben esetleg?
-
Land
veterán
Igaz minden megvan, de eléggé borzasztó az egész... Akadva görgeti a képet, csúszkál a kijelzőn a kép. Olyan, mintha valami gagyi kínai winmo telóra egy durván bétás IGO demo kerülne és nem bírná el hardverileg a "látványvilágot". Bár ez nem a program hibája feltétlen, hogy fényévekre van a WinMos vagy Symbian megoldásoktól. Itt tart sajna az android GPS jelenleg
A segítségedet köszönöm!
-
Saccco
nagyúr
(#6943) umek7 & (#6945) anglergab:
Köszi mindenkinek aki segítséget ajánlott.
Az jelenlegi első hsz forrásfájlja egy word doksiban 12 oldal...Amúgy nem tudom miért izgultok annyira, nincs benne semmi egetrengető baromság. Valamint sok hasonló első hsz van.
(#6944) Aggregátor:
THX------------------
Ha valakit érdekel írtam egy rövid cikket a blogomba Kínai tablet elmékedés... -
Land
veterán
-
dudi
senior tag
sziasztok,
az a problémám, hogy megpróbáltam feltelepíteni clockworkmod-ból SS RLS4b alá a DesireSlate-SS.zip-et és a talk.apk-t egy update.zip fájlból. ezután viszont nem tudom elindítani a telefont.
megpróbáltam adb-ből letörölni a talk.apk-t a /system/app-ból, de nem indul így se. Aztán megpróbáltam a framework-res.apk-t visszaállítani az eredetire, ami a kelzsoca féle zip-ben van, de még mindig megakad indításkor.
Pontosan ott, hogy forog a kék csillagszóró a droid körül, aztán villan egyet feketére és újrakezdi.Valami ötlet?
-
SpeedR
őstag
Köszi Zsoca az új rom-ot. Eddig kiváló.
Nagyon megszoktam viszont, hogy százalékra pontosan látható az akksi töltöttsége. Van rá mód, hogy ilyesmit varázsoljak az új rom-odra? -
BlackPriest
őstag
sziasztok!
gondoltam megveszek egy i900 omnia autós tartót, korábban olvastam, hogy kb jó a telóhoz. hát vagy nem ilyen tartót kaptam, vagy kisebb a taleóm, de ez konkrétan kiesik belőle. ki mit használ, ami átalakítás nélkül is megfelelő? univerzális a jó megoldás?
-
Land
veterán
Jelentem a Sygic Aura mellett a Navigon se indul el 2.3-on
-
totattis
tag
Sziasztok!
Milyen konvertálóval tudok filmeket át kódolni a Bladre?
Format factory? Milyen beállítások kellenek? Felbontás? MPEG4, H264? mit használjak?
Előre is köszi!
-
umek7
őstag
Az első Hsz-t miért csak Saccco tudja megírni?
-
Saccco
nagyúr
Nah jóvanna' benéztem...
------------
Első hsz, még nem nagyon érek rá.
Holnap zhzok, szerdán sorsforgató zh. + Elvesztettem a fonalat is kicsit. -
kelzsoca
félisten
válasz
szezso15 #6931 üzenetére
Majd megteszem a megfelelő lépéseket ez ügyben, csak ezt a romot az elejétől a végéig a CM csapat csinálta, az ő gyerekük, ergo ők ismerik a legjobban, ha most teszem azt belemókolunk valamit, az nem biztos hogy olyan jó is lesz, továbbá nincs G2-es Blade se kéznél, mivel ugye tesztelni is kellene az ilyen romot, a sajátom pedig ezért biztos nem alakítgatom át.
Olyan hülye meg nem hiszem hogy lesz, aki minden nighty-t majd átalakít csak ezért
(#6934) bala6120
Már megkapták, amit linkeltél azzal annyi a gond, hogy bizonyos részek hiányoznak belőle, pont azok amiket én alakítottam át
A témaválasztóban pedig azért nem jelenik meg mert nem Blade-re készült.
Ettől függetlenül köszönöm a többiek nevében a linkeket.
-
bala6120
senior tag
válasz
kmisi99 #6862 üzenetére
Ezt töltsétek le: Thememanger SteelBlue_signed majd telepítsétek. Kiválasztásnál kell egy kicsit játszani, mert nincs előkép.
-
Land
veterán
GPS-re szeretnék tippet kérni
2.3-as rendszer alá.
IGO- feltettem, eléggé fapados a WinMo-s változathoz képest, lassan reagál érintésre, multi touchot nem tudja
Sygic Aura- nem indul el..Van normális GPS program androidra?
Anno a Winmo-s IGO és a Symbianos NDrive bejött.
-
Mr.C
őstag
na eddigi tapasztalatok a 2.3.3 blue-val:
nekem a widgetek közül jorészük nem mukodik... pl audio manager, sense analog clock valamint feltelepitettem a smart keyboardot, és mikor kb fél óra mulva bekapcsoltam a kijelzöt, nem azt használta... de ettöl függetlenül teccik, bár a widgetekre jo lenne megoldás... gondolom vmi kompatibilitási probléma lehet(pedig marketröl telepitettem) -
umek7
őstag
válasz
szezso15 #6927 üzenetére
Szvsz ha ez ilyen egyszerű lenne akkor már rég felrakták volna a megoldást. Nem lehet percek alatt megoldani ezt a problémát, és azt sem értem hogy miért kell türelmetlenkedni mikor van egy szinte már hibátlanul működő 2.2-es rom minden készülékre. Ha lenne egy mindenki számára működő 2.3 akkor meg az lenne a gond hogy miért nincs még 2.4, ördögi kör.
Mint mindenre erre is előbb-utóbb lesz megoldás, ne türelmetlenkedjetek, inkább ösztönözzetek. (Nem engem)
(#6931) szezso15:
(#6928) api29: Mi is volt ez a kamera mókolás?
-
anglergab
addikt
(#6911) birno, (#6915) Saccco
A touch probléma tudomásom szerint csak 2.2 esetén került megoldásra.
Ha pár héten belül vásárolt Blade esetén nem jelentkezik 2.3-as rom esetén, akkor a telefon valószínűleg régebbi szállítmányból való.
A touch probléma megoldásához a kernelt kellett módosítani.Tehát aki nemrég vásárolt ZTE Blade-et, és custom rom-ot szeretne, ami stabil és magyar nyelvű, és nem szeretne kísérletezgetni instabil rom-okkal, akkor használja Kelzsoca legfrissebb svéd rom-ját (2.2-es rom, touch probléma nem fog jelentkezni, működik G1 és G2-es készülékekkel is).
-
Miksz
tag
Nah, hosszú idő után romoltam egyet
cm 40 nem jött be, nem akarja az igazságot, és zöld robotnál megáll.
Viszont feltoltam kelzsoca ss rls4 blue-ját -
Ebben a 2.3-ban nincs feladatkezelő?mit ajánlatot helyette?
-
istnag
addikt
Kicsit OFF:
A mozilla telefon terve :
[link] -
JackFeryll
őstag
Valaki le tudná írni, hogy mennyit merül a Blade-je 10 perc vagy egy óra alatt (amelyik szimpatikusabb) 3g/wifi/játék(pl Angry Birds)/e-book olvasás/beszélgetés/ alatt?
Lehetőleg úgy, hogy a képernyő nem megy aludni és lehetőleg olyan írjon aki szerint optimális a telefonja fogyasztása. -
Mi ez a touch probléma igazából?
Csak mert a héten vettem T-ben a Blademet és a 2.3-as kelzsoca féle rom van rajta, előtte kicsit a stabil CM is volt, de nem tapasztalok olyasmit, hogy ne menne a touch.
Néha max kicsit nehezebben reagál, de lehet még csak én nem szoktam meg, hogy érintőképernyős és milyen erősen kell hozzáérni. -
skulll
tag
Sziasztok!
Jelenleg a telefonomon az FLB R8_Hun ROM van, amit ilyen All in One packban raktam fel, ami módosította a partíció méreteket, és egy Clockwork-öt is rakott fel.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt az új, Swedish_Spring_RLS4b_lite_blue ROM-ot felrakhatom-e erre a rendszerre(értem ez alatt, hogy van neki elég hely, és a Clockwork verziója is jó-e hozzá)? -
rtibi
tag
Hali skacok!
Nagyon király az új 2.3 rom
Másnak se megy a skin letöltés Beautiful Widgets-en?
Help -
tboldi
nagyúr
válasz
Sir Riccio #6897 üzenetére
ment vissza is!
-
szezso15
addikt
válasz
kelzsoca #6893 üzenetére
Tehát akkor,az általad módosított n39-ből sem tudsz,új touch-csal működőt csinálni ugye?
Mert akkor legalább lenne egy 2.3.3-as romom is lementeném őket biztonságos helyre...
Vagy ha van rá lehetőség,én is szívesen megcsinálom,ha segít valaki benne(persze privátban)...
Jó lenne,ha lenne egy ilyen 2.3-as rom új touch-ra is,biztos lenne 1-2 hálás user -
barnam_
nagyúr
válasz
kelzsoca #6893 üzenetére
Kicsit fáradt vagyok, az igaz, de azért félre nem beszélek
Ilyen nálam, nem piszkáltam az apn-ek listáját.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux haladóknak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest