Hirdetés
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a OnePlus 13T
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
bazsko #43097 üzenetére
Akkor vissza a gyári rom és vidd vissza garanciába.
thesoma13:
Mert a tied 729 fölött nem bírja, ezért reboot, aztán, mivel a setcpu-ban nem pipáltál (szerencsére) olyat, hogy boot-nál állítsa be a sebességet, így visszaáll 600-ra. Ha nem döglene le, akkoris visszaállna restart után 600-ra, ha nem állítod be, hogy bootnál állítsa be a sebességet.
-
tundrak
tag
az miért lehet hogy ahányszor 729-fölé huzatom a cpu-t kapok egy reboot-ot és visszaáll 600-ra?:\
gen2-es cm7-re épített rom -
tundrak
tag
kérdésem az lenne:
hol lehet boltban zte gumitokot kapni? -
bazsko
csendes tag
már azt megcsináltam... hülyének légyszi ne nézzetek
visszarakom a cm7-et és felrakom a nightlies hátha... :s -
dbius
veterán
válasz
tboldi #43090 üzenetére
Bocs, azt már nem néztem, hogy él-e még a link!
Szerk: Tehát proximity/távolságérzékelő szenzor kalibrálásához az alábbi csomag szükséges. Telepítése recoveryből lehetséges, kiválasztva a zip fájlt (tehát nem kell kitömöríteni telepítés előtt). Telepítés után, a telefon újraindításakor automatikusan újrakalibrálja az érzékelőt, magát a programot pedig nem kell keresni, mert nem található meg majd a telefonra telepített alkalmazások között.
Feltöltöttem ide: [link], sikerült data.hu-ra is: [link]
keresőszavak: proximity sensor calibration, kalibrálás, kalibráció, kalibrálni, távolságérzékelő, szenzor, érzékelő
Bazsko: ha korábban hibátlanul működött, akkor a problémádat nem a rom csere okozza. fújd ki a sim kártya helyét is a telefonban.
Esetleg próbáld meg úgy, hogy ténylegesen SIM nélkül indítod a telefont, majd miután felállt a rendszer, akkor kikapcsolod, majd utána berakod a SIM-et, majd ismét bekapcsolod.
-
bazsko
csendes tag
valaki? mivel tudnám megoldani?
-
tboldi
nagyúr
válasz
rmatyi #43086 üzenetére
Ezt főként magadnak kell eldöntened. A hungariandroid.com-on és a modaco-n találsz jó párat.
Próbálgass!(#43085) dbius: File not found.
Bár asszem megtaláltam. Nem vagyok biztos, hogy ez az-e, de van a zip-ben egy olyan fájl, aminek szerepel a nevében a "zte".
-
thetan
aktív tag
válasz
thetan #43082 üzenetére
Csak megtaláltam a tárcsázóval hogy kell -úgyhogy megoldva
köszönet a segítségért is, és köszi a linket. - de nincs a megadott helyen, úgy tűnik törölték. Ha van valakinek jó linkje azt megköszönném, mert jó ha megvan - mert nem mindig van gyári tárcsázó a kód beírásához
-
rmatyi
tag
Jelenleg melyik a legjobb 2.3-as ROM?
-
dbius
veterán
válasz
thetan #43082 üzenetére
Itt van egy recoveryből telepíthető csomag, ami kalibrálja a proximity szenzort. Telepítés után, ha újraindítod a telefont, akkor ne keresd sehol, nem fogod találni, viszont a háttérben kalibrálni fogja. Nekem is ez hozta helyre SD 3 remastered rom alatt. [link]
Egyébként ha telefonálás után nem kapcsol vissza a kijelző magától, akkor rázd meg a telefont.
#43084 bazsko: Jól van benne a SIM kártya? Próbáld meg kivenni és újra berakni, ill. töröld meg az érintkezős felületét.
Pontosan mit jelent amúgy, hogy nem ismeri fel?
-
bazsko
csendes tag
nagyon sürgős help kell!!!!
frissítettem a telót cm7-re és az nem ismerte fel a sim kártyát.... gondoltam visszarakom a gyári romot... visszaraktam és az sem látja!!! valaki!! mi a teendő!!! O.O clock recorveryben van valami erre? -
thetan
aktív tag
Sziasztok.
Feltettem Kelzsoca uj romját. szeretem, mert úgy konfigurálhatom ahogy akarom.
Csak ez a proximity kalibrálást nem tudom hogy kell. Kerestem a fórumon, de nem találom a pontos leírást. Ezt beütöttem, *983*0# és a szenzornál az van mellé írva hogy Fail (a többinél ok.) Tudnátok nekem ebben segíteni? -
tboldi
nagyúr
-
róland
veterán
T2.2 ROM-ból valaki főzne olyan változatot, ami kezeli az ext2 partíciót memóriakártyán?
-
Szoszo94
őstag
Heló
Olyan problémám lenne, hogy mikor bekapcsolom a mobilt, pár perc múlva újraindul a bootanimációtól, ezt egymás után többször eljátsza, alig lehet rendesen bekapcsolni a mobilt. Volt már wipe (davlik cache, factory reset) jópár rom csere, de ezt a hibát mindegyik romnál tapasztalom. Novemberi a penge, második szállítmányból rendeltem, egy héttel ezelőttig semmi probléma nem volt, kapott már pár exés frissítést, most 136-os system van 30valahány mega cacheval. A data és az ext partíciók teli vannak, de ez eddig nem okozott problémát (datan 40 meha szanadot mindig hagyok, hogy ne sírjon a hely miatt)
Nincs valakinek valami ötlete, hogy mitől csinálhatja ezt a telefon? Kezd meghalni esetleg? Gondolkozok gari visszaállításon (melyik exe is kell a tés előtt?) hátha a gyári rendszeren nem csinál ilyesmit, ha meg igen, viszem vissza. Előre köszönöm a válaszokat, tényleg nem értem, mi lelte szegényt -
kezdő
senior tag
Egy kis segítség azoknak akiknek nem megy WIFI-n az SPB TV.
(nem a mostani esethez kapcsolódik, de anno nekem is jól jött volna egy leírás, gondoltam beírom, had dobja majd ki a kereső)Nekem egy TP-LINK routerem van (WR542G)
Sokaknak biztos egyértelmű, de itt egy kis szájbarágós leírás kezdőknek, szigorúan TP-LINK routerhez.0. A router alján található IP címen érhető el a router kezelőfelülete. Alapértelmezetten 192.168.1.1 felhasználónév/jelszó: "admin"
1. A router admin felületén meg kell nézni a telefon MAC címét a DHCP menüpont alatt található "DHCP Clients List" almenüben.
2. Vágólapra másoljuk a telefon MAC címét.
3. Az "Address Reservation" menüpontban katt az "Add new..." gombra. Ide értelemszerűen másoljuk be a telefon MAC címét, az IP-hez pedig egy választott IP címet. Alapértelmezetten a 192.168.1.1xx jöhet szóba, amennyiben nem foglalt még egy cím se akkor a 192.168.1.101 a javasolt. A beírt IP címet tegyük vágólapra. Ezt követően "Save".
4. "System Tools" azon belül "Reboot" menüpont, majd "Reboot" gombra katt.
5. Újraindítást követően "Forwarding" menüpont, azon belül "DMZ" almenü. Katt az "Enable" jelölőbe, az IP címhez pedig írjuk be a telefonhoz rendelt címet, majd "Save".Ezek után működnie kell.
-
Kis Samurai
tag
Halihó!
Még mindig big daddy rom (full) +gapps probléma. Ha újraindítom a telefont(ergo nem fut semmi), akkor szépen hajlandó elaludni viszont amint használatba veszem utána elfelejt alvó állapotba térni. Elvileg a gmaps ébreszti fel folyamatosan. Ötlet a megoldásra? -
giigz
veterán
Sikerült felraknom a Sweet Dreams IV-et. Az lenne a kérdésem, hogy miért van a következő dolog. SD III-ban 600 MHz-en 1.450 pont körül voltam AnTuTu-ban. SD IV-ben pedig 600 MHz-en alig éri el az 1.300 pontot. 691 MHz-en pedig 1.512 pont ami már szép. De akkor is, ez vajon miért van?
-
pista59
őstag
SPB TV-t próbált már valaki?
Nálam hol van kép, hol nincs. -
HollyBoni
veterán
Ha automatikus fényerő be van pipálva,kb 5 perc kell mire felfogja,hogy most világosabb van és felvegye a fényerőt.Nektek is ilyen?
-
gps76
őstag
Tudom volt mar tema,de telorol nehezkes visszaolvasni sokat:a proximity-t hogyan kell kalibrálni?
Mert az SDIV-ben nekem nem csinál semmit,elsötétül a kép telefonálás közben és nem éled fel magától. -
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Gen2-t szeretnék faragni a telómból, csak a download_nochecksGen2.exe azt írja ki, hogy:"is a ATAPI device, wont detect it!" Kétszer is.
Folytassam, vagy ne folytassam?
-
bba
tag
továbba is hiba, nem értem mi van, rossz volt a lementés?
Exception: STATUS_ACCESS_VIOLATION at eip=004010A0
eax=006D0075 ebx=00000001 ecx=00000000 edx=00D0113A esi=0022CD4C edi=00000000
ebp=0022CCE8 esp=0022CCB0 program=D:\SD_backup\img\unyaffs.exe, pid 4652, thread main
cs=001B ds=0023 es=0023 fs=003B gs=0000 ss=0023
Stack trace:
Frame Function Args
0022CCE8 004010A0 (0022CD4D, 00000000, 611DD0C8, 00401323)
0022CD18 0040139F (00000002, 00CE8380, 00CE8268, 00000001)
0022CD78 61006DDA (00000000, 0022CDB0, 610066E0, 7FFD8000)
End of stack trace -
kungzi
veterán
kelzsoca
a blade big daddy romhoz volt gapps pack, amit le kellett tölteni hozzá. ezt fel lehet rakni gsf romhoz is?
-
bba
tag
válasz
kelzsoca #43043 üzenetére
kicsit bővebben, részletesebb leírást, hogy hogyan nem lehetne?
Mert, mint mondtam korábban, amiket találtam ilyen néven azok hibával elszállnak....
Bár most olyat találtam ,hogyan teljes path kell az unyaffs-nak "/" jellel, lehet nem elég simán a fájl nevét paraméterként megadni neki... -
kungzi
veterán
api29
gsf-hez feltudnád külön rakni a htc-s témát?
meglesem...
-
Cool Face
aktív tag
Tud valaki egy jó lopás vagy elhagyása elleni programot? Kerestem de semmi hasznosat nem találtam
-
espista
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a SDIV-es és eddig nagyon tetszik. Viszont a Bluetooth-al továbbra is gondom van. Szakadozik és nyúlik a zene a fülesben. Más telefonokkal is próbáltam, de ott minden OK. Valószínüleg a Blade BT chippje nem valami acélos. Másnak esetleg tapasztalata, ötlete? -
baxi320
tag
Sziasztok.
A következö problémával szembesültem SDIII remastred romot használok nagy megelégedéssel de ,letöltöttem a marketból a térképet és rendszeresen leáll mi lehet a probléma?A segítségeket elöre is köszönöm. -
giigz
veterán
Biztonsági mentést hogyan kell készíteni a rendszerről?
-
giigz
veterán
Mióta meg van a telóm, lassan 2 hónapja a Sweet Dreams III van rajta. Ezt fogom most lecserélni a Sweet Dreams IV-re, ami valószínűleg megint hónapokig lesz rajta. Nem csináltam még ilyen rom cserét, légyszi valaki segítsen! Előre is köszönöm.
-
_NCT
addikt
SD IV tapasztalat:
Akksi: eddig veri az összes ROM-ot amivel csak dolgom volt, valami eszméletlenül jól kezeli az erőforrásokat. 20%-osan telepítetem fel, 22 óra elteltével 13%-on az akksi, pedig telepítgettem rendesen minden alkalmazást,telefonáltam.
Sebesség: gyorsabb mint elődje
Úgy érzem -hacsak valami orbitális nagy fejlesztést nem lesz- szintén egy hosszú barátság kezdete. Szerintem nem is kellene ettől több
giigz: nem kötekedés, de ha nem csináltál ROM cserét, az SDIII hogy került rá?Gondolom a T,Voda,Telenor nem így adta
-
domerator
veterán
Csere volt
Este leszek igazán online, addig csak telorol tudok idenezni...
Köszönöm MINDENKINEK, aki drukkolt nekem !!!!!!!Fantasztikus (magyarul kurv@jó) csapat vagytok !!!
-
domerator
veterán
I AM BACK !!!
-
Glatius
őstag
válasz
!attis! #42998 üzenetére
Big Daddy Full, ha nagyon testre szabhatót akarsz, de ebben nincs benne a g-apps vagy a Sweet Dream IV. Ami eleve barátságosabban kezeli a wifit, de extra menü nincs.
-
axioma
veterán
válasz
kelzsoca #42879 üzenetére
Atyavilag, de porog ez a topik... nincs olyan, ahol a mod-root-stb. dolgokon kivuli egyebek vannak?
Amugy siman felment a telenoros 2.2 elsore, de mivel telenor telo garival, telenor oldalrol toltott neki valo soft, tolem tegla is lehetett volna, en kiharcoltam volna a garis cseret. Plane flottaosszekotovel a hatam megette. -
User64476
őstag
Hogyan tudom egy ROMban az XT9 billentyűzetet sima gyári 2.3 androidosra cserélni?
-
bba
tag
Tegnap este egy szimpla marketes apk frissítés közben egyszer csak újraindulta telefonom és onnantól kezdve nem bírt életre kelni, folyamatos boot loop lett a vége az android feliratnál. A páciens: OSF Gen1-es teelefon SS5 Rommal, 256MB ext partíció, vagy 200 telepített alkalmazás (legalábbis app monster szerint), 8GB SD kártya.
Próbáltam recovery-ből, hogy csak a cachet ill. a dalvik cahet törlöm és úgy bebootolni, majd a systemet újra rakni, de egyik esetben sem tudott bebootolni, így kénytelen voltam a data partíciót is formázni, amin rajta voltak az adataim: sms, contacts, játék állások stb.
De még ezelőtt azért CWM (4015) alatt adb-n kersztül csináltam mentést az mtd5 ill. mtd6-oos partíciókról (userdata, system) a "dd if=/dev/mtd/mtd5 of=/sdcard/system.img bs=4096" parancs segítségével.Kérdésem, hogy ez ugyanazt adja-e vissza mint más fórumon írt parancs ("cat /dev/mtd6 > /sdcard/mtd6.img") , és hogy hogyan tudom ezen img fájl tartalmát olvasni, illetve annak bizonyos részeit majd, az újrarakott ROM data partíciójára, pl. játék mentéseket visszamásolni?
Eddig próbáltam unyaffs két változatát is amit találtam a neten Modacon, de mindkettő hibával elszáll win7 alatt egyik "működés közben leáll", a másik a cmd log szerint vmi olvasási hibáról, vagy miről ír.
Virtualboxos ubuntut akartam volna használni, de ott meg egyelőre nem sikerül a mappa megosztást kialakítanom a gazdagép és a ubuntu között...
-
Surfym@n
senior tag
válasz
kelzsoca #43001 üzenetére
Big-Daddy-Lite van most fenn, s nem akar elő jönni se a zárképernyő, se a "biztonsági mintás" képrnyő.
Reboot után sem változik a helyzet, wipe-ot is próbáltam... semmi
(reboot után ráadásul még az ikonok felirata is visszaállt gyárira, hiába adtam más nevet nekik)
Rakjam újra a ROM-ot?
-
jaklac
csendes tag
Ez a Sweet Dreams IV tényleg nagyon jó,el is adom a DHD-met,mert számomra nem tud többet.
-
kiuso
csendes tag
Sziasztok,
Tapasztalt vki olyat, hogy az akku 100-kb50%ig nagyon lassan, 50-0%-ig pedig marha gyorsan merul/toltodik?
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GTA V
- Le Mans Ultimate
- Megújult a PROHARDVER!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest