Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
törölt tag
mp3 lemezborító megjelenítési kérdésem lenne.
2.2.2-es vodás android van a készüléken és az a gondom, ha több zenét másolok az SD kártyára, akkor mindegyik számnál ugyanazt, az abc sorrendben első szám borítóját mutatja.
már kitöröltem az Android/data/com.android.providers.media könyvtárból az összes thumbs fájlt, de nem segített.
van valakinek ötlete? -
szezso15
addikt
válasz
Pumika1975
üzenetére
Jóvanna' , tényleg nem lódarázs, baromságot írtam....

Tudom, egy vadállat, egy csípéstől is R.I.P lehet

(#39894) atillaahun: Bogár, élőlény

Mittomén mi ez!
Nagy
Szép 
-
-
szezso15
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Lehet, hogy csak interpolált, bár nem hiszem

A lódarázs (alias bogár) leszállt a virágra, azért nem mozgatta a szárnyát!

-
M0RGI
őstag
Letöltöttem a trialt és eddig tetszik!!
Szavakat ugyanolyan jól ajánlja fel, mint ahogy az eddig is volt.
Annyi jó lenne bele, hogy ki lehetne tenni a gyakoribb ékezetes karaktereket a többi betű mellé.
Mindenesetre köszönöm az ajánlást!(#39874) atillaahun:
Nem tudom, gondolom az eredeti szótárt használja bármelyik sms alkalmazás alapból.
Ahogy nézem ezzel operál a Smart keyboard is, az Anysoft viszont nem.
De nem értek hozzá, ez csak a tapasztalat. -
atillaahun
veterán
válasz
szezso15
üzenetére
Ezek szerint akkor hardveresen tényleg csak 1MP-t tud a teló, csak szofveresen rontják fel a minőségét 3MP-re.
Egyébként arra gondoltam, hogy az a bogár valszeg elég gyorsan mozgassa a szárnyát, hogy le ne zuhanjon a nagy dagadt testével, mégis olyan mintha meg lenne fagyva.

-
Mr X
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
Innen letöltheted az icons file-t. Total commanderrel belelépsz és ott vannak benne az ikonképek.
-
spence225
aktív tag
Estét az uraknak !
Egy észrevétel : Pár napja érdeklődtem itt hogy Sugar Daddy romban hogyan tudnám megoldani a beragadó gps ikon problémáját, amre kaptam is segítséget (felraktam a gps fixet)
Ám előtte észrevettem egy részmegoldást: Sygic esetén ha előbb kapcsoltam ki a gps-t és utánna léptem ki a progiból akkor eltűnt a gps ikon rendesen. -
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok Gen2-es készülékre most melyik a legjobb rom???
-
TRob1
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
Sztem erre emlékeztem (úgy látszik rosszul), mert nem találok hirtelen mást
: [link]De úgy látszik, sikerül kapnod ikonokat.

-
Mr X
veterán
Na megvan. A témák .mtz kiterjesztésűek, ugyanúgy nyithatóak Total Commanderrel, mint az .apk-k. A témákon belül van egy kiterjesztés nélküli icons file, azt kimásolva szintén nyitható, abban vannak az ikonok képei .png kiterjesztésben.
dilajoska1:
Beviszem asszonyt melózni, aztán kivadászom a témát a telóról és átküldöm az icons file-t.
-
MxM19
aktív tag
Köszönöm azoknak akik segítettek!Surfym@n segítségével sikerült.Build.propban nem volt................
Akik meg kritizálni meg gúnyolódni tudnak: O:::::::::::::::::> -
atillaahun
veterán
Pontosan melyik gyárira gondolsz? Mert az okos szóajánlás nekem is jól jönne, szeretem az AnySoftKeyboard-ot, mert van benne magyar nyelv, alaposan konfigurálható, meg dupla nyomásra ékezetes betűt ír, de kizárólag szín tiszta baromságokat ajánl fel a szótára, ki is kapcsoltam.
-
Mr X
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
Ha valaki kibányássza az ikonokat, annak átküldöm szívesen a launchert, azzal elvileg már lehet mit kezdeni. Gondolom én.
Bár talán nem is az tartalmazza. Ha valaki megmondja, hol keressem, kikotrom.
-
TRob1
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
Perpill nem, épp keresgélem (csak emlékszem ilyesmire régebbről), de azóta kissé mintha megszaporodtak volna rá a témák.

-
TRob1
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
Go Launcherre van vmi hasonló...
-
Mr X
veterán
válasz
dilajoska1
üzenetére
Azzal sajnos nem tudok szolgálni.

-
Mr X
veterán
Én pont olyat kerestem, ami hosszú nyomásra hozza fel az alternatív billentyűket. Mondanom sem kell, a hosszú nyomás időzítése beállítható.
Én a helyedben tennék vele egy próbát. Bár nem szoktam ilyet ajánlani, de szedd le valahonnan, próbáld ki, és ha tetszik, vedd meg.
Vagy megveszed marketről, 15 percig "visszaválthatod", ha nem válik be. Veszteni nem vesztesz.
-
M0RGI
őstag
Hát akkor azért majd megpróbálom. Nekem a gyári szótár nagyon kielégítő, rengeteg szót (toldalékos formában) is ismer, és nagyon könnyű a szóajánlások segítségével sms-t írni. Nem ajánl fel hülyeségeket. AnySoft Keyboard kriminális volt ilyen téren!
Egyedüli probléma az ékezetes karakterek lassabb bevitele, bár tudom, nem muszáj ékezettel írni. -
dlaj
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
Köszi, megkérdezem!
-
Surfym@n
senior tag
-
Mr X
veterán
Amúgy, átszerkeszted a romod build.prop-ját. Az összes sort, ami úgy kezdődik, hogy "media.stagefright.enable", átírod fase-ról true-ra, és be is kapcsoltad.
Amúgy tudtommal ez a médiatartalomhoz van, legalábbis erre utal a local file playback és a http streaming szöveg.
Hozzáteszem, csak a gugliba kellett volna beírnod a "stagefright android" keresést és te is megtaláltad volna. Ehelyett itt ismételgetted a kérdést. Kis erőfeszítést tehettél volna, ha már ennyire kellett a válasz.

-
M0RGI
őstag
Go Keyboard-ot használ valaki?
Most telepítettem fel, de üzenetírásnál a keyboard nem indul el, hanem
"váratlanul leáll".
ROM: Cyan Suprise II. -
Ronam
addikt
@kelzsoca: Múltkor írtad, hogy lesz egy Wayteq Libra 2.2.2 ROM. Alakulgat már?

(#39849) Mr X : azt ő se tudja, csak megkérdezi naponta 30x

-
dlaj
őstag
OK, már vágom, kösz mindenkinek a hozászolást!

-
MxM19
aktív tag
s3 re romnál akarom beállítani a
stagefrightot. úgy hogy ne kapcsoljon ki.
AKI tud segíteni írjon. -
mpire
tag
-
_NCT
addikt
SD3 alatt másnak is FC-zik a Gmaps navigációja? Ha útvonalat szeretnék tervezni precached-map-el vagy csak simán Wi-Fi-n keresztül akkor FC és kilép.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Tudtok olyan launcher-ről aminek a használatával lehetne mellőzni a fizikai "vissza" és "home" gombokat. Tehát az homescrenre ki lehet pakolni és onnan visszalépni, és a kezdő képernyőre ugrani.
Kösz a válaszokat! -
desigo
senior tag
Üdv!
Hol lehet ki/be kapcsolni azt,hogy híváskor ha létre jön a kapcsolat akkor rezegjen egyet?
-
XFreedy
tag
Hello!
A telefonomon cyanogenmod nightly 169van fennt, előtte azthiszem a 160volt fennt.
Mostanában kezdte el azt csinálni, hogy elveszíti a térerőt, ugyanakkor, ha rákeresek a hálózatokra látja mindegyiket. Egy-két percen belül meg visszajön és max térerő van.
Érdekesség még, hogy volt, hogy így tudtak hívni engem, pedig elvielg nem csatlakozott a hálózathoz. Ilyenkor én nem tudok hívást kezdeményezni. Ezért frissítettem ma 169-re, de továbbra is csinálja. Nincs valami ötletetek, hogy mi lehet a hiba megoldása? Esetleg ti is találkoztatok-e ilyennel?Majd csinálok screenshotot,ha legközelebb csinálja.
Segítséget előre is köszönöm. -
bigdadylaci
tag
Ezen a Lorcsin fexek

-
kungzi
veterán
válasz
atillaahun
üzenetére
szezso15 lg edition romja van fent, csak még nem írtam át
Keeperv85
azt a témát elküldenéd nekem pm-ben, amit tegnap linkelt itt vki?
-
-
MxM19
aktív tag
Hi.SweetDreams3 re romnál akarom beállítani a stagefrightot.Mert ujraindulAsnal kikapcsol..Help
-
hetfield1
tag
Sziasztok!
Telenor-os Gen2-re fingerprint mennyire ok ? érdemes próbálkozni ?
-
lorcsi
veterán
a telefonön hiába állítom be ayadatbongesyest a mobilnet-betegség tud kapcsolódni, mi afelé lehet?
nagyon fontos lenne
baromi nehezen találtam wifit -
domerator
veterán
-
apeelme
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
(#39802) Aggregátor: A B-s elméleti maximuma 11Mbit... és nem 20 vagy 25...

-
FeRkE
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
nekem GSF-el volt eddig leggyorsabb a Wifi, 12/9 körül mértem vele.
most CM alapú van fenn (Cyan Surprise 2) ez alatt 10,6/5,2 jelenleg speedtesttel. -
válasz
atillaahun
üzenetére
Ez ADSL
0.90 Mbit elvileg a max. feltöltés. -
válasz
atillaahun
üzenetére
CM7 N161: 11.42/0.86 Mbit
A B-s elméleti maximuma 11Mbit, a G-s 54. Mindkettőt támogatja, a router-től függ, hogy melyik szabványt használja.
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ez az élőlény 

Nagy

)...

: