Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
Volna egy olyan kérdésem, hogy a jelenleg elérhető legfrissebb romok közül melyik a legstabilabb és legmegbízhatóbb?!?
Jelenleg a Kelzsoca által főzött TF6-ot használom, de vannak anomáliák és működési problémák időnként. -
bugimen
csendes tag
3G
-
angyall
tag
válasz
bugimen #38690 üzenetére
Most 3 G-re nem tudsz csatlakozni, vagy Wifi-re?
Ha csináltál biztonsági mentést, akkor állítsd vissza, ha úgy sem megy fel netre, akkor gariztasd (gyári ROM legyen rajta).(#38690) bugimen Szerintem nézd át a beállításokat, mert lehet, hogy valamit kilőttél, és ezért nem csatlakozik...
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #38675 üzenetére
kelzsoca gyártja a cukorkákat
A szesz meg a cukortól függ....
-
domerator
veterán
-
JJ hunter
aktív tag
sziasztok!
tudnátok ajánlani tokot a telóhoz? ki milyen tokot használ?
a válaszokat előre is köszönöm!
-
bugimen
csendes tag
Feltettem egy másik romot és úgy sem tudok kapcsolódni a netre pls valaki help!!!
-
ktommy91
addikt
Tudnátok ajánlani egy stabil 2.3-as ROM-ot ami:
-nem túl bugos
-nem dobálja a wifit
-gyorsabb mint a gyári 2.2(bár gondolom az összes ilyen)
-nem szívja le az akku-t sokkal hamarabb mint a gyári?Kösz szépen előre is.
-
-
ux1
addikt
válasz
Pumika1975 #38664 üzenetére
Már érik a gyümölcs...
Nő a szeszfok
-
Simba86
senior tag
kelzsoca! múltkor olvastam, h meg szoktad változtatni a clockopia betűtípusát. milyet szoktál használni erre? (mmint betűtípust, nem programot
)
-
Dover
tag
Helló modaco-n nem találom a gsf-okat egy linket kaphatnék?
-
istnag
addikt
válasz
jano_77 #38665 üzenetére
Én igazából a gyárit használom, úgy van beállítva,hogy 3 karakter után ajánlja fel a szót,de NE javítsa automatán. Alul megjelennek a lehetőségek ékezettel és rányomok ami nekem kell 95%-ban ismeri amúgy és nekem megfelel. Amit meg nem ismer annál meg kibírom azt a pár ékezetet hosszan nyomással beírni
-
jano_77
nagyúr
-
istnag
addikt
válasz
jano_77 #38658 üzenetére
most már Te sem tudod mi a bajod:
Minden nap újra kell indítanom, mert hiába állítom be a Billentyűzeteknél a pipát mellé, az a telefon kikapcsolásakor, eltűnik, elfelejti a telefon
Ez számomra azt jelenti,hogy visszaáll a telefon a gyári billentyűzetre....(vagy nem tudom)
és amikor visszaváltasz,akkor figyelmeztet,hogy az app bizony, meg tudja jegyezni a beírt szöveget,köztük a számokat is.
Erre írtam,hogy visszahelyezed a telóra, akkor talán nem felejti el,hogy van ilyen app is. Mivel tapasztalataim szerint az sd re tett programok később töltődnek be ezért javasoltam azt amit. Esetleg a szótárt is rakd vissza,ha van. -
sto1911
veterán
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
istnag #38647 üzenetére
Akkor leírom még1x, mert úgy veszem észre, hogy nem olvastad végig megfelelően kedves Istang fórumtárs!
Korábban is ezt használtam, tudom, hogy kell beállítani, hogy azt kezelje: beír, szótár, megjegyez! De vmiért mégis elfelejtette. Most megnéztem, tényleg átraktam az SD kártyára. Noha nem tudom, hogy ez okozhatja-e a problémát, de megnézem. Visszahelyeztem telóra és újraindítottam a telefont, megnézem így a kedvedért.Újraindítás és telóra visszahelyezés után is azt írta ki, hogy adatok továbbítására alkalmas. Pedig nem warez oldalról szedtem, hanem Marketről!
Most esetleg vmi okos ötlet és nem hülyézés!?(#38648) Keeperv85: semmi baj, ha mégsem lesz belőle semmi, akkor sem fogok anyázni és bunkónak tartani. Nem tartozol még csak magyarázattal sem. Ha meglesz akkor nagyon megköszönöm. Annyit kérek csak, hogy ha mégis lesz belőle működő Launcher illetve téma, akkor jelezd majd felém.
SupaCow: én is ezt ajánlom. ezt használtam nagyon sokáig és nagyon szuper volt (#38653) umek7
-
AnTigy
tag
Elnézést az off-ért, de úgy látszik ma de. teljesen koki vagyok
Szeretnék regelni a cyanogenmod honlapra, és képtelen vagyok túljutni a "Security Check" nevű nyomorult human-ellenőrzésenSegítsetek már mi az ördögöt kell beírni, mert ha bemásolom a "Your answer"-be a képen látott szöveget, azt nem fogadja el.....
-
umek7
őstag
-
SupaCow
aktív tag
Sziasztok!
Rég voltam erre, most a segítségeteket kérem.SOS kellene nekem egy stabil GEN1 rom.
Eddig : Swedish_RLS3_kelzsoca_lite_blue.zip - volt fent. de bármi jöhet.Előre is köszönöm a segítséget.
-
bugimen
csendes tag
Hello!
Feltettem Kelzsoca Two Face VII romját és most nem tudok kapcsolódni az internetre. (telenoros vagyok) -
nfranto
csendes tag
Wifi kapcsolódás/szétkapcsolás problémára tudtok valami megoldást? Itt nem a blade wifi fix-re gondolok, hanem a scanning - authenticating - disconnected loopra. Pár napja csinálja ezt a blade-em, először azt hittem a rom a ludas, de amiket próbáltam (cm, ginger stir, stock froyo/eclair) mindegyikkel ez a jelenség.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
jano_77 #38646 üzenetére
Tegnap kérdezted, hogy mi a helyzet a dock bar skinjével. Nos. Nem csináltam még Launcher témát, de az kell hozzá, illetve erősen ajánlott, mert kellenek az egyedi (egyedi = szöveges) ikonok is róla. Még nem álltam neki, de elképzelhetőnek tartom továbbra is, hogy a közeljövőben nekifogok, de inkább nem bocsátkozom ígérgetésekbe...
-
istnag
addikt
válasz
jano_77 #38646 üzenetére
kérlek gondolkodj egy kicsit ezen:
Ez a szoftver alkalmas hitelkártyaszámok, jelszavak összegyűjtésére, bla-bla-bla!?!
Miért kell ilyen baromságokat megkérdezni, de komolyan néha sírni tudnék
Segítek:
beírod,szótár,megjegyziAz elsőre:
1. Ne kapcsold ki
2.Nem az sd-re helyezted át véletlen (nem ismerem a programot,nem tudom át lehet-e vagy sem) -
jano_77
nagyúr
Tudja vki, hogy a TF6 rom alatt miért áll le mindig az AnySoft keyboard?
Minden nap újra kell indítanom, mert hiába állítom be a Billentyűzeteknél a pipát mellé, az a telefon kikapcsolásakor, eltűnik, elfelejti a telefon
Ráadásul azt írja ki, mikor bepipálom, hogy Ez a szoftver alkalmas hitelkártyaszámok, jelszavak összegyűjtésére, bla-bla-bla!?!
Korábban az SS RLS4b blue romnál is ezt a billentyűzetet használtam, de ott nem volt gon és üzenet sem?!?Mi lehet a gond?!?
.....és folyamatosan olyan üzeneteket kapok - most éppen az XT9-el kapcsolatban -, hogy vmi oknál fogva leállt, nem tudott lefutni, elindulni, próbáljam újra!?! Ezek BUG-ok vagy rosszul telepítettem a ROM-ot annak idején és azért kapok ilyen hiba üziket?!?
Másnál is volt ilyen TF6 rom esetében?!? -
joestone
addikt
válasz
kelzsoca #38641 üzenetére
Ez a felvásárlás leginkább erről szól :
"A Motorola felvásárlásával azonban több mint 14 ezer mobilipari szabadalmat szerez a Google, és további 7500 benyújtott kérelem vár elbíráslásra. Ezzel elég jól bebiztosíthatja az Androidot a trollkodó riválisokkal szemben." -idézet az Index cikkéből. -
kelzsoca
félisten
válasz
hodostamas #38639 üzenetére
Hát akkor csak elkészítette valaki, volt róla szó hogy bevállalom, de készülék nélkül nehéz lett volna
Majd most a Google remélhetőleg erősen supportálja a Motorolát, ha már egyszer felvásárolta
-
sto1911
veterán
válasz
hodostamas #38639 üzenetére
Jaja, 2.2 "mar" hivatalosan van ra,de amugy a ZTE se a supportrol hires, kulonben nem kellene vele ennyit mokolnotok
Az angollal meg ugy vagyok, hogy en beszelem-irom, es aki most fiatal(abb), az meg tanuljon meg, mert letszukseglet. -
Glatius
őstag
válasz
domerator #38633 üzenetére
Itt lehet csöpögni. Mindene jobb egy picivel mint a Pengénk (van ami sokkal) és a strapakivitel nekem nagyon nagyon csábító.
-
Glatius
őstag
válasz
istnag #38630 üzenetére
api29
A Google megveszi a Motorola mobiltelefon üzletágát.
Én a végkifejletre lesztek nagyon kíváncsi, amikor saját hardverre fejlesztett Androidot hozhatnak ki...
A Defy egy kisebbfajta csoda, de egy év múlva, ha esetleg beérik GooTorola még lehet valami meglepi. (én akkorra tervezek új vasat)domerator
Nagyon használható darab, egyszerűsége a különlegesség. Nézz be a topikjába.... nem olcsó, de talán megéri. -
Keeperv85
nagyúr
Dehogy kell külön. Csak azokat a beavatkozásokat, amikről most van szó, csak a forráskódban lehet beépíteni. Teszi ezt pl a CM csapat hétről hétre. Ha megkeresed a kódsorokat és hozzáadod, akkor a régi és az új készüléken is egyaránt mennek a dolgok. Ehhez viszont kell két dolog, amiből nekem csak egy van meg: idő és jó széles sávú net. Az utóbbi nálam a probléma, ugyanis a közel 22 GB-nyi forrásanyagot leszedni semmi módon nem tudom (a Kang-féle ág, amiből 'Zsoca fordít "csak" ~10 GB...)
Ezenkívül legalább 4 programozási nyelvben nem árt toppon lenni, hogy még a Linuxot meg sem említettem, az megint más tészta. Total Commander alatt nem lehet romot főzni, csak gányolni. Jószerével egy rendes Edify scripthez is jóljön egy Linux. Ha esetleg még tovább gondolkodik az ember, akkor meg kötelező.
Akartam egy "új" FM rádiót készíteni (erősen módosított forráskóddal). Persze: teljes forráskód nélkül azt üzente a fordító, hogy "F.ck!"... Nem megy így. Ezek a táma piszkálgatások csak a jéghegy csúcsai, kis semmiség egy komolyabb részhez képest...
-
csiziktomi
senior tag
Sziasztok!
Szeretném hardveresen módolni a blédem.Ez abból indult ki ,hogy elcsesztem a kihangosító hangszóróját .Konkrétan letéptem a membránt róla.Naszóval ezt a hangszórót ki lehet cserélni a nokia n95 oldalsó hangszórójára.(szerintem egy kicsit hangosabb lett,de lehet hogy csak én érzem igy).Az érdekelne ,hogy hátha meglehetne tudni a felső hangszóró és a mikrofon típusát.Mert a példából kiindulva és tudva ,hogy ez kínai, nem kizárt hogy jó minőségű cuccal szebb lesz a hangja.Értsd eredeti gyártói alkatrésszel nem a kínai koppal.
Api,szerintem a hardweres eltérések is emiatt vannak,Éppen hogyan sikerült koppintani egy egy alkatrészt.Természetesen a nyákon lévó alkatrészeket nem fogom sose cserélni ,de a egyebeket kilehetne.
Az esetleges segítséget köszönöm.
-
Keeperv85
nagyúr
Az amit leírtál, az összes készülékre jellemző. Ezt hívják fejlesztésnek. Ahogy kifogás merül fel, vagy akadozik a beszállító felől az adott részegség becserzése, ami nincs szerződéshez kötve, azt egyből cserélik. Így lett az OLED-ből LCD, a, Samsung flashből Hynix stb. Ez azonban máshol is így megy, csak ott nem látszik, mert a zár rendszerek miatt ritkább vagy esélytelen az eltéréseket kiütközése. A Nokia 5230-asában pl 6 féle touch panel jött még én náluk dolgoztam, 6 másik gyártótól...
-
Keeperv85
nagyúr
Ehj... látom este beindítottátok a téglásító eljárásokat... Ennek fényében frissítettem kicsit az első hsz-t a bunkerem Téglagyárában...
Őszintén szólva közzétenném én is a leírást, hogy zajlik egy tégla felélesztése, ahogy azt már tette is valaki itt, de tartok tőle, hogy közkézre adva a szoftvereket egyesek másra használnák fel, illetve még több tégla keletkezne a viszonylag bonyolult működés miatt, úgyhogy inkább lemondok róla...
Szerk: a link opció meg nem működik...
-
istnag
addikt
Kis érdekesség reggel(i)re:
[link] -
RockHaRD
addikt
no még egy kis Update (annak aki esetlegesen végig olvassa a hosszú hsz-eimet ), MEGOLDÓDOTT A PROBLÉMA. A gond az volt, hogy az új Bladekbe másfajta Accelerometer sensor van. Más típusszámú, és a CM romokkal nem működött, de elviekben a 152-es nightly óta rájöttek, h mi a gond, egy akmd.zip-et kellett letöltenem a cm csapat honlapjáról, majd recoveryből felraktam, és most lámlám, működik a cuccos
szal végülis happy end van, majd vmikor kocsival megnézem a sygic-ot is, hogy fog-e szépen gps jelet, és ha az is rendben, akkor ez a TF7 most jó darabig meglesz, mert ezektől a kisebb hibáktől függetlenül nagyon bejövős
ha van 1-2 olyan mondatom, ami nyelvtanilag érthetetlen, azokért elnézést, de késő van már, és a véralkohol szintem nem a normális értéken van
-
RockHaRD
addikt
-
RockHaRD
addikt
létezik, hogy egy zsír új Blade-be a giroszkóp nem működik? Two Face VII van fent, tetszene is a dolog, de eddig előszőr a wifi szarakodott, azt megoldottam egy blade wifi fix-szel, aztán a gps jel sygic-ba konkrétan nincs ( SD3-ba tökéletes volt ), Google naviba van, tehát az jó, de a képernyő döntés sehogysem megy. Extra beállításoknál be van állítva, a sima megjelenítésnél be van állítva, de mégsem. Gondoltam akkor, h betesztelem Játékkal, a Labyrinth-et azt tudom,h ilyen játék... meg se mozdul a golyó... -.- vmi tipp?
backupolom most, aztán feldobom az sd3-at, és megnézem, h hátha azzal jó
-
nonames
tag
Jó estét mindenkinek vagy már a korán kelőknek reggelt!!
Ezúton is szeretném megköszönni HR2-nek a gyors, megbízható kifogástalan munkáját hogy visszahozta nekem a imei számomtól megfosztott féltéglámat! Hála neki ismét teljes jogú Blade felhasználó lettem és még jobban szeretem a Bladet és ezt a kis csapatot is hogy ilyen sok értékes ember van itt akik a közösségért és a felhasználókért ennyit tesznek! Ha valami jó helyen lennénk most mindenki a vendégem lenne egy sörre vagy kettőre annyira örülök HR2 sikerének!
Mégegyszer köszönöm és a többieknek is akik nem csak most hanem máskor is segítettek!!
-
joestone
addikt
válasz
Psychonaut #38602 üzenetére
Azért a működéstől még messze van , de legalább már kép van.
@umek7 : Vannak azért még hibaüzenetek az usb kapcsán , de megy az adb , tudok az sdre másolni usb-n keresztül .USB tether egy pillanatra bekapcsol aztán ki is kapcsol. Ja meg még a kék fog nem működik.
-
egrimix
csendes tag
sziasztok!
HF T1 rom van a telefonomon. Készítettem recoveryben backup-ot.
Cseréltem memóriakártyát (ext2-vel + fat 32 partíció), de mivel ezzel nem indult, újra telepítettem a Hungarian Fingerprint T1-es romot.(előtte format boot, system, data, cache) Az új kártyára rámásoltam mindent a régirőlKérdezném, hogy vissza lehet csalni a régi app-okat és beállításokat?
A kártyán megvannak az app-ok (app monster pro-val), de ha telepítem, akkor az alkalmazások nem frissülnek a marketből?Próbáltam recoveryvben restore-t, de akkor nem indult el, csak a zöld droid pihizett...
Van megoldás, vagy mindent újra be kell állítanom (e-mailek, háttér stb.)
Remélem valaki tud segíteni.
Előre is köszi
-
joestone
addikt
válasz
Psychonaut #38598 üzenetére
Három napot küzdöttem vele , mindig kifelejtettem valamit , így aztán volt amikor a bootlogon kívűl semmi mást nem láttam , aztán az hogy legyen kép az viszonylag gyorsan ment , de lassú volt a telefon mivel nem működött rendesen a 2d rész. Aztán sikerült olyan verziót is gyártanom ami egy nagy force close lett (nem volt olyan process ami ne fc-zett volna)
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Diablo IV
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest