- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
GABATECH
csendes tag
Kedves Gregorius!
Velünk előfordult hasonló hiba nem is egyszer. A megoldás minden esetben a videokártya átmeneti cseréje volt. Ha felkúszott az XP, nyugodtan vissza lehet cserélni, onnantól kezdve működni fog. Próbálj meg erre a célra egy minél egyszerűbb, elavult 1-2 megás videokártyát!
Hiba lehet még a tápegység is, rengeteg látszólag megmagyarázhatatlan hiba forrása az instabil táp.
Ha ez sem oldja mefg a problémát, próbálj meg minden felesleges dolgot kivenni a gépből, úgy telepíts! (1 HDD, 1 RAM modul, 1 CD)
Gyula -
Pecek
csendes tag
Szerintem is memoria !
-
aga
tag
Nekem csak elkékült, kb. mindig ugyanabban a fázisban. Már minden le lett tesztelve külön külön, és tökéletes volt. Aztán vmiért ki lett cserélve a memóriamodul, és láss csodát, azonnal felment. (És másik gépben már ment a mem.)
-
Gregorius
őstag
Adva van egy WinXP Pro + sp1
Adva van a következő konfig
Intel PIII 800
Asus TUSL2-C
2*256M SD
Matrox G400
Valamilyen SMC hálókaresz
1 db IBM (15G pri master)
1 db Maxtor (120G pri slave)
1 db Teac író (sec master)
1 db Asus 52x (sec slave)
És ennyi, más nincs a gépben.
Adva van a probléma:
A winxp telepítés (a Teac meghajtóból telepítem) az utolsó fázisban (már mindent végigkérdezgetett, ami a telepítéshez szükséges - beleértve a hálózati konfigot, területi beállításokat, stb..) spontán elkékül! Ez még oké volna, de a kékülés hibaüzenete mindig más és más. Eddig a következők fordultak elő:
BAD_POOL_CALLER
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS
Úgy gondoltam, hogy a változó hibaüzenetek miatt valamilyen hardverhibának kell lennie. Stressz-teszteltem a processzort, futott a memtest fél éjszaka, ráengedtem a SeaToolst a merevlemezekre, semmi hiba.
Mi lehet a megoldás?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest