- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
makoss
üzenetére
Akkor esetleg egy drasztikusabb megoldás: gyaluld, gép restart és telepítsd újra. Esetleg érdemes AdwCleaner-rel átvizsgálni a gépet.
Még egy ajánlás, sokszor a hiba valamilyen beállításban van amit akár az adatszinkronizáció (felhő) vagy ha egy újratelepítés után a profilmappát visszamásoljuk mert így továbbgörgetjük a problémát.
Nekem erre az a megoldásom hogy csak a szükséges minimumot szinkronizálom jelesül csak a könyvjelzőket. A jelszavaknak ott a BitWarden.Így egy friss telepítés után persze sok mindent nekem kell beállítani de ezek is el vannak mentve, hogy mit kell hova másolni stb. Igaz én Firefox-ont használok minimális userChrome.CSS módosítással ami szintén lehet egy gyakori hibaforrás.
Na tehát visszakanyarodva lehet nálad a hiba továbbra is de ha nem találod jól jöhet az említett "tiszta lap"
Sőt akár azt is megcsinálhatod, hogy minden szinkronizáció nélkül csak pl. az UO-t telepíted, és egyből belépsz a YouTube-ra és teszteled, ha ekkor minden jó lesz elkezdheted a régi beálltásaid stb. visszaépíteni de közben tesztelni, hátha kiderül mi az ami bezavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
VoidXs