Hirdetés
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dilajoska1
üzenetére
Na mostan... nem arról volt szó, hogy nem OC kernel lesz? Ha meg OC kernel lesz, akkor... az minek? Van nekünk olyan, forrásból fordítható, stabil, gyors, csodálatosan jó...

-
szezso15
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Ügyes vagy...

Tegnap én is szétbontottam, ügyes vagyok?

szerk.: Nyugi, vicc volt!

-
dilajoska1
őstag
boot.img-t szétbontottam
-
umek7
őstag
válasz
kicsike21
üzenetére
Nem tudtam hogy ilyen kis érzékeny lelked van. Te durcáztál be az "erőltesd" szó hallatán, és szemmel láthatóan nem én haragudtam meg a kérdésedért. Továbbra is azt javaslom hogy ne itt erőltesd az efféle kérdéseket, mivel az adott topikban biztosan nagyobb sikerrel fogsz járni.
-
kicsike21
csendes tag
Zsolt_72 igen normáális hangnem lehet. csak az eröltetés szot nem erre használljuk mert sztem nem 50 szer irtam be ezt ide hanem elsöre. szoval.....
-
kicsike21
csendes tag
Kedves ktmt! megcsinálltam amit mondtál de ugysem müködik! SAJNOOS!!!!

-
kicsike21
csendes tag
jo rendebn csak azt hittem hogy valaki használlja közületek és ez csak egy kérdés volt nem eröltetem. csak gondoltam megkérdezem. elnézést kérek töled hogy ha ez nagy baj volt neked.
-
kicsike21
csendes tag
sziasztok. használ valaki Über music-ot zenelejátszáshoz?
ha igen akkor segitseéget szeretnék kérni abban hogy hogy lehet beállitani hogy ami album azt ugy is játsza le hogy csak azok a sámok vannak és ne keverje a többi számmal. illetve ha nem jo boritot tölt le akkor azt hogy tudom manuálisan cserélni? -
dudy
csendes tag
okkaj, köszi az 5leteket, igyexem, meg próbálok cserélni sd kártyát.
A kártyát pc-n formázom? ott 2 partíciót hozok létre? vagy bedugom a telóba, és recoveryből formázzam?
beraktam a reamstered/data/app-ba 3 apk file-t, most csak zöld droid van, oszt' fagyás...... mind1, jön a javasolt rom, meglátjuk
köszi még1X, írok, h mi van
-
kelzsoca
félisten
válasz
joestone
üzenetére
Ha mindenáron szerkeszteni szeretne szétszedi a boot.img-t . Ott megtalálja a lefordított kernelt, abban hexát editálva és újra összerakva a boot.img -t bootloader módból fastboot boot boot.img paranccsal lehet tesztelni az eredményt.
Még felhasználói szintű tudással sem rendelkező usereknek adsz tanácsot, csak gondoltam leírom, hogy ezekből a dolgokból a userek 99%-a semmit nem ért, felesleges is őket ilyennel megkeverni.
Persze, mindenki azt ír le amit akar, csak elmondtam a véleményem.
(#36472) dudy
Lehetséges hogy az SD kártya sérült vagy hibás, a legtöbb ilyen esetben ez volt a probléma, szerintem először nézd meg egy másik SD-vel, ha azzal is probléma van, akkor lehet tovább kutatni a problémát.
-
joestone
addikt
válasz
Keeperv85
üzenetére
Szó nincs róla ,hogy rábeszélném , amit leírtam csak elméleti lehetőség , illetve mint írtam a hexás oc csak motorola procin működött nekünk pedig qualcom van. A zImage maga a kernel . Ha azt elrontja max nem bootol a teló , recovery , fastboot megmarad.
A fw fájlok szerkesztését én sem javasolnám , mert abból tégla lesz .Az egyetlen működő megoldás , hogy meg kell várni a kernel forrásának kiadását és utánna lehet oc kerneleket gyártani.
Ha mindenáron szerkeszteni szeretne szétszedi a boot.img-t . Ott megtalálja a lefordított kernelt, abban hexát editálva és újra összerakva a boot.img -t bootloader módból fastboot boot boot.img paranccsal lehet tesztelni az eredményt. Ezt persze célszerű levett hátlappal végezni , hogy a nem működő kernel okozta fagyásból az akkut kivéve lehet csak kihozni a telót.
Hangsúlyozom egyetértek veled , hogy nem ez a járható út az oc -hez . -
dudy
csendes tag
a recoveryből a mounts and storage menuben leformáztam mindent, de még így is újraindul,. ha telepítek rá vmit
plíííz help, vagy hilfe! -
joestone
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Persze benne van egy fájlban az a neve zImage. Csak egyszerűbb egy kernelt fordítani , mint hexában bűvölni a biteket.
Elméleti szinten az oc-hez szükséges beállíatásokat felül lehetne írni ,menet közben annak a memóriaterületnek a felülírásával ahová az acpuclock betöltődik.
Azt hiszem egyébként a motorola cpu esetén olvastam hasonló hexás oc -t . -
Keeperv85
nagyúr
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nehéz volt látom elsőre, akkor most lassabban...
Ezek a fájlok: NEM a látható partíciókon vannak. Adb-vel vagy fastboot segítségével NEM férsz ezekhez hozzá! SEMMI köze a kernelhez! FW fájlok, amik a flash rejtett memória területére íródnak be TPT vagy egyéb flash közeli folyamat alatt.. Ezekhez NEM férsz hozzá. Csak írhatóak, kiolvasni (szinte) lehetetlen őket, de megvannak külön, csak éppen... jó szórakozást a téglához, ami a telódból lesz, ha hozzájuk nyúlsz

-
közben jött még egy dolog, amiben bizonytalan vagyok: clockworkmod backupot ugye gond nélkül vissza lehet tenni más imei számú készülékre? természetesen miután ugyanolyan generációjú és partíciós táblájú lesz.
-
kungzi
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
ez van bele írva:
export PATH=/data/local/bin:$PATH
sh-32$ export PATH=/data/local/bin:$PATH
sh-3.2$ennyi van beleírva
ezek szerint nincs root jog a telón? pedig szezso15 lg edition romja van fent
hogyan tudnám a root jogot megadni a superuser app-nak és a root explorer és a setcpu-nak?
-
ux1
addikt
válasz
dilajoska1
üzenetére
Itt ahogy olvasgattam, nem az idő lenne a probléma.

---
Pont ezaz, itt nem a kernelről van a szó..... -
ux1
addikt
Olvasom itt a nagy baromságot. Hexában hogy írod meg a rutint. Hogy relokálod a kernelt?
-
RtgLaci
tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
-
kicsike21
csendes tag
igen az van bennt amit kaptam a telohoz
-
Fireman67
aktív tag
Ez a trükkös téma nem menne a Pengén?

-
kicsike21
csendes tag
Sziasztok Tudtok segiteni nekem? VAnilla Suprise I -et használok, és már párszor elöfordult hogy Usb-n ha felettem valamit a telora vártam ugye hogy visszapakoljon mindent az sd kártyárol amit kell, De utána a zene lejátszó nem ismeri fel a zenéimet és a csengöhangot sem tudom átállitani csak az alap van meg.. és ezt csinállja 2 napig és utána meg szokott javulni. Az ujra inditás nem segit rajta. köszönöm elöre is
-
dilajoska1
őstag
na jó étvágyat mindenkinek!

-
Mr X
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
Tudom, grammar nazi meg minden, de MUSZÁJ! Nem muszály!
-
ktmt
aktív tag
válasz
dilajoska1
üzenetére
Hasonló problémám van. Valaki cserélt már vodánál recsegő hangszóró miatt? Mennyi időbe telik a csere. Bevinném, de nem akarok hetetekig telefon nélkül maradni.
-
netseft
aktív tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A fólia inkább karcolás ellen véd, ez tény. De mondjuk ha valaki leejti úgy, hogy a kijelző nem reped be, még mindig megkarcolódhat, erre is jó a fólia.
Olyan tok tudtommal nem létezik, ami elölről és véd használat közben, érdekes lenne úgy használni az érintőkijelzőt.
Most abba ne menjünk bele amit sokan, köztük te is leírtatok, miszerint nem kell tok és fólia. Ez abszolút egyéni megítélés kérdése: van aki tud rá vigyázni és van aki kevésbé (akár foglalkozásból eredően), de tuti van olyan is akinek a biztonságérzet miatt kell csak, annyit pedig megér szerintem. -
dilajoska1
őstag
-
válasz
dilajoska1
üzenetére
t-mobile. szoftvert mennyire nézik rajta? ha gyorsan megy, akkor egy gyors adatmentés, és viszem is cseréltetni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
netseft
üzenetére
A fólia aztán nagyon sokat ér, ha meg telefonálsz vele, nehéz lesz tokban tartani

Éppen a touch panelt kellene valami módon védeni, mert 1 esés=95% hogy reped vagy törik, aztán hogy volt rajta ilyen-olyan védőtok, ami egyébként többnyire a hátlapot védi, nem sokat ér.
(#36427) dilajoska1
A nagy lelkesedés nem tartott sokáig.
-
kedves emberek, tudja valaki az aktuális helyzetet garanciális javítás/csere ügyében?
pár hete elkezdett a hangszóró (a beszélgetéskor használt, nem a kihangosító) nagyobb hangerőnél torzulni, zörögni, ami a beszédérthetőséget főleg zajos környezetben eléggé rontja. ez ok javításra/cserére, vagy beadom, és két hét múlva közlik, hogy ez így jó?
köszi

-
dudy
csendes tag
sziasztok
van egy zsír új zte bladem, gen2-es, T-s. az a bajom, hogy a rom felrakása után, ha a marketből letöltök vmit, és installálja a telefonra, csinál egy resetet.... 3 rommal próbálkoztam: Blade_Sweet_Dreams_III_Remastered, Blade_Sweet_Dreams_III, és Two-Face_IV_Orange_Edition...... a gyári alappal jó volt minden, csak az szutyok lassúúú... tudtok vmi használható 5letet az újratelepítésen és vájpon kívül?
köszi!

-
apeelme
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dilajoska1
üzenetére
Nagyon érdekelne engem az a script, ami reco alól tud írni a FW területre. Kifejezetten meglennék lepve, mert recovery és bootloader módban is írás-olvasás védett a háttértár, ahol a FW fájlok vannak... Többek között ezért nem egyszerű IMEI-t vagy unLock infót cserélni...
Szerk:
Véletlen sem az init.d buherálásról van szó ugye? LOL....
-
szezso15
addikt
válasz
Segnior_Barthez
üzenetére
Háttértár funkcióhoz nem kell driver, ellenben fastboothoz igen!
Első hsz-ben találsz megfelelő drivert!

-
kelzsoca
félisten
válasz
dilajoska1
üzenetére
LOL, inkább felejtsd el az egészet, még amit linkeltél is, a hexa editor pedig nem egy kifestőkönyv

-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dilajoska1
üzenetére
..és elmondanád melyik fájlt alakítottad át? Komolyan kíváncsi lettem ugyanis, hogy hogyan töltöd fel a telóra...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
dilajoska1
üzenetére
"és ha valami gáz van akkor reciveryből könnyedén visszatudod állítani az eredeti fájlt"
Ha valami gáz van a FW fájlok körül, akkor többé nem kapcsolod be a telót. Csak úgy a miheztartás végett. A recovery onnantól kezdve csak egy szép álom...
-
-
dilajoska1
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
hát én nem is pont arra a fájlra gondoltam mert tudom hogy nincs benne de valamelyik fájlba biztos hogy benne van, csak úgylátszik még ezt nem derítették ki.csak ezzel az a baj hogy forráskód nélkül semmire se mennek mert én még mindig a kiszivárgott moddolt romot használom és gondolom még sokan mások.kelzsoca szerint nem is lesz forráskód.ha meg csak egy fájlt módosítassz és ha valami gáz van akkor reciveryből könnyedén visszatudod állítani az eredeti fájlt és szerintem ez a hexás dolog se annyira bonyolult.
-
kungzi
veterán
a superuser progihoz hogyan tudom hozzáadni a root explorert és a cpu-t húzó progit?
mert egyiket se nyitja meg, mert nincs jogom hozzá

-
redzsi
senior tag
Sziasztok!
No beléptem én is a Blade klubba. (telenor)
Használatit, ill. topik első oldalát olvastam. Nem állítom hogy mindent felfogtam.
Mivel érdemes kezdeni mielőtt háttérképet, játékot, egyebeket rakosgatnék a gépre?
Aktív témák
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Persze a védelem fontosabb, de én pl. utálom az ilyen bumfordi "gumitokokat"
)

su és már megy is a root jog terminálban.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És egy matt fólia is van rajta, abszolút nem zavaró.