Új hozzászólás Aktív témák

• Nestor16

senior tag

Hali.

Tényleg ennyire egyeduralkodó a YouTube vagy létezik más alternatíva videónézésre?

Pedig tele van még mindig nyűggel az oldal... visszaolvastam a topicba reklám és alternatíva címszavakkal, de csak az AdBlock és a Ghostery a megoldás a reklámok ellen, ez is csak gépre, amit használok is, ezért kaptam fel most a vizet, amikor mobilon akartam nézni videókat és 90% előtt volt reklám... Arról nem beszélve, hogy közvetlen wifi közelében néha 1-1 perc mire elindul a videó, amit úgy gondolok, hogy a YouTube bénasága, de gépen is vannak akadások stb. Na de gondolom ezzel sokatok tisztában van, pedig nekem sem kevés a sávszélesség...
    Feltettem már egy ideje Magic Actions for YouTube kiegészítőt is, amivel tetszetősebbé lehet varázsolni, de szégyen, hogy harmadik féltől számmazó programokat kell alkalmazni, hogy használható legyen...
    Én még csak a felszínét használom az egész rendszernek, mert csak néző vagyok és alapvető dolgaokat szeretnék rajta csinálni: kedvencek, listák, feliratkozás kezelése, hogy alapból azt lássam főoldalként, nem az ajánlott videókat, ezt is külön linken kell elérem, a komment részlegre is panaszkodnak, amit én nem használok, de olvasva is össze-vissza vannak...
    Ez tényleg csak a felszín, de nem akarom sorolni, meg titeket untatni, de leírom bánatom, hátha tud/ismer valaki jobbat esetleg valami okosságot mondana ezzel kapcsolatban...

Úgy vélem nagyon pénzközpontú lett az egész YouTube dolog... mind Google szempontból, mind videógyártók szempontjából és egymásból akarnak hasznot húzni a nézők rovására... pont amire hajtanak, de nem értem miért nem vesztették még el a nézőket és miért nincs egy jobb oldal, ahova átcsapódhatnak... kellene egy konkurencia már de nagyon...

Nos, ennyi lenne a monológom. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák