- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Tényleg ennyire egyeduralkodó a YouTube vagy létezik más alternatíva videónézésre?
Pedig tele van még mindig nyűggel az oldal... visszaolvastam a topicba reklám és alternatíva címszavakkal, de csak az AdBlock és a Ghostery a megoldás a reklámok ellen, ez is csak gépre, amit használok is, ezért kaptam fel most a vizet, amikor mobilon akartam nézni videókat és 90% előtt volt reklám... Arról nem beszélve, hogy közvetlen wifi közelében néha 1-1 perc mire elindul a videó, amit úgy gondolok, hogy a YouTube bénasága, de gépen is vannak akadások stb. Na de gondolom ezzel sokatok tisztában van, pedig nekem sem kevés a sávszélesség...
Feltettem már egy ideje Magic Actions for YouTube kiegészítőt is, amivel tetszetősebbé lehet varázsolni, de szégyen, hogy harmadik féltől számmazó programokat kell alkalmazni, hogy használható legyen...
Én még csak a felszínét használom az egész rendszernek, mert csak néző vagyok és alapvető dolgaokat szeretnék rajta csinálni: kedvencek, listák, feliratkozás kezelése, hogy alapból azt lássam főoldalként, nem az ajánlott videókat, ezt is külön linken kell elérem, a komment részlegre is panaszkodnak, amit én nem használok, de olvasva is össze-vissza vannak...
Ez tényleg csak a felszín, de nem akarom sorolni, meg titeket untatni, de leírom bánatom, hátha tud/ismer valaki jobbat esetleg valami okosságot mondana ezzel kapcsolatban...Úgy vélem nagyon pénzközpontú lett az egész YouTube dolog... mind Google szempontból, mind videógyártók szempontjából és egymásból akarnak hasznot húzni a nézők rovására... pont amire hajtanak, de nem értem miért nem vesztették még el a nézőket és miért nincs egy jobb oldal, ahova átcsapódhatnak... kellene egy konkurencia már de nagyon...
Nos, ennyi lenne a monológom. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
VoidXs