Hirdetés
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
domerator
veterán
(#37186) Mr X:
"domerator:
Nagyon vad ez az avatar."... de gyönyörű!!! (láttad az Utolsó cserkész-t Willistől?)

(#37189) szezso15:
"Nos, úgy tűnik kész a ROM, 1-2 apró kinézeti hiba van még, de ez csak egy pillanat
Van benne pár meglepetés!
Most tesztelem, komolyabb játékokkal mit kezd...(pl.NOVA)"Hűűű... az nagyon jó lenne... mikor lesz kész (ide nyálcsorgatós smileyt tessék képzelni, jó nagyot és sokat
)...ja most látom, hogy ma este... na akkor ma este romlok megen' -
kelzsoca
félisten
válasz
szezso15
üzenetére
Azt még nem tudom, jaja Kázmér lenne, csak valakinek volt már ilyen avatar, ezért kellett kicsit eltérő verziós, így lett ez ami most van.
Egyébként ma érkezik a WayteQ ZTE Libra telefonom, így ezen készülék mostani és leendő tulajdonosai sem maradnak custom romok nélkül

(#37191) B-L-A-C-K
- ha már van egyéni arcképed, de váltanál, 2 év elteltével megteheted (az idő az aktuális arckép beállításának napjától ketyeg és ugyanúgy végig kell járni a lépéseket);
-
szezso15
addikt
válasz
marcusa
üzenetére
Hajrá!

kelzsoca: És mi lesz a következő?
Amúgy ez most nem tudom ki, esetleg a Kázmér és Hubából Kázmér gonoszan? 
domerator::

Nos, úgy tűnik kész a ROM, 1-2 apró kinézeti hiba van még, de ez csak egy pillanat

Van benne pár meglepetés!
Most tesztelem, komolyabb játékokkal mit kezd...(pl.NOVA)
(#37190) Mr X: Ha minden úgy megy ahogy szeretném (egyelőre úgy tűnik...), akkor ma este!

-
kmisi99
addikt
Tavasz vége óta nem nagyon jártam ide. Történt valami nagy újítás valami érdemleges?
Illetve én szinte csak cyanogent használok csak a wifi bődületesen lassan kapcsolódik. Valahogy nem lehet megoldani hogy még rom telepítés előtt belerakom pl a svéd blue rom wifi fájljait? Mert arra emlékszem hogy ott piszok gyors volt
-
domerator
veterán
Ehhh... hiszed, vagy nem: szándékosan írtam úgy, hogy lessz... egyébként hála az égnek, hogy van egy-két olyan tag, mint te, meg én, akinek szúrja a szemét a rengeteg helyesírási (nem elgépelési) hiba! Több embernél láttam azt pl., hogy a mondatban szabályosan tesz szóközöket, de két mondat közé nem.... megáll az eszem!

Mindenesetre köszi, hogy szóltál...
a jövőben arra fogok vigyázni, hogy a szándékos nyelvtani torzításaim sokkal egyértelműbbek legyenek. 
-
TRob1
veterán
válasz
szezso15
üzenetére
Nem kell neked ahhoz már egyetlen hsz se, csak még várnod kell kb. 441 napot.

(#37171) domerator: Inkább appok, widgetek (4 napig fenn volt a 152-es nálam, és semmi rendkívüli, eddigiektől eltérő melegedést nem tapasztaltam)
szerk: Ez egy régebbi kép

(#37173): Jaja, kb 441 nap alatt...

-
domerator
veterán
válasz
spuros
üzenetére
Már hosszú ideje a szakácsok (kelzsoca, szezso, stb.) nem véletlenül veszik napokra kezelésbe a nightly-ket.
Two Face 6 pl. szerintem hibátlan, ha sikerül a teljesen tiszta, hibamentes telepítés. Akkuideje az egyik legjobb!Amelyik romnál úgy melegszik a teló, hogy nemnetezel, nemjátszol, és más éhes cuccok sem mennek (normál használat), akkor az felejtős, vagy szét kell nézni az appok, widgetek körül.
(#37168) TRob1 A fogorvosod száma kell!!

-
domerator
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Bezzeg MxM19 még mindig beront ide néha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#37163) TRob1 Háttemeghogynézelki?

-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Jaja, én is így gondolom (nem szoktam "jelentgetni"
). Csak látom, hogy néha úgy is tűnnek el hsz-ek, hogy senki nem szólt sehová (persze lehet hogy privátban igen, ha van vmi mod ismerős.
)(#37164) szezso15: Ma kaptam, bibibi

(#37169) domerator: Ez, kérlek egy Önarckép.
(Sose állítottam hogy szép vagyok
) -
kelzsoca
félisten
válasz
atillaahun
üzenetére
Világos, nem is erről van szó, de be szoktak esni ide maguktól is modik, és a háttérben bizony vannak figyelmeztetések, apró vagy nagyobb kitiltások stb..

(#37164) szezso15
Mondom mi van

-
atillaahun
veterán
-
szezso15
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Hááát, szerintem igaza van attilaahun-nak!

Nézd meg, most syl5 benyomott valamit kevésbé kedves szöveget ide, és yetike akkor olvasta vissza az 1 hónapja történteket, és egy hónapra visszamenőleg büntetett...
Azóta nem jártak itt szerintem!
De, ha jön egy Modi, az jelentkezzen be ide, előre is kösz!

(#37163) TRob1 : WOW, micsoda avatar!

-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
Akkor nem jól tapasztalod a dolgokat.
Bizony néha-néha eltűnik 1-2 hsz, repül 1-1 figyelmeztetés, de még ban-ok is. 
(#37160) spuros: Szvsz nem, de ha már összehasonlítasz, akkor ugyanazzal a nightlyval kellene, ami a módosított alapja is, nem?
A Stable-k rosszabbak mint az újabb n-ek. -
-
spuros
őstag
Szevasztok!
Létezhet az, h az érintetlen Cyanogen modok jobban zabálják a telefon aksiját? Mert leszedtem a 152-es romot, feltettem, személyre szabtam, beállítottam és végig meleg volt a teló és persze hamarabb le is merült.. 2 napig ezt művelte..
Visszatettem a Face to face-t és akkor jó lett..Egyébként milyenek a "stable" verziók? Mert látom, h május elején jött ki az utolsó olyan..
-
bprubin
tag
Van új Rigó navigáció droidra,akinek kell szóljon és küldöm neki a linket.
-
szezso15
addikt
-
warezxts
senior tag
Egy kis erdekesseg...
Blade 1 CM156
Blade 2 GSF b13Blade1: 1287 pont, alap kartyaval szinte mindenben gyorsabb volt, ami meglepett a Blade 2ben class10-es kartya ellenere az irasi sebesseg 4.4BM volt meg a class10-esnel 2.8
Blade2:1510 pont, a nagy elteres azok ellenere hogy 1-2 ponttal lassabb lett a Blade1-hez kepest mindenben, a 2Dgraphics meg a 3D graphicsnak koszonheto!
Blade1: 2D-109 3D-431
Blade2: 2S-290 3D-472Valaki elmondhatna nekem, Class10 ellenere miert lett csak 2.8MB/sec az irasi sebesseg?
Van valami amit nem kapcsoltam volna be hogy Clas10-es kartyam van?
Illetve megis mi ez a nagy 2D-3D elhuzas a CM-hez kepest? Nemtudom HW acc bevan-e kapcsolva, gyanitom ez okozza a kulonbseget -
Surfym@n
senior tag
válasz
szezso15
üzenetére
Telenor + 3G-mobilnet + TF6 ROM felállásnál tegnap pont azon morgolódtam, hogy facebook chaten akartam tel.számot átküldeni, csak közben csörgött a telefonom. Így hívás után újra kereshettem ki a számot e-mailemből.
Érdekességképp megjegyezném, hogy eközben háttérben frissítettem 2-3 app-ot Marketről. Ja s közben teszteltem a flirt-vonatok sebességét az új vasútszakaszon (martonvásár környéke), ezért még az Ulysse Speedometer is dolgoztatta a GPS-t.
Haverom mellettem netezett laptopon ezért wifin osztottam neki a netet szintén.
Már csak a bluetooth-t kellett volna használnom, hogy teljes legyen a kép.Ja, azt mondanom se kell, hogy 2,5 óra alatt 100%-ról 19%-ra merítettem a telefont

_ _
Amúgy ha már TF6-nál tartunk, akkor megjegyezném, hogy bárminemű GPS-t használó progi futtatása előtt ki-be kell kapcsolnom a gps-t, különben nem indul el

A wifi meg képernyő bekapcs után nem áll vissza, tethering szintén.
Legalább 3G-vel nincs bajom (nekem legalábbis).
-
szezso15
addikt
-
szezso15
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Sajnos nem

Ha Internetezek 3G-n senki nem tud felhívni, annyit csinál a hívó telefon, hogy pittyen egyet, és megint abban a menüpontban van, ahonnan indították a hívást...
Egyszerűbben: Egy pittyenés után visszadobja...És ez sajnos ROMfüggetlen nálam, mindegyikkel csinálja...
Ezért tértem át 2G-re...

apeelme: Trémobil, de akkor iPhone-on miért nem volt ilyen?

-
apeelme
addikt
válasz
szezso15
üzenetére
Ez szerintem is szolgaltatoi problema.Hasonlo lehet az altalam is preferalt "hallom magam a hangszoroban,de ha csak 2G-re váltok akkor nem" problemahoz. Ami vegul teljesen megszunt,pedig a telon minden maradt a regiben.(voda)
Veletlenul nem egy szolgaltatonal vagytok? Asszem telenor fejleszt most...
jah,term. nalam is johet hivas ha netezek,sose volt ezzel gond.
-
domerator
veterán
válasz
sesshou
üzenetére
Most kipróbáltam...
Operaminivel 3G-n indítottam oldalletöltést és miközben világított a két kis nyíl (vagyis elméletileg éppen adatforgalom zajlott) simán fogadta a hívást (kicsöngött).
Újabb nagy pirospont az Akash BBL romnak

(#37135) B-L-A-C-K:
Akkor is jó... én azért paráztam itt a fórumon végig másfél hónapot, hogy olyan romot találjak, ami 1 azaz egy napot (reggeltől estig) BIZTOSAN kibír... ehhez az kell, hogy átlagos használat esetén többet is bírjon, mint 1 nap... a tied pedig ezt teljesíti, úgyhogy bódottá...

-
-
gtamate2
veterán
Tudnátok ajánlani egy gen 1-re telepíthető 2.3-at, mert mindegyik csak a gen2-t támogatja ahogy elnézem.
-
domerator
veterán
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
A TF6 akku szempontból rettentő jól sikerült... nekem is TF6 volt a Vadállaton és ha nem jött volna képbe az Akash Froyo BBL, akkor talán ma is az futna... már úgy álltam hozzá, hogy véglegesen kezdtem belakni a telót, meg az SD kártyát.

Ha neked ilyen a telefon normális használata, akkor ez normális fogyasztás, örülj neki
(#37122) sesshou:
Hát ez nagyon gáz...
ezt megnézem most a Froyo-n is... bazz... ilyet a WinMo sem csinált, sőt ott volt olyan rom, amivel vígan telefonáltam, miközben 3G-n ment az adat. 
-
sesshou
senior tag
válasz
atillaahun
üzenetére
A hívófélnek azt jelzi hogy a hívott szám nem kapcsolató én pedig csak kapok egy sms-t arról hogy próbáltak hívni de persze csak miután a 3g-nek vége.:S:S és ez azért nagyon nagyon ciki mivel így nem tudok netezni anélkül a félelem nélkül hogy nem tudnak majd hívni.
-
jano_77
nagyúr
Jó reggelt!
Tud vki segíteni abban, hogy a DSP Manager miért ad időnként hibaüzit a TwoFace VI rommal?
-
sesshou
senior tag
Arra kellet rájönnöm hogy 3g-s letöltés mellet nem tudnak hívni:S van erre valamilyen megoldás? jelenleg a sweet dreams 3 remastered van fent.
-
B-L-A-C-K
titán
Hali, rég jártam már erre.
A telefon aksijáról szeretnék beszámolni ha valakit érdekel.
Nem sokat volt használva az elmúlt 1 hétben. Kb 10-15 db kisebb hívás, 3-4 db sms, 15 perc wifi, 20 perc játék, állandó max fényerő, 6 fénykép, 1 kisebb videó, és 5 nap 5 órája megy. Aksi 14%-on van. De érdekes mert reggel 30%-on volt csináltam egy újra indítást és 16-ra lement, ezt nem nagyon értettem miért...(és azt se miért kellet újraindítanom...
) Mondjuk lényegtelen, megvagyok így is elégedve ezzel az aksi idővel! -
Mr X
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Akkor van remény kifogni jó dolgokat is. Annyit mindenképp megér, hogy naponta egyszer ránézzek.

Köszönöm az infót.

-
Mr X
veterán
Szokta valaki követni az Amazon AppStore-on a free android appokat? Szokott lenni értelmes dolog is, vagy csak vackok?
Tegnap regisztráltam, de tegnap is meg ma is valami puzzle game volt a free.
szezso:
Nyugi, nem volt sértődés, poénból írtam.

-
Mr X
veterán
válasz
domerator
üzenetére
Engem például nem nagyon zavar a játékok sebessége, úgyis maximum logikai meg tower defense játékokkal játszom. Az akksi fontosabb.
Viszont ma például lehidaltam, 2.3.5. alatt a Cut the Rope beszaggatott.

szezso:
Az azért nem, de fura volt, tekintetbe véve, hogy nincs benne semmi 3D. És ne tudd meg, milyen nehéz időben elvágni a kötelet, ha akadozik a játék.

-
domerator
veterán
Hadd osszak meg két infót... (direkt nem szerkesztettem az előzőt, szándékosan külön bejegyzés)
A modaco-n még tegnap olvastam azt hiszem, hogy a GSF b19 használók közül többen panaszkodtak a gyengébb akkuidőre de valakinek közülük sikerült javítani rajta, méghozzá úgy, hogy kitörölte a ZTE Emode Helper appot (ha jól hiszem, az system app). Ugyebár nekem nem GSF van fenn, de hátha valakinek hasznos lesz esetleg.
A másik pedig az, hogy aki mindenféle gyors játékot (autóverseny pl.) játszana, az ne tegye fel az Akash romot... ma kipróbáltam a Raging Thunder 2 Lite-ot és hát kissé darabos, valamint a hang is akadozik... nekem nem nagy hiányérzet, de szólok, hogy az eredeti rom nem igazán gamer... talán szezso bütyköl rajta, de szerintem ezt inkább "munkára", stabilitásra, akkura kellene kihegyezni.
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Látom, időd mint a tenger

)

...