- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Sziasztok!
Virtualbox alatt XPEnoboot 5.2-5644.5 van fent. Egy ideje feldobja a DSM 6.0-át mint frissítést. Egyszer rápróbáltam, de megadta magát az XPE, (mintha 2x kellett volna installálni és onnantól nem tudtam Volume-ot létrehozni alatta). Verzió alapján sem gondolnám, hogy menniük kéne együtt csak akkor az a kérdés, hogy miért ajánlja fel.
Más: SMB/FTP részletesen konfigolható szinkronizálást mivel tudok csinálni? Még csak próbálgatom, nem vagyok otthon az appokban de úgy láttam, hogy a Cloud Station-hez kliens telepítés is kell és úgy tűnt alig konfigurálható (Csak 2way és 1db egyirányú volt). Ennyi lenne?
(File frissülés esetén továbbmásolni, más esetekben mozgatni kellene több helyre. Ilyesmik...)
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Parfüm topik
- YouTube
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Le Mans Ultimate
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Essejó