Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz makoss #10598 üzenetére

Akkor esetleg egy drasztikusabb megoldás: gyaluld, gép restart és telepítsd újra. Esetleg érdemes AdwCleaner-rel átvizsgálni a gépet.

Még egy ajánlás, sokszor a hiba valamilyen beállításban van amit akár az adatszinkronizáció (felhő) vagy ha egy újratelepítés után a profilmappát visszamásoljuk mert így továbbgörgetjük a problémát.
    Nekem erre az a megoldásom hogy csak a szükséges minimumot szinkronizálom jelesül csak a könyvjelzőket. A jelszavaknak ott a BitWarden.

Így egy friss telepítés után persze sok mindent nekem kell beállítani de ezek is el vannak mentve, hogy mit kell hova másolni stb. Igaz én Firefox-ont használok minimális userChrome.CSS módosítással ami szintén lehet egy gyakori hibaforrás.

Na tehát visszakanyarodva lehet nálad a hiba továbbra is de ha nem találod jól jöhet az említett "tiszta lap"
    Sőt akár azt is megcsinálhatod, hogy minden szinkronizáció nélkül csak pl. az UO-t telepíted, és egyből belépsz a YouTube-ra és teszteled, ha ekkor minden jó lesz elkezdheted a régi beálltásaid stb. visszaépíteni de közben tesztelni, hátha kiderül mi az ami bezavar.

Új hozzászólás Aktív témák