- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Minden játéknak van története. Azonban csak egyetlen egynek legendás... A legenda mindig visszatér!!! - The Legend of Zelda 1986 - Egy év amelyre minden Nintendo fan szíve összerezzen. Ebben az évben jelent meg The Legend of Zelda amely Mario mellett a Nintendo 2. legsikeresebb sorozata. Főhőse Link, egy Hylian, akinek minden részben akad problémája a gonosszal, de ő mindig győzedelmeskedik mindenki örömére. Eddig 17 Zelda játék jelent meg, de a sorozat nem szakad meg. A Twilight Princess az eddig verhetetlen Ocarina of Time nyomdokain haladva próbálta letaszítani ot a trónról a Világ Legjobb Játéka címért! A most megjelenő Skyward Sword is e célból készült...vajon sikerül neki? Beszéljünk erről! Beszéljünk arról miért tartjuk Linket az egyik legcoolabb játékkarakternek, hogy milyen nagyszerü elme Shigeru Miyamoto, mindenről beszéljünk, de egy biztos: A Zelda a Legjobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #287 üzenetére
kösz. Szoktam én agyt (agy, hehe) is használni, de néha megakad a logikám főleg ott ahol nem simerek semmit sem
Az őröket utána simán kijátszottam és beszéltem Zeldával (ez egy gyerek!!!)Apropó Zelda: ő egy gyerek!!! Namármost: az összes részben feltűnik? Mindig Linkkel egy idős lesz?
-
ldave
félisten
válasz
Kvelstadt #223 üzenetére
Hja, ez van, akkoriban GC helyett PS2-t vettem és nem bántam meg (Okami és Dark Chronicle elég jó Zelda pótlól voltal). Jelenleg van Wii-m, szóval be tudnám szerezni a 2 GC-s részt, talán meg meg is teszem egyszer, csakhát munka mellett már nem úgy van ideje játszani az embernek mint régen
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #176 üzenetére
Én GC-re csak ezeket venném meg:
-Zelda: Wind Waker
-Metroid Prime
-Metroid Prime 2: Echoes
-Time Splitters 2
-Baten Kaitos Origins
-Battalion WarsTöbb nem is köll
De inkább már veszek egy GC kontrollert meg egy Wiit
#177: még az is jó lenne, hogyha az RTL-en a sok idióta szappanopera helyett beraknának egy egyórás műsort...
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #173 üzenetére
Ott csúszkált az RTL-en a Shift reklámban a BMW M3-as...
Én már gondolkodtam GamerTV-n, de sajnos a műsoridőt összeállítani nem könnyűOk, lennének versenyek, játékbemutató, GSTV, interjúk meg minden, de már a reklámokat összehalászni is egy kisebb teher lenne... nameg a nézetség... Amerikában is csak-csak megállná a helyét, de itt
Sirandrish: Az a változat amiben egybe volt a Wind Waker, az Ocrina és a Majora's mask? Ráadásul GC-re még varezóni is igen kemíny munka
nem is tudom, hogy ha cspeztette az ember akkro tudott-e venni miniDVD-t és ha igen akkor azt megette-e a kis lila? Én úgy tudom, hogy DVD-meghajtót kellett ráapplikálni
-
Weißturul
senior tag
válasz
Kvelstadt #170 üzenetére
Itt magyarországon csak az NFS-t reklámozzák
Ha a nintendo/microsoft/sony hazai képviselete venné a fáradságot és berakatnának pár reklámot csodálkoznának...
Simán el tudnék képzelni Skyward Sword reklámot is meg Wii reklámot.#171: Prime 1-2? Sajnos nem volt szerencsém GC-hez, de próbálgatni azt tudtam
Ha GameRankingson az első Prime 96-on áll olyan rossz nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest