Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a OnePlus 13T
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
Aktív témák
-
fungeld
aktív tag
Sziasztok! A Gogle maps-hez vagy akármilyen navigációhoz kell mobilnet vagy elég a GPS?
Más: Vodafone-nál megéri venni ilyen telót?
-
TRob1
veterán
válasz
spence225 #38785 üzenetére
Akkor már miért nem a 2.51-et szedted le (a 2.50 helyett?)
Szétbontod a megfelelő progival az apk-t, beleteszed a magyar nyelvet, aztán összerakod, szignózod és kb. kész is.
--> Kis segítség hozzá: Honosítással kapcsolatos technikai információk
De asszem jobb ha megvárod, hátha csinál az újból stefi magyart (sajnos nem készül minden verzióhoz, ezért várom már, hogy esetlegesen belekerüljön hivatalosan a magyar nyelv)
-
nonames
tag
ebben tud valaki segíteni[link]
-
lorcsi
veterán
kezd nagyn tele lenni a hócipőm a rom telepítéssel
sehogy nem akar sikeredni, hogy rootoljam a telómat és recovery-clockwork kerüljön fel rá
hiába olvastam el az első hsz-t (van egy csomó link ami már nem is aktuális). agyon túrtam az összes root és sd3 leírást is...hungarianandroids-ot
hiába próbáltam meg a fastboot-ot -tobább lép a zöld kis ...ci, mintha be akarnám kapcsolni
megnéztem a super click one féle megoldást..úgy kifagyott a program hogy ...nagyon
újabb rom felpakolás leírást kerestem-....természetesen ezzel sem megy -itt a legelső linken lévő fájlt semmiképp nem akarja futtatni a bladeén meg a sweet dreams 3-ról álmodoztam reggel...na ebből tuti nem lesz semmi
bármi segítséget szívesen fogadnék
-
ggeleven
őstag
Ma vettem egy ilyen töltőt, mert a gyárinak eltört a kábele és mikor rádugom a telefon, akkor egyből újraindul!
Ötlet, hogy miért lehet ez? Túl nagy a löketet kap hirtelen?
-
atillaahun
veterán
válasz
dilajoska1 #38783 üzenetére
Amíg nem állítja legalább 2 tucat ember egyhangúan, hogy használható addig inkább megkímélem magam a flasheléstől.
-
spence225
aktív tag
Üdv az uraknak !
Lenne egy fura kérdésem: Megvana Go Launcher Ex 2.39 magyarosított verziója viszont most letöltöttem a 2.50-es verziót. a kérdésem ez hogy a 2.39-ből át lehet valahogy tenni valamiféle módon a magyar nyelvi fájlt az apk-ból vagy enél azért bonyolultabb a dolog. -
szezso15
addikt
válasz
dilajoska1 #38783 üzenetére
Nekem jöhet a link!
-
dilajoska1
őstag
válasz
atillaahun #38782 üzenetére
az a baj hohy most én nem tudom kipróbálni.esetleg te kitudod, mert akkor adok egy linket?
-
atillaahun
veterán
válasz
dilajoska1 #38781 üzenetére
Nem, de fogadni mernék hogy pont ugyanolyan szar mint az összes többi.
-
MxM19
aktív tag
Holnap romszerda!!!
Reméljük lesz valami jó rom a GSFB20 ból.(A sok CM7 es romok mellett:X)
-
nonames
tag
Jó estét Sziasztok!
Par kérdésben szeretnék segítséget kérni!
- Kelzsoca új romja van fent érdeklődnék milyen témákat használtok ami nem lassítja a launchert
- És azt szeretném még elérni hogy a menü és telefon könyv szinte minden átlátszó legyen latható legyen a háttér
- Aksi kijelzést szeretném átállítani másra azt hogyan kell
- Illetve az a bajom még hogy élő hátteret nem tudok rakni nem adja be a beállításnál
- És még azt szeretném megoldani hogy másik bladera akarok Bluetooth-on küldeni appokat játék progi stb. de nem megy át valamiért sikertelen pedig lathatóak vagyunkRemélem tud segíteni valaki és elnézést ha mások szamara ezek egyértelműek de nekem ne sajna
Üdv
-
MxM19
aktív tag
Hát ja.
Most nézem hogy kb miben jobb:
Zenében biztos.
Amoled.
Gyorsabb.
Nagyobb aksi.
Jobb kamera.
Fotófény.(Ami nekem nagyon számít.)
Hosszabb működési idő.
HTC márka VS ZTE.:d
Szebb kinézet.
Sense.
Állapotjelző fény.
Vs blade:
Nagyobb felbontás.(Ez is lényeg nálam.)
3,5" képernyő.vs 3,2" ami nem lényeg.
Több főzött rom.Amúgy én meg vagyok elégedve a bladel mert már jó minden.Kivéve a fotófény.:S
-
_NCT
addikt
Pfff inkább Defy-t vennék 68-ért mint 1 ilyet
Jól írja az 1ik kommentelő a linkelt oldalon,hogy ráírnak minden csudaszép és jó dolgot hardverszinten, aztán lesz benne egy 3mp-es kamera,zenelejátszás fos lesz mint Blade-nél és porosodás stb stb..... Erre már tényleg nemszabad ennyit kiadni,még ha 40 lenne azt mondom jöhet....
-
törölt tag
HTC Legend
pro:
"unibody" aluház,
Sense,
kisebb felbontás miatt gyorsabb/smoothabb,
kontra:
csak HVGA,
állítólag nem túl acélos WiFi,
384MB RAM, bár szerintem ennyi éppen elég is.ZTE Blade
pro:
ROM support
WVGA,
512MB RAM,
kontra:
laggol (minden ROM, minden launcherrel, próbáltam mindenféleképpen, ez nekem laggol)
zenei képességek hagynak kívánnivalót... -
syl5
őstag
OFF:
Itt van nektek best-buy kínai telefon!MIUI telefon, MI-ONE
-1.5 GHz dual core, Adreno 220 GPU
-4" 480×854 px
-ROM / RAM 4 Gb / 1Gb
-8 Mpx, villanó
-1930 mAh
-MIUI rom310$
-
nortx
csendes tag
És tud még valaki olyan romokat (jöhetnek a linkek!)
Amiben olyan téma van mint Kelzsoca Face to Face CM modjaiban szokott lenni?! De még sem CM... annyira jó ez a mód csak a wifi egy szutyok...
-
Hogy batná meg magát a telenoros frissítő, nem ismeri fel a 2.2 rommal a telefont.
Kicsitse, tudna linkelni valaki egy gyári 2.1 telenoros romot amit fel tudok rakni CWM-mel? -
Amike
csendes tag
Telepítgettem és az vetem észre, hogy kicsi a térerő (1-2-es, ahol mellette a DEFY-al 1 híján max...) Valamit állítanom kéne rajta? Meg rezeg a hangszóró is, két játékkal kipróbáltam...
-
jano_77
nagyúr
igen, de éppen itt a fórumon mondta vki, hogy az overwrite módban kell és ON-ra állítani az adjustment
(#38739) nortx: vagy inkább CM romot!?
CM7-es rom lesz az amiről beszélsz és nem CW. az a ClockWork lesz inkább
(#38741) api29: már túl vagyok rajta és a partícionáláson is, de azért köszi
-
nortx
csendes tag
Itt is leírom! Kedves Kelzsoca áttudod a CW7-es romokba tenni a Blade_Sweet_Dreams_III.zip -ben is található wifi drivert?! Azt hiszem egy páran hálásak lennék egy olyan CW7-es romért melyben már az új stabilabb jobb wifi driver mozog!
Ui.: Esetleg tud valaki ilyen új wifis CW romot?!
Köszi! Péter
-
Mr X
veterán
-
MxM19
aktív tag
válasz
Willhunting #38727 üzenetére
A 64-est is megeszi...
-
Andy-05
csendes tag
Sziasztok!
Érdekelne, hogy mekkora sd kártyát lehet bele tenni, a 2 Gb már kevés!
Köszi! -
Épp lementeném azt a pár képet ami a telefonon van, de nem találom, hova menti a képeket?
MOD: DCIM/CameraLe tudom menteni valahogy az eltárolt wifi jelszavakat?
(#38716) apeelme:
-
had423
aktív tag
Most is töltöttem a SD kártyámra zenét, és rögtön eltűnt néhány alkalmazásom. Úgy értve hogy néhányat nem indít el, mintha nem lennének telepítve.
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos az még 2.1, igen
Nem rosszindulatból írtam ám, ha elsőre úgy tűnne, csak tekintettel arra hogy ez egy elég alapvető kérdés volt, feltételeztem hogy nem vagy jártas túl mélyen még ezekben. Nem veszélytelen a folyamat, de ha mégis nekilátnál, akkor szerencsés átfutni előbb a fórumot, vagy kikeresni pár ilyen hsz.-t a beavatkozás előtt. Ha közel van a Telenor, akkor oda bevinni esetleg. -
Amike
csendes tag
-
Amike
csendes tag
Sziasztok!
Most lettel (remélem boldog) tulaja egy pengének. Telenoros. Első dolgom, mielőtt belaknám, a 2.2 felrakása, jól teszem?
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Hardcore café
- GTA V
- Autós topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest